LIFE OF AGONY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: LIFE OF AGONY
Też dobre. Dorzucam "Hunting High and Low".ZłyPan pisze:Wolę "Sun always Shines on TV"
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Ale "Take on Me" bardziej mi siedzi w schizopatologicznym wykonaniu Sadist. Chociaż chuj, w sumie oryginał też daje radę.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jasne kurwa :DSgt. Barnes pisze:Od A-ha to mi wara :-)
Ejtisy rules!
Tak, Sun Always Shine On TV to jest totalna MASA. Zwlaszcza ten moment, kiedy jest solo na klawiszach i ta galopada. Szkoda, ze Atrocity na Werk80 sie z tym nie zmierzylo, moglo byc fajnie. Greg Makintosz z Paradise Lost kiedys powiedzial, ze uwielbia A-Ha i wlasnie SUn Always Shine ON Tv.Sgt. Barnes pisze:Też dobre. Dorzucam "Hunting High and Low".ZłyPan pisze:Wolę "Sun always Shines on TV"
Ja dorzucam klimatyczny Cry Wolf
Zlote czasy...
woodpecker from space
Dlaczego w temacie o tak zajebistym zespole, który nagrał jedną z najlepszych, najważniejszych i najbardziej oryginalnych płyt lat 90-tych piszecie jakieś dyrdymały?
- Triceratops
Cos ci sie pojebalo marian, to nie temat o boskim Spirtualized tylko o gownianym Life of Agony
woodpecker from space
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
+1Triceratops pisze:Tak, Sun Always Shine On TV to jest totalna MASA. Zwlaszcza ten moment, kiedy jest solo na klawiszach i ta galopada
- Lukass
Widzę, że tu prawie nikt się nie zna i nie docenia tej zajebistej kapeli, a i zmiana Keitha w Minę pewnie nie pomogła. Maria miał rację: pisać takie pierdoły w temacie o takim zespole to wstyd. Nieważne. Trzy istotne punkty:
1. Nagrywają nową płytę.
2. Sądząc z nagrań, są w bardzo dobrej formie koncertowej, Keith/Mina również.
3. Na stronie Progresji przez chwilę było, że zagrają 16.11.2016. Teraz zniknęło, ale pewnie po prostu wyszli przed szereg, zanim zespół ogłosił daty.
W ramach przygotowań fragment gigu sprzed dwóch lat:
[youtube][/youtube]
1. Nagrywają nową płytę.
2. Sądząc z nagrań, są w bardzo dobrej formie koncertowej, Keith/Mina również.
3. Na stronie Progresji przez chwilę było, że zagrają 16.11.2016. Teraz zniknęło, ale pewnie po prostu wyszli przed szereg, zanim zespół ogłosił daty.
W ramach przygotowań fragment gigu sprzed dwóch lat:
[youtube][/youtube]
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Zajebista kapela. Liczę, że kolejny album skopie zady.
-
- zaczyna szaleć
Bardzo bym chciał, żeby nowy album był dobry, ale szczerze mówiąc nie jetem w stanie sobie tego wyobrazić. Ba, w ogóle nie jestem w stanie sobie go wyobrazić bo przecież wszystkie ich poprzednie albumu znacznie różniły się od siebie.
- Hellion
- w mackach Zła
- Tymothy
- postuje jak opętany!
sraka permanentna... koło szlagierów z "Rivers Run Red" nawet nie stało
Hello darkness, my old friend
- Hellion
- w mackach Zła
Tych z Ugly też...
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
[youtube][/youtube]
Coś mi się wydaje, że będzie to najlepszy materiał od "Ugly". Wiadomo, że to już nie ten wokal, że bardziej melodyjny ale słychać w tym LoA, którego już dawno nie słyszałem. Jedno wiem na pewno - w piątek nie wracam kurwa do domu bez "A Place Where There's No More Pain". Jeśli chodzi o samą muzyczną warstwę to słychać, że chłopaki wzięli sobie do serca apel Zbigniewa żeby "piecyki włączyć" i je włączyli i znowu gitary tną jaja zamiast łaskotać napletek. Liczę, że to będzie dojebany powrót mimo pewnych obaw, które już dość konkretnie rozwiał 2-gi singiel.
Coś mi się wydaje, że będzie to najlepszy materiał od "Ugly". Wiadomo, że to już nie ten wokal, że bardziej melodyjny ale słychać w tym LoA, którego już dawno nie słyszałem. Jedno wiem na pewno - w piątek nie wracam kurwa do domu bez "A Place Where There's No More Pain". Jeśli chodzi o samą muzyczną warstwę to słychać, że chłopaki wzięli sobie do serca apel Zbigniewa żeby "piecyki włączyć" i je włączyli i znowu gitary tną jaja zamiast łaskotać napletek. Liczę, że to będzie dojebany powrót mimo pewnych obaw, które już dość konkretnie rozwiał 2-gi singiel.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja nie wytrzymałem i ukradłem z bunalti zaraz jak tylko wyciekła. Płyta jest DOS-KO-NA-ŁA!
- TheDude
3,2,1 ... odpalam. Zobaczym co tera grają.
-
- weteran forumowych bitew
Gówno niemożebne. Do tego polane lukrem. Smacznego panowie...
- Triceratops
Kompletne gowno, ciezko dotrwac do konca, nie roznia sie juz praktycznie niczym od typowych modern metalowych zespolikow. Tak po 3 przesluchach stwierdzam, na 1 raz nie dalem razdy zdzierzyc tego w calosci.
woodpecker from space
-
1 głos bardzo na tak, 2 bardzo na nie, wychodzi ocena mierna. nie muszę słuchać. jakie to forum bywa pomocne.
- TheDude
Ło kurwa, jaka metoda na nowe albumy :)