Smartfon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Smartfon
ja najbardziej lubie mx player. ma genialny interfejs - przesuwasz palcem po klipie zeby regulowac glosnosc / jasnosc ekranu. do tego jesli masz w filmie napisy, to mozesz przesuwac po nich palcem, i przenosi cie do poprzedniej/nastepnej kwestii. super rozwiazanie jak sie przegapi jakas kwestie.
this is a land of wolves now
- chaos
- w mackach Zła
sprawdzę za playery video się jeszcze nie zabierałem, filmów nie oglądam, jedynie te co sam nagram, na razie testuje audio
- Riven
- Kontakt:
no to z audio to naprawde szkoda czasu na rzeczy poza powerampem. jakosc dzwieku/GUI/obsluga plikow - wszystko na najwyzszym poziomie
zreszta ja juz nie mam zadnych plikow muzycznych na telefonie, spotify uber alles ;];
zreszta ja juz nie mam zadnych plikow muzycznych na telefonie, spotify uber alles ;];
- chaos
- w mackach Zła
- Riven
- Kontakt:
- chaos
- w mackach Zła
:)
nie wiem, nawet nie patrzyłem na screeny, ma zajebistą funkcjonalność, a przede wszystkim możliwość puszczania po katalogach, nie cierpię playerów działających tylko na tagach, dla mnie to koszmar, mort ma interfejs podzielony na dwie części w górnej można "przerzucać" katalogi w dolnej utwory, w cholerę opcji, widżet, wszystko co trzeba, dla mnie bomba i w dodatku free
nie wiem, nawet nie patrzyłem na screeny, ma zajebistą funkcjonalność, a przede wszystkim możliwość puszczania po katalogach, nie cierpię playerów działających tylko na tagach, dla mnie to koszmar, mort ma interfejs podzielony na dwie części w górnej można "przerzucać" katalogi w dolnej utwory, w cholerę opcji, widżet, wszystko co trzeba, dla mnie bomba i w dodatku free
- Riven
- Kontakt:
no wlasnie to samo masz w powerampie + zajebiscie ladny interfejs + najlepszy EQ jaki widzalem w androidzie.
- Riven
- Kontakt:
jak ktos jeszcze nie ma swiftkey - jest promocja, za pol ceny:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e.swiftkey
https://play.google.com/store/apps/deta ... e.swiftkey
- Mol
- zahartowany metalizator
- Riven
- Kontakt:
Najpierw w input settings musisz ją włączyć a potem jak piszesz w polu tekstowym, na pasku powiadomień pojawia się ikona klawiatury. Rozwijasz pasek i wybierasz choose input method.
Ludzie, pobawcie się trochę sami (google?) a nie takie banaly trzeba tłumaczyć :D
Edit poza tym przecież SwiftKey po instalacji wyświetla tutorial...
Ludzie, pobawcie się trochę sami (google?) a nie takie banaly trzeba tłumaczyć :D
Edit poza tym przecież SwiftKey po instalacji wyświetla tutorial...
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Te SK takie multum dobre?
- Riven
- Kontakt:
bez konkurencji. chyba musze zalozyc jakas strone gdzie napisze wszystkie dogmaty nt androida bo nie chce mi sie juz tych samych rzeczy po raz 50 powtarzac ;]
-
- mistrz forumowej ceremonii
musze kupic nowy telefon.mysle o htc one,jakies opinie,sugestie?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
fajny, nawet bardzo. ja osobiscie wole s4, ale oba to scisla czolowka i wybor miedzy nimi to w zasadzie kwestia gustu. htc mocno sie poprawilo, w zeszlym roku flagowy model samsunga dystansowal highend htc, w tym roku juz tak nie jest.
-
- mistrz forumowej ceremonii
chyba sie skusze wiec,mam telefon stary jak swiat ,doslownie rozsypuje sie w rekach;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
to sie zesrasz jak zobaczysz co potrafi taka maszyna :). zwlaszcza, ze akurat HTC One to w zasadzie pierwszy telefon z andoridem, ktory pod wzgledem wykonania obudowy jest na takim poziomie jak iPhone (a nawet wyzszym ze wzgledu na zajebiste przednie glosniki stereo, ktorych nie ma zaden inny telefon na rynku). oczywiscie ma to ten sam minus co w iPhonie - jak Ci upadnie, to jest znacznie wieksza szansa ze sie rozpierdoli, bo jest zrobiony z jednego kawlka aluminium. plastikowy galaxy s4 w takim wypadku po prostu sie 'rozlozy' i nic mu nie bedzie. ja sobie to cenie , bo telefon upuszczam whuj czesto. no ale jak bedziesz dbal, to powinno byc git.
- chaos
- w mackach Zła
tak czy tak jest to bardzo dobra alternatywa dla tych którzy nie chcą płacić za playerRiven pisze:no wlasnie to samo masz w powerampie + zajebiscie ladny interfejs + najlepszy EQ jaki widzalem w androidzie.
edyta:
zainstalowałem powerampa i na dzień dobry zdenerwował mnie podwójnymi katalogami w widoku foldery ;)
- Riven
- Kontakt:
tak dla wygody, bo szkoda czasu na walkowanie tego samego non stop. w miare potrzeb bede aktualizowal:
http://androidautopsy.blogspot.com/
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
LUBIE TO !Riven pisze:tak dla wygody, bo szkoda czasu na walkowanie tego samego non stop. w miare potrzeb bede aktualizowal:
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- chaos
- w mackach Zła
;) dobre
ale niestety: ex dialer jest do dupy, total commander zjada solid explorer, poweramp jest dla snobów estetów, niestety dla nich mort gra lepiej ;), quick pic zgoda, jest jeszcze fajna boat browser, pozostałe olewam lub nie znam
poza tym mz nawet nexusa warto zrootować i usunąć co niepotrzebne
ale niestety: ex dialer jest do dupy, total commander zjada solid explorer, poweramp jest dla snobów estetów, niestety dla nich mort gra lepiej ;), quick pic zgoda, jest jeszcze fajna boat browser, pozostałe olewam lub nie znam
poza tym mz nawet nexusa warto zrootować i usunąć co niepotrzebne