Maria vs Adrian - Clash of the Titans :-)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: Maria vs Adrian - Clash of the Titans :-)
Co tu się znowu dzieje. Bachory powinny siedzieć w piaskownicy, a nie kłócić się na forum. :)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Re: Maria vs Adrian - Clash of the Titans :-)
Prosimy nie używać wulgarnych słów i nie grozić nam pobiciem!
- Castor
Jedni się kłócą, jak baby na targu, chuj wie o co, a inni zakładają durne tematy typu "ktoś vs ktośtam" i myślą, że teraz to dopiero zabłysnęli. Gratuluje jednym i drugim! :)

Wakacje, urlopy... Panie! Co robić? Ile można gadać o muzyce, czy pisać o zafoliowanych płytach przypisując im wyimaginowane cechy.Castor pisze:Jedni się kłócą, jak baby na targu, a inni zakładają durne tematy typu "ktoś vs ktośtam" i myślą, że teraz to dopiero zabłysnęli. Gratuluje jednym i drugim! :)
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Dziękuję za szczere gratulacje! Wreszcie ktoś docenia intencje prawdziwych animatorów tego forum :)Castor pisze:Jedni się kłócą, jak baby na targu, chuj wie o co, a inni zakładają durne tematy typu "ktoś vs ktośtam" i myślą, że teraz to dopiero zabłysnęli. Gratuluje jednym i drugim! :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Jedni intelektem i błyskotliwością wypowiedzi, drudzy prostactwem i brakiem intelektualnego polotu. Zgadzam się jednak, że wszyscy czymś zabłysnęli :)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no ty wyzywajac przez kilka ostatnich tygodni mojego 3 letniego syna ktory nie ma konta na Masterfulu zabłysnąłes jak gwiazda, pewnie zapraszajac mnie na solowke tez to był twoj szczyt intelektualnych mozliwosci :) Kamilu - mozesz teraz obracac wszytsko w zart - ale to nic nie da, ktos kto w jakiejs netowej wojence koncentruje sie na obrazaniu dzieckiaka swojego wyimaginowanego przeciwnika jest niepełnosprawny umysłowo... to TYMaria Konopnicka pisze:Jedni intelektem i błyskotliwością wypowiedzi, drudzy prostactwem i brakiem intelektualnego polotu. Zgadzam się jednak, że wszyscy czymś zabłysnęli :)
nie - informuje cie, ze nie pobieram juz renty, pobierałem do czasu ukonczenia nauki rente rodzinna po ojcu, ktory zmarł gdy miałem 10 latMaria Konopnicka pisze:Adrian by mógł bo żyje z renty
i to jest twoj poziom - ja nabijam sie z twojego muzycznego dyletanctwa, tego ze nie rozpoznajesz utworów Ministry, zanim nie zalogowałes sie na tym forum nie znałes Voivod czy Coroner, nie znasz Melvins, King Crimson poznałes trzy lata temu, a zespoł z których jeszcze dwa lata temu szydziłes teraz sa twoimi ulubionymi, czasami z twojej hipokryzji a ty atakujesz mojego syna, wypisujesz bzdury o rencie, grozisz pobiciem... i najzabawniejsze jest ze uwazasz sie za intelektualiste :) LOL
zwyczajnie sobie odpusc - jesli chodzi o wiedze muzyczna to to co dla ciebie jest sufitem to dla mnie podloga, intelektualnie tez dzieli nas przepasc, ja chciałem sprzedac liscia Dronowi 3 lata temu, ty mi teraz - jestes opozniony w rozwoju o 3 lata :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
O kurwa! Poważnie? Kierowałem się poziomem wypowiedzi i dotąd byłem przekonany, że konto Adrain696 należy właśnie do niego...Adrian696 pisze: no ty wyzywajac przez kilka ostatnich tygodni mojego 3 letniego syna ktory nie ma konta na Masterfulu zabłysnąłes jak gwiazda, pewnie zapraszajac mnie na solowke tez to był twoj szczyt intelektualnych mozliwosci :) )
Obrażam dzieci, grożę pobiciem, nie odfoliowałem Psalm 69, robię 50 tys. zdjęć dziennie... Matka nie byłaby ze mnie dumna. Muszę to wszystko na spokojnie pomyśleć. Ja naprawdę chcę się zmienić.... Dajcie mi jeszcze jedną szansę! Będę lepszym mastrfulowiczem...Adrian696 pisze: Kamilu - mozesz teraz obracac wszytsko w zart - ale to nic nie da, ktos kto w jakiejs netowej wojence koncentruje sie na obrazaniu dzieckiaka swojego wyimaginowanego przeciwnika jest niepełnosprawny umysłowo... to TY
To akurat bardzo przykre. Współczuję.Adrian696 pisze: nie - informuje cie, ze nie pobieram juz renty, pobierałem do czasu ukonczenia nauki rente rodzinna po ojcu, ktory zmarł gdy miałem 10 lat
Naprawdę sądzisz, że wiedziałem o jakiejś rencie? Widzisz - to jest właśnie Twój problem. Rzuciłem ot tak, z życzliwej złośliwości, a Ty od razu doszukujesz się rzeczywistych nawiązań do Twojego prywatnego życia, sądząc pewnie, że rzeczywiście jakiś wywiad zrobiłem i doszedłem do tego, że korzystałeś z jakiejś renty. Adrianie! Wyluzuj! To tylko forum internetowe - zabawa, czarny humor, ironia, szyderstwo... Nie twórz sobie wrogów, których nie masz.Adrian696 pisze: wypisujesz bzdury o rencie
Być może tak, szkoda tylko, że nigdy na forum tą swoją gigantyczną wiedzą się z nami nie dzieliłeś. W odróżnieniu od Ciebie nie mam o swojej muzycznej wiedzy jakiegoś wielkiego mniemania. Ot słucham tego co lubię, poznaje nowe rzeczy, zbieram płyty i tyle. Z nikim się nie ścigam. Możesz spać spokojnie :)Adrian696 pisze: zwyczajnie sobie odpusc - jesli chodzi o wiedze muzyczna to to co dla ciebie jest sufitem to dla mnie podloga, ,
Tu się w pełni z Tobą zgodzę - każdy to przyzna, choćby po lekturze wpisów na tym forum :)Adrian696 pisze: intelektualnie tez dzieli nas przepasc,
Adrian696 pisze: ja chciałem sprzedac liscia Dronowi 3 lata temu, ty mi teraz - jestes opozniony w rozwoju o 3 lata :)
Nie kochany, ja żartowałem (nawiązując do Twoich pogróżek) a Ty chciałeś to zrobić jak najbardziej na serio. To nas różni.
-
zauwazyliscie ze zawsze w sezonie urlopowym jest napierdalanka?czlowiek powinien wypoczac,zrelaksowac sie a tu jeb.wojny sieciowe na pelnej kurwie:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
Kamilku - dobranoc - nie chce mi sie z kims takim jak ty polemizowac - spotkasz mnie - to mnie pobijesz
zadziwiajace ze jak ktos zrobi z siebie debila tak jak ty z obrazaniem dziecka czy grozbami to zawsze pisze ze trollował lub zartował :) spoko - jestes herosem forum, nikt sie z toba nie moze porownac...
zadziwiajace ze jak ktos zrobi z siebie debila tak jak ty z obrazaniem dziecka czy grozbami to zawsze pisze ze trollował lub zartował :) spoko - jestes herosem forum, nikt sie z toba nie moze porownac...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
chopaki, to tylko forumy so
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
postaw im tarota
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
:Dmanieczki pisze:postaw im tarota
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
moj ulubiony kucharz nadleciał i rozdał :)manieczki pisze:postaw im tarota
- Adrian696
a o co chodzi z tym tarotem??Vitriol pisze:chopaki, to tylko forumy so
-
taki super śmieszny żart
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
tak zauważyłem, są tez bany, kasowanie kont i zawiszanie forum, ale... :)[V] pisze:zauwazyliscie ze zawsze w sezonie urlopowym jest napierdalanka?
- Riven
- Kontakt:
-
Jimmy Boyle pisze:tak zauważyłem, są tez bany, kasowanie kont i zawiszanie forum, ale... :)[V] pisze:zauwazyliscie ze zawsze w sezonie urlopowym jest napierdalanka?
No jak nic sezon ogórkowy, wysokie temperatury, nadmierne spożycie napojów chłodzących z procentami...;-)