PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie offtopuj. jak nie masz nic do roboty to idz na spacer z dzieckiem, na rower, cokolwiek...
no wiekszosc tych eko-trzmieli to ma gdzies kolo domku wlasny, prywatny ogrodek albo dzialeczke, z ktorego sie zywi a tego "eko" na sprzedaz to nie wolno rodzinie tykac a zwlaszcza jesc ;)pogodancer pisze:To podobnie jak z tymi eko-uprawami pomidorów, jabłek, czereśni, brzoskwiń, bananów i chuj wie czego jeszcze, zapylanych przez trzmiele i podobne stworzenia, ostatnio nawet chlałem z jednym takim "trzmielem", stwierdził, że w życiu nie kupi żadnego warzywa/owocu z "metką" eko :)
woodpecker from space
Mógłbyś nie obrażać mojego bachora i nie nazywać go dzieckiem? :) Wpadłem dziś do SATURNA w nadziei na zakupienie tej płyty, ale niestety nie było... Jak wysłucham całości to się wypowiem i wtedy będzie wiadomo jak jest naprawdę :) Sądzę jednak, że jest zajebiście - przy pierwszej konfrontacji album wydał mi się bardzo interesujący i wcale nie tak oczywisty, jak mogłoby się wydawać mniej wyrobionym słuchaczom :)ramonoth pisze:Ale problem zrobiliście z tej płyty... Idźcie na spacer z dzieckiem, na rower, cokolwiek.
No i te trzy kawałki z youtube, których słuchałem więcej są świetne. Zapowiada się jedna z mocniejszych pozycji tego roku.
- Drone
Jest już w Mysticu! Powiem szczerze, że obok nowego Frisella i STAREJ RZEKI typuję tę płytę do miana płyty roku!Maria Konopnicka pisze:Mógłbyś nie obrażać mojego bachora i nie nazywać go dzieckiem? :) Wpadłem dziś do SATURNA w nadziei na zakupienie tej płyty, ale niestety nie było... Jak wysłucham całości to się wypowiem i wtedy będzie wiadomo jak jest naprawdę :) Sądzę jednak, że jest zajebiście - przy pierwszej konfrontacji album wydał mi się bardzo interesujący i wcale nie tak oczywisty, jak mogłoby się wydawać mniej wyrobionym słuchaczom :)ramonoth pisze:Ale problem zrobiliście z tej płyty... Idźcie na spacer z dzieckiem, na rower, cokolwiek.
No i te trzy kawałki z youtube, których słuchałem więcej są świetne. Zapowiada się jedna z mocniejszych pozycji tego roku.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
LOL. Dwie podpowiedzi - jedna - wpisz sobie w google słowo "ironia" - nie "aronia", bo to drugie to taki owoc. Podpowiedź druga - ten gość w awatarze Drona to wcale nie on :)))Bezdech pisze:Ale ciekawa rzecz swoją drogą - forum o metalu - hałaśliwym rzempoleniu dla nastoletniej huliganerki żłopiącej tanie browary, a tu profesorowie, sztuka, dżezz, zciśnięte pomarszczone wargi, katedry i objawienia. Starcy pouczający chłopców o chłopięcej muzyce. Argumenty o wieku i dojrzałości w gadkach o piosenkach pisanych przez licealistów bez dowodu.
Powiedz Dronie, staje ci, jak patrzysz na te zdjęcia?
Sedno! Ile Wy kurwa macie lat?antek_cryst pisze: Gdyby to faktycznie były dyskusje... Jeden brandzluje swoje ego, drugi komponuje kwieciste wiązanki, trzeci uprawia personalne wycieczki - bądźmy szczerzy - toż to cały chuj a nie dyskusja.
Rozmawiać można z kimś kto jest chętny wysłuchać czyjejś opinii a nie z kimś, kto odmienne zdanie uważa za pretekst do przyjebki i podreperowania kompleksów.
W takiej sytuacji faktycznie lepiej zająć się czymś pozainternetowym.
- Drone
Na tym forum tylko Adi jest sobą, czyli Kerry Kingiem, bo nawet w kreację Plastka nie wierzę :)Maria Konopnicka pisze:LOL. Dwie podpowiedzi - jedna - wpisz sobie w google słowo "ironia" - nie "aronia", bo to drugie to taki owoc. Podpowiedź druga - ten gość w awatarze Drona to wcale nie on :)))Bezdech pisze:Ale ciekawa rzecz swoją drogą - forum o metalu - hałaśliwym rzempoleniu dla nastoletniej huliganerki żłopiącej tanie browary, a tu profesorowie, sztuka, dżezz, zciśnięte pomarszczone wargi, katedry i objawienia. Starcy pouczający chłopców o chłopięcej muzyce. Argumenty o wieku i dojrzałości w gadkach o piosenkach pisanych przez licealistów bez dowodu.
Powiedz Dronie, staje ci, jak patrzysz na te zdjęcia?
Widziałem w Mysticu, ale nie chciało mi się czekać te parę dni zanim przyjdzie. Teraz jak kupię to pewnie dopiero w poniedziałek dojdzie. Nic. Poczekam :) Kupiłem sobie za to w Saturnie ostatniego Bowiego na winylu :) A co tam.... :)Drone pisze:
Jest już w Mysticu! Powiem szczerze, że obok nowego Frisella i STAREJ RZEKI typuję tę płytę do miana płyty roku!
no nie, Plastek nie może istnieć naprawdę - dzieci w tym wieku nie umieją jeszcze pisać :)Drone pisze: nawet w kreację Plastka nie wierzę :)
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ssij kabanosa kabotyński śmieciu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Zapomniałeś jeszcze napisać, że mam małego fiutka :)
- Plastek
- Kontakt:
Ty to nawet małego nie masz, jeno muszelkę.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
Zapomniał nasłać na nas murzyna z NBA :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chlopaki nie spamujcie. Marian ty w ogole wypierdalaj z temate, odsluchales 3 kawalki z YT i rozmawiasz o plycie? Nieladnie panie konsument :) Byc jak trocki to znaczy sluchac przed pisaniem.
woodpecker from space
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Znasz Leszka Góreckiego?Plastek pisze:Ty to nawet małego nie masz, jeno muszelkę.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Tak wiem - w podstawówce bachory tak się tłumaczą, jak wyjdą na głupków: "ja tak żartowałem", "tak miało być" etc., większość porzuca te metody, gdy otoczenie uświadamia im żałość takiego postępowania. Widać nie wszyscy mają ten refleks.Maria Konopnicka pisze:LOL. Dwie podpowiedzi - jedna - wpisz sobie w google słowo "ironia" - nie "aronia", bo to drugie to taki owoc. Podpowiedź druga - ten gość w awatarze Drona to wcale nie on :)))
Pogratuluj lepiej, że komputer odfoliował.Triceratops pisze:Marian ty w ogole wypierdalaj z temate, odsluchales 3 kawalki z YT i rozmawiasz o plycie? Nieladnie panie konsument :) Byc jak trocki to znaczy sluchac przed pisaniem.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Plastek
- Kontakt:
Tego:ramonoth pisze:
Znasz Leszka Góreckiego?

??
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Tego.Plastek pisze: Tego:
??
- Skaut
tjaaaa jak jego osłuchanie dyskografii The Flaming Lips przed Embyronic :D:DTriceratops pisze:Chlopaki nie spamujcie. Marian ty w ogole wypierdalaj z temate, odsluchales 3 kawalki z YT i rozmawiasz o plycie? Nieladnie panie konsument :) Byc jak trocki to znaczy sluchac przed pisaniem.
Coś tam było! Człowiek!
no, na Ciebie zawsze można liczyć :) piąteczka :)Plastek pisze:Ty to nawet małego nie masz, jeno muszelkę.