PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Re: PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
Ćpunowi z jedną szarą komórką, w dodatku zepsutą? Bez sensu. Skończyłoby się na bijatyce.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Utwór tytułowy doskonały, nad resztą trzeba jeszcze popracować.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ja wiem? Mnie urzekł tekst:
I walk through exits only because I can.
No nie, to za dużo myślenia dla mnie; nie dam rady odszukać głębi przekazu. Całość jest przy tym faktycznie dość poszarpana i sprawia wrażenie chaotycznej a przez to nieudolnej. Nie, na ten moment mi się nie podoba.
I walk through exits only because I can.
No nie, to za dużo myślenia dla mnie; nie dam rady odszukać głębi przekazu. Całość jest przy tym faktycznie dość poszarpana i sprawia wrażenie chaotycznej a przez to nieudolnej. Nie, na ten moment mi się nie podoba.
The madness and the damage done.
Młot na pozerów i niedzielnych metalowców! Doskonała płyta, choć dość wymagająca :)
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Marian, dojrzałeś do słuchania free jazzu!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
Poza jednym utworem, meczy bule ta płyta okrutnie. No i wokal Phila zmarnial, wiek i dragi dały znać o sobie.
KVLT lizania CZASZKI
- Drone
Kryzys chyba w pełni, bo dziatwa szkolna zamiast pławić się w jeziorze, klepie pseudokomentarze w necie. Proszę moderatorów o wyczyszczenie wątku z zalewu pryszczactwa.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
- Zenek
- vicek
- zahartowany metalizator
But god damn I wanted
To fuck.
To fuck.
-
- świeżak
Ta płyta to dobra okazja żeby coś na forum wreszcie merytorycznego napisać.
Mam wrażenie, że to jeden z tych solowych krążków, które doskonale oddają osobowość muzyka i jego aktualny stan - płyta momentami jest nieco niewyraźna i chaotyczna jak konferansjerka Phila na koncertach, ale w innych intensywność wrzasków i emocji miota mną jak za najlepszych lat. W ogóle mam wrażenie jakby punktem wyjścia do nagrywania były wibracje z "War Nerve" z Trendkilla. Czyżby Anselmo znowu dawał w kanał? :)
Szkoda, że split sugerował większy cios - ze wszystkich projektów po rozpadzie Pantery nadal najbardziej mi robi dwójka Superjoint Ritual i niestety nie sądzę, żeby coś się tu zmieniło.
Mam wrażenie, że to jeden z tych solowych krążków, które doskonale oddają osobowość muzyka i jego aktualny stan - płyta momentami jest nieco niewyraźna i chaotyczna jak konferansjerka Phila na koncertach, ale w innych intensywność wrzasków i emocji miota mną jak za najlepszych lat. W ogóle mam wrażenie jakby punktem wyjścia do nagrywania były wibracje z "War Nerve" z Trendkilla. Czyżby Anselmo znowu dawał w kanał? :)
Szkoda, że split sugerował większy cios - ze wszystkich projektów po rozpadzie Pantery nadal najbardziej mi robi dwójka Superjoint Ritual i niestety nie sądzę, żeby coś się tu zmieniło.
-
słabe to jest strasznie.Bez Pantery ten gość jest jak bezpański pies.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bloodcult
:D
Down >>>>>>>>>>>>>>>> Pantera
-
tylko młode pryszcze układają takie równania.Down to nic specjalnego prawde mówiąc.Bloodcult pisze::D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bloodcult
Pantera prócz "Far Beyond Driven" to też nic specjalnego ;)
-
mają dwie lepsze płyty w dorobku.słabo słuchałeś chyba ;)Bloodcult pisze:Pantera prócz "Far Beyond Driven" to też nic specjalnego ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Powiedziałbyś to downowi w twarz?[V] pisze:tylko młode pryszcze układają takie równania.Down to nic specjalnego prawde mówiąc.Bloodcult pisze::D
this is a land of wolves now
- Bezdech
Tu się nie zgodzę, Pantera to jednak specjalny rodzaj gówna przy którym faktycznie Down nie wygląda specjalnie specjalnie.Bloodcult pisze:Pantera prócz "Far Beyond Driven" to też nic specjalnego ;)
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a nawet cztery ;)[V] pisze:mają dwie lepsze płyty w dorobku.słabo słuchałeś chyba ;)Bloodcult pisze:Pantera prócz "Far Beyond Driven" to też nic specjalnego ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist