EMPEROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: EMPEROR
Kurwa, aleś agresywny jest. Kac? Kulturalnie pytałem, bo widzę żeś z Krakowa.
A przy pipie to średnio, w Jaszczurach słabe piwo lali.
A przy pipie to średnio, w Jaszczurach słabe piwo lali.
Ja i agresja? Ja i kac? Naprawdę pomyliłeś mnie z kimś innym. Wychodzę właśnie z Małżonką na spacer i jestem tradycyjnie szczęśliwy, czego Tobie oraz wszystkim tu obecnym serdecznie życzę.
-
- zaczyna szaleć
Extra. Zdecydowanie Cię z kimś pomyliłem. Zero agresji, zero kaca, pozdrowienia dla Małżonki, Emperor kurwa kult. :)
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Temat jest ---> http://www.masterful-magazine.com/forum ... =13&t=7851Conflagrator pisze:osobnego tematu nie będę zakładał, ale jak wam się widzą stare nagrania THOU SHALT SUFFER?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Emperor na 8 bitach, było?
- Xapapote
Dokładnie, z tym, że dla mnie jego solowa twórczość (ze wskazaniem na "After") jest o wiele ciekawsza niż Emperor.535 pisze:Nie KURWA po STOKROĆ nie mogę zgodzić się na sformułowanie "Ihsahn nagrywa teraz przeciętne produkcje".(...) Jakim trzeba być ignorantem, by wartość TYCH trzech , TAK kurwa TRZECH płyt, kwestionować?
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Pińcet razy.Kingu pisze:Emperor na 8 bitach, było?
Solowy Ihasan to lukrowana papka, dajcie spokój.
Yare Yare Daze
- Xapapote
hcpig pisze:Solowy Ihasan to lukrowana papka, dajcie spokój.

...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- hcpig
-
- postuje jak opętany!
nie znam solowego Ihasana, ale Ihsahn solo to jak dla mnie dramat. nie moge tego sluchac.hcpig pisze:Solowy Ihasan to lukrowana papka, dajcie spokój.
- Lykantrop
Przecież to zdrowy, heteroseksualny odruch.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Raczej powód, by odwiedzić gastrologa. To może być nowotwór. Faktem jest jednak, że po próbkach czwartej odsłony Maestro, do tej pory nie zdobyłem się na odwagę, by przesłuchać całości. Z perspektywy lat dwunastu, bo DWANAŚCIE !?! lat minęło od ostatniej płyty Emperor, można śmiało stwierdzić, że dobrze zrobili, że ten rozdział zakończyli. Przynajmniej nie utonęli w morzu przeciętnych , nikomu niepotrzebnych płyt, wzorem ...(tu wpisać ulubiony ciąg nazw zespołów).
- vicek
- zahartowany metalizator
a mi się jego solo kariera pod względem muzycznym podoba , żadnego tam lukru nie ma , tylko schizujący saksofon i wokale pod kinga diamonda
-
- postuje jak opętany!
powinni dac sobie siana jeszcze zanim nagrali tego chujowego prometeusza535 pisze:Raczej powód, by odwiedzić gastrologa. To może być nowotwór. Faktem jest jednak, że po próbkach czwartej odsłony Maestro, do tej pory nie zdobyłem się na odwagę, by przesłuchać całości. Z perspektywy lat dwunastu, bo DWANAŚCIE !?! lat minęło od ostatniej płyty Emperor, można śmiało stwierdzić, że dobrze zrobili, że ten rozdział zakończyli. Przynajmniej nie utonęli w morzu przeciętnych , nikomu niepotrzebnych płyt, wzorem ...(tu wpisać ulubiony ciąg nazw zespołów).
- Lykantrop
Bez przesady, chujowy to on nie był. Niemniej się z lekka sypnął z biegiem czasu.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Może jednak powinieneś sobie to odświeżyć? Przecież to jest doskonała płyta.Lurtz pisze:
powinni dac sobie siana jeszcze zanim nagrali tego chujowego prometeusza
-
- postuje jak opętany!
nie dzieki, wole debiut i dwojke + EP Emperor. ewentualnie IX. reszta dla mnie moglaby nie istniec.535 pisze:Może jednak powinieneś sobie to odświeżyć? Przecież to jest doskonała płyta.Lurtz pisze:
powinni dac sobie siana jeszcze zanim nagrali tego chujowego prometeusza
- Lykantrop
Też tak kiedyś uważałem, ale to duży błąd. Czasami jak się czegoś nie rozumie to nie znaczy, że należy to równać z błotem. Uczciwiej jest przysiąść fałdów, tudzież uczciwie powiedzieć "nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem".
Ileż razy padały takie deklaracje? Tylko promo demo! Tylko nieistniejący "rehtap"!
- Lykantrop
Pedalskie zapędy Ihahasahna zawsze były tłamszone przez Samotha. Z kolei zapędy Samotha były ukrócane przez tego pierwszego. I dzięki temu powstawało jeszcze coś naprawdę niezłego, a kiedy zaczęli tworzyć na własne konto to czar prysnął, ergo: poszedł w chuj. To taki złoty środek, duet doskonały, jak w przypadku Lennon vs McCartney czy Krajewski vs. Klenczon. Tylko razem byli w stanie stworzyć dzieła w pełnym tego słowa znaczeniu, sami i na własną rękę mogli już tylko odcinać kupony od sławy.