Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Bez wątpienia niemiecki BEYOND nagrał interesujące demo i dobrą EP-kę, nie dawałem mu jednak wielkich szans na wydanie świetnego debiutu. Tymczasem "Fatal Power of Death"
zostawia w tyle tegoroczne Desolator, Krypts czy Entrails czyli tych, którzy zawieść raczej nie powinni. Żywiołowy death/black chyba Niemcom nigdy nie pasował, a tu taka niespodzianka. Ciekaw jestem reakcji fanów ostatniego Tribulation. Kawałek:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Sova pisze:będę miał kilka sztuk CD po łikendzie, jeśli kogoś to obchodzi ;)
już jest po łykendzie?
cedeki zostały zarezerwowane w dniu napisania tamtego posta. mialem tylko kilka sztuk. mam odłożone 2 sztuki dla Marysi i DCI Hunta. jeśli im wmówicie że to chujowa płyta to zostaną 2 sztuki na opych ;)
no ale jebać CD, winyl będę miał w przyszłym tygodniu. 50 zł, rezerwacje tylko na mail -> malignantvoices@gmail.com
Maria Konopnicka pisze:No właśnie - e-maila też wysłałem i cisza :) Może depresja pourlopowa? :)
coś w tym jest., chociaż depresją bym tego nie nazwał, heh.
Sova pisze: mam odłożone 2 sztuki dla Marysi i DCI Hunta. jeśli im wmówicie że to chujowa płyta to zostaną 2 sztuki na opych ;)
.
To ewentualnie DCI Huntowi trzeba wmawiać - mnie nie interesuje czy płyta jest dobra czy chujowa. I tak jej słuchać nie będę :) Grunt, żeby była zafoliowana i żebym na półce mógł ją postawić i pochwalić się na forum, że ją mam :)))
płyta bez folii i naklejki ( np: Misia Uszatka, Czarodziejek z Księżyca ) to nadaje się na frisbee ... a najlepiej jak nalepka jest jeszcze na poligrafii
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.