PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
a Ty jeszcze uważasz ,ze to najlepsza Pantera tak?
pewnie dostałeś ją na komunie I masz sentymenta.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Liść zostaje anulowany.[V] pisze:ostatnia Pantera poza kilkoma utworami to naprawdę wtórne,niewiele warte wydawnictwo.nuda panie.
support music, not rumors
-
co pijesz dzisiaj kolego internetowy?:)Rattlehead pisze:Liść zostaje anulowany.[V] pisze:ostatnia Pantera poza kilkoma utworami to naprawdę wtórne,niewiele warte wydawnictwo.nuda panie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Rattlehead
Takie tam specyfiki własnej roboty. Z jednym lekko przesadziłem procentowo.[V] pisze:co pijesz dzisiaj kolego internetowy?:)Rattlehead pisze:Liść zostaje anulowany.[V] pisze:ostatnia Pantera poza kilkoma utworami to naprawdę wtórne,niewiele warte wydawnictwo.nuda panie.
support music, not rumors
- vicek
[V] pisze:a Ty jeszcze uważasz ,ze to najlepsza Pantera tak?
nie , bo phil wyglądał wtedy jak charles manson
- vicek
bedroom destroyer \m/
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
"To zjebista laska. Co prawda trajkocze jak Hanka Bielicka i masz ochotę jej zajebać żeby choć na chwilę się zamknęła, ale daj jej szansę - to fajna babka i na pewno się dogadacie" ;)Maria Konopnicka pisze:Ta muzyka po prostu nie jest tak oczywista jak twórczość PANTERA. Zachęcam do kilkukrotnego przesłuchania. Naprawdę warto! To jest rewelacyjny album!
No męczy mnie ta płyta. Co prawda było kilka zajebistych albumów, które mi nie weszły za pierwszym razem a teraz są w moim topie (ot, choćby Lateralus, czy Mechanical Animals) ale nie mam ochoty się męczyć. jest piątek wieczorem, jest zimny browar. Może dam jej szansę za jakiś czas. Na razie jestem na nie. Nie kupię.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Mol
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Zapewne tak jest, zaraz zaczynam słuchanie, ale po zajebistym wycieku tj. Walk Through Exists Only (metal+hardcore+idealne wokale+odjazdy rodem z Far Beyond Driven) nie sądzę , żeby było inaczej. Myślę że to będzie definitywny grower, niż coś do nucenia od pierwszych sekund.antek_cryst pisze:Maria Konopnicka pisze:Ta muzyka po prostu nie jest tak oczywista jak twórczość PANTERA. Zachęcam do kilkukrotnego przesłuchania. Naprawdę warto! To jest rewelacyjny album!

- Plastek
- Kontakt:
Taki tam nudny niu metalowy piard.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Kraft
Hej, miałem przejebane dzieciństwo. Gangi, dragi, walka o byt. Prezydent też był chujowy. Teraz już stać mnie na beemę, rolexa i plastikową blondi co noc. Teraz rządzę na dzielni. Napiszę o tym. Wezmę do spóły kilku ziomali. Nie umieją grać, ale nic to, bo wytniemy średnicę i zagłuszymy wszystko wielkim basem. Nikt nie usłyszy. Na koncertach będę skakał jak małpa, co nadrobi wszelkie braki i rozrusza spaloną hołotę.
Poważnie pisząc - dawno takiego ścierwa nie słyszałem...
- Zenek
- morbid
- rasowy masterfulowicz
lepszy niz Anselmo....:)_:):)
- Zenek
Nie masz zielonego pojęcia o tej muzyce. Zupełnie jej nie rozumiesz...Kraft pisze:Hej, miałem przejebane dzieciństwo. Gangi, dragi, walka o byt. Prezydent też był chujowy. Teraz już stać mnie na beemę, rolexa i plastikową blondi co noc. Teraz rządzę na dzielni. Napiszę o tym. Wezmę do spóły kilku ziomali. Nie umieją grać, ale nic to, bo wytniemy średnicę i zagłuszymy wszystko wielkim basem. Nikt nie usłyszy. Na koncertach będę skakał jak małpa, co nadrobi wszelkie braki i rozrusza spaloną hołotę.
Drone, co będzie się mówić o tej płycie w 2042 roku?
- brb
- postuje jak opętany!
pojawią się wyniki sprzedaży i Kraft zmieni zdanie ;)Maria Konopnicka pisze:Nie masz zielonego pojęcia o tej muzyce. Zupełnie jej nie rozumiesz...Kraft pisze:Hej, miałem przejebane dzieciństwo. Gangi, dragi, walka o byt. Prezydent też był chujowy. Teraz już stać mnie na beemę, rolexa i plastikową blondi co noc. Teraz rządzę na dzielni. Napiszę o tym. Wezmę do spóły kilku ziomali. Nie umieją grać, ale nic to, bo wytniemy średnicę i zagłuszymy wszystko wielkim basem. Nikt nie usłyszy. Na koncertach będę skakał jak małpa, co nadrobi wszelkie braki i rozrusza spaloną hołotę.
- Drone
Jakże mi się podobają fragmenty, które odsłuchuję w streamingu! Ultrasiłowy pojedynek wszystkich ze wszystkimi - nie ma tu miejsca na subtelności, jedynie napinanie muskułów, krew, pot i ciężar. Ale paradoksalnie przypomina mi to wręcz jazzowo-kameralne granie dla wtajemniczonych. Zakup obowiązkowy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rozkręca się
Drone pisze:(...) przypomina mi to wręcz jazzowo-kameralne granie dla wtajemniczonych.
Jak najbardziej. Plus degrengolada GNAW i dosadnosc RIGHTEOUS PIGS.
Mila niespodzianka.
- Kraft
Chyba masz rację. Zaczynam wątpić w swój gust, szczególnie że wcześniej ośmieliłem się kwestionować w duchu geniusz Age Of Taurus, myśląc że nawet The Sword nie wziąłby ich na support, a tu, okazuje się, metalowa płyta roku 2013... Ehhh.Maria Konopnicka pisze:Nie masz zielonego pojęcia o tej muzyce. Zupełnie jej nie rozumiesz...
- vicek
Kraft pisze:Hej, miałem przejebane dzieciństwo. Gangi, dragi, walka o byt. Prezydent też był chujowy. Teraz już stać mnie na beemę, rolexa i plastikową blondi co noc. Teraz rządzę na dzielni. Napiszę o tym. Wezmę do spóły kilku ziomali. Nie umieją grać, ale nic to, bo wytniemy średnicę i zagłuszymy wszystko wielkim basem. Nikt nie usłyszy. Na koncertach będę skakał jak małpa, co nadrobi wszelkie braki i rozrusza spaloną hołotę.

powiedz mu to prosto w twarz