Cóż za nonsens, milordzie!ramonoth pisze:Płyta świetna, ale M16 to po PM i AO dożywotni numer 3 jeśli chodzi o Sodom :)
SODOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SODOM
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Sodom nie nagrał nigdy kupy, zrobił to Onkel Tom w swoim solowym projekcie, ale umówmy się:
Obsessed by Cruelty i In the Sign ov Evil > Persecution Mania = Mortal Way of Live >> Agent Orange > Tapping the Vein > reszta
Obsessed by Cruelty i In the Sign ov Evil > Persecution Mania = Mortal Way of Live >> Agent Orange > Tapping the Vein > reszta
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Harlequin
Kurka, jakos nie siadł mi ten nowy Sodom. Z jednej strony płyta z ogromnym potencjałem koncertowym, z duzą ilością szlagierów, do których na zywo podarłbym ryja. Z drugiej jednak strony powiedziałbym, że ta płyta jest przesadnie niemiecko przaśna, trochę taki Sodom puszczający oczko sam do siebie, taki bardziej na suto zakrapiane alkoholem niemieckie wesele niż jako ścieżka dźwiękowa do ostrzału z ciężkiej artylerii. W domu raczej nie będzie mi sie chciało słuchać "Epitome of torture"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Czołówka muzyki znaczy się ?Maria Konopnicka pisze:Nie wiem dlaczego na tym forum tak bardzo niedoceniana jest "Sodom". Moim zdaniem to jedna z ich najlepszych płyt w ogóle.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Harlequin
Kurde, poddaje sie, nie podoba mi sie ten nowy Sodom. Kolejne podejscie zakonczone niepowodzeniem. Sterylny, przasnie buracko-niemiecki, idealny pod koncerty i darcie ryja, ale w domu nie zdzierżę tego krązka.