GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- evildead
- weteran forumowych bitew
Re: GÓRY
szanowny userze, jak kiedyś będziesz jęczał podczas spacerku na jakiś Małołączniak, Kasprowy czy inny Lubań że jest ciężko, przypomnij sobie pana Macka i uświadom jaki jesteś kurwa słaby :))) (mnie to oczywiście też dotyczy ;) )
http://esanok.pl/2013/gory-upal-i-520-k ... idzki.html
setka nie pękła, zrobił w końcu GSB w niecałe 115h, poprzedni rekord poprawił o 48h (!!!)
najbardziej mi się podobało, jak supporterzy w relacji live na FB meldowali "Maciek zmęczony, narzeka że go nogi bolą" - aż chce się dodać "O`rly?!" ;)
a jak jakaś laska jojczała że poprzedni rekord był solo, a teraz w kryzysowych momentach towarzyszyli biegaczowi "wspieracze", to ją osobiście zdetronizowany rekordzista opierdolił :))
http://esanok.pl/2013/gory-upal-i-520-k ... idzki.html
setka nie pękła, zrobił w końcu GSB w niecałe 115h, poprzedni rekord poprawił o 48h (!!!)
najbardziej mi się podobało, jak supporterzy w relacji live na FB meldowali "Maciek zmęczony, narzeka że go nogi bolą" - aż chce się dodać "O`rly?!" ;)
a jak jakaś laska jojczała że poprzedni rekord był solo, a teraz w kryzysowych momentach towarzyszyli biegaczowi "wspieracze", to ją osobiście zdetronizowany rekordzista opierdolił :))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/zlokali ... omosc.html
Przejdźmy do "spraw małych". W jakich górach będzie można spotkać Użytkowników tego forum w tym sezonie?
Przejdźmy do "spraw małych". W jakich górach będzie można spotkać Użytkowników tego forum w tym sezonie?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ja w te wakacje, w każdą sobotę wieczorem, będę stawał na wzgórzu żywota i spoglądał w dół śpiewając pieśń chwały.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Niby śmieszna górka, ale jak kiedyś poszliśmy tam z kumplami w ciężką zimę, śnieg po kolana i nie wracaliśmy do Nowej Słupi tylko zrobiliśmy spore kółko (nie pamiętam teraz szczegółów) to zmęczony byłem poważnie :)
- Morph
- Kontakt:
Taterki wysokie po stronie słowackiej (jak dobrze pójdzie). Mam tam dwie sztuki "unfinished business" które mnie gnębią stanowczo za długo.535 pisze:http://wiadomosci.onet.pl/swiat/zlokali ... omosc.html
Give birth to something dead
Give birth to something old
- evildead
hehe, przypomniał mi się styczniowy "spacerek" na Lubań w Gorcach w nieprzetartym śniegu za kolana - chyba żadna góra dotąd mnie tak nie umordowała :)) dobra, no to 100 kroków, liczę na lewą i odsapka, dobra, teraz 100 kroków na prawą i odsapka, kurwa mać, teraz 100 kroków na obie nogi i odsapka, o ja pierdolę, dalej po pas, 50 kroków i mogę się napić ale ani kroku mniej, KUUURRRRWAAAA
tak to w skrócie wyglądało ;)
a w temacie: póki co łapa w gipsie, w górach tłumy więc pass pewnie do września (ewentualnie Krywań - o właśnie, są tam jakieś fragmenty gdzie złamana ręka będzie przeszkodą?)
tak to w skrócie wyglądało ;)
a w temacie: póki co łapa w gipsie, w górach tłumy więc pass pewnie do września (ewentualnie Krywań - o właśnie, są tam jakieś fragmenty gdzie złamana ręka będzie przeszkodą?)
- Morph
- Kontakt:
Nie ma. W liceum praktycznie z samego szczytu zbiegłem na dół w +/- 1h.evildead pisze: a w temacie: póki co łapa w gipsie, w górach tłumy więc pass pewnie do września (ewentualnie Krywań - o właśnie, są tam jakieś fragmenty gdzie złamana ręka będzie przeszkodą?)
Give birth to something dead
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie ma, przy samym szczycie trochę kamieni, ale spokojnie jedna ręka wystarczy.evildead pisze: a w temacie: póki co łapa w gipsie, w górach tłumy więc pass pewnie do września (ewentualnie Krywań - o właśnie, są tam jakieś fragmenty gdzie złamana ręka będzie przeszkodą?)
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Mnie niezależnie od pór roku i warunków pogodowych spotkać można między Tarnicą a Kremenaros.535 pisze:http://wiadomosci.onet.pl/swiat/zlokali ... omosc.html
support music, not rumors
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- evildead
535 pisze:Od "elektrycznych nożyc"? Z Ochotnicy, a może od Przełęczy Knurowskiej, bo chyba nie od Tylmanowej? Stawiam na to, że od organów.evildead pisze:hehe, przypomniał mi się styczniowy "spacerek" na Lubań w Gorcach w nieprzetartym śniegu za kolana -
z Grywałdu