Inter Arma - Sky Burial [2013]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Sybir
Re: Inter Arma - Sky Burial [2013]
Fixed. A albumu będzie trzeba kiedyś posłuchać, jak mniemam.Drone pisze:Ale to jemu przyznałem palmę, a raczej rektoskop pierwszeństwa.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Wpisałem w google "badanie rektoskopem" i proszę, fota Tricepsa w pracy:Sybir pisze:Fixed.Drone pisze:Ale to jemu przyznałem palmę, a raczej rektoskop pierwszeństwa.

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Proszę nie obrażać Tricepsa, dobre muzyki propaguje na tym forum!
Poza tym, w takiej sytuacji lepiej być tym stojącym ;) Żaden to wstyd, pecunia non olet.
Poza tym, w takiej sytuacji lepiej być tym stojącym ;) Żaden to wstyd, pecunia non olet.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
- Harlequin
Dziś słuchałem. Muzycznie, przez 2/3 płyty bardzo mi sie podobało, fajne, klimaciarskie motywy, ale potem trochę zaczęło mi sie dłużyc. In minus wokale - zbyt jednorodne i jednostajne. Pewno jeszcze wróce do tej płyty.
- Skaut
To jest typowy slow burner, na początku płyta też wydawała mi się zbyt długa. Nie rozumiem zarzutu odnośnie wokali, powinien bardziej drzeć japę?Harlequin pisze:Dziś słuchałem. Muzycznie, przez 2/3 płyty bardzo mi sie podobało, fajne, klimaciarskie motywy, ale potem trochę zaczęło mi sie dłużyc. In minus wokale - zbyt jednorodne i jednostajne. Pewno jeszcze wróce do tej płyty.
Coś tam było! Człowiek!
- Harlequin
To wrażenia po pierwszym odsłuchu. posłucham wiecej to pewno jeszcze się wypowiem.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Ten pełniak wyjdzie na początku wakacji.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
nowy numer
http://www.stereogum.com/1875045/inter- ... iere/mp3s/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.stereogum.com/1875045/inter- ... iere/mp3s/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Jestem ciekaw mocno następcy Sky Burial który swego czasu zrobił na mnie umiarkowane wrażenie. Wszystko już to gdzieś słyszałem, w różnych wersjach, odsłonach od mistrzów gatunku. Nie był to materiał zły ale pamiętam ,że po każdorazowym odsłuchu nie wiele mi w głowie zostawało, niebo nie stawało się ciemniejsze, nie uświadczyłem też głosów porywającego wichru chłostającego framugi okiennic co przy takim chociażby Neurosis było zjawiskiem które mogłem zaobserwować.
Chciałbym jeszcze dodać ,że w 2013 roku wyszło trzecie wydawnictwo Altar of Plague, które siłą swoich atmosferycznych wyładowań spowodowało ,że do Sky Burial już nie wróciłem. Może teraz będzie inaczej
Chciałbym jeszcze dodać ,że w 2013 roku wyszło trzecie wydawnictwo Altar of Plague, które siłą swoich atmosferycznych wyładowań spowodowało ,że do Sky Burial już nie wróciłem. Może teraz będzie inaczej
-
- rozkręca się
"Paradise Gallows" jest świetne. Bardzo ciężki sludge wymieszany z blackowymi wstawkami i wokalami, niemal funeralowymi momentami (Primordial Wound!), do tego duszny klimat i mnóstwo dobrze ukierunkowanej agresji. Klimat wymarzony, a ponad godzina leci szybko. Umio grać w tej Virginii.
https://interarma.bandcamp.com" onclick="window.open(this.href);return false;
https://interarma.bandcamp.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Harlequin
[youtube][/youtube]
Song z nowej. Całkiem dobry, zalatuje wolniejszym wcieleniem Morbid Angel.
Ostatnio zmieniony 14-02-2019, 09:37 przez Harlequin, łącznie zmieniany 1 raz.
- smooker
- w mackach Zła
Jest zajebisty, już z pierwszym riffem wiem czego słucham :D. Nigdy tak nie myślałem, ale rzeczywiście czuć Morbidami trochę.Harlequin pisze:[youtube][/youtube]
-
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
- Drone
Jakoś tak filmowo to brzmi, całość też taka jest?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- zaczyna szaleć