INSECT WARFARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
INSECT WARFARE
Tak, niesamowita, zajebista... a ta wokalistka mrauuu...!!!
- Grindead
- postuje jak opętany!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Insect Warfare
Puściłem wreszcie obydwa, "World Extermination" by IW nawet bardzo przypadł mi do gustu (dużo Terrorizer, mniam), ale pod względem extremy mięknie przy Białym Domu, więc wychodzi, że miałem racjęGrindead pisze: Moze u Ciebie, w ogole to pusc sobie Warsore czy Insect Warfare i przestan opowiadac glodne kawalki.

Yare Yare Daze
- ultravox
Nie bądź Pewexem.jester pisze:ale pod względem extremy mięknie przy Białym Domu, więc wychodzi, że miałem rację
Co do Insect Warfare - jedna z niewielu płyt w tym gatunku(przynajmniej z tych, które słyszałem), które można postawić na półce obok klasyków. Uwielbiam.
-
- postuje jak opętany!
^ dokładnie, czysty, nieskażony death metalem grindzik 

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Czy jak powiem panie expert że tu dużo zespołu na T słychać to będzie trafnie czy nietrafnie?
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
Terrorizer?
- ultravox
Ja bym powiedział, że może przypaść do gustu komuś, kto lubi Terrorizer, ale nie przypomina to "World Downfall", poza ogólnym podejściem do ataku na błonę bębenkową.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Świetne są jeszcze numery ze splitów z Carcass Grinder,zAgoraphobic Nosebleed,z Flagitious Idiosyncrasy in the Dilapidation oraz `Noise Grind Power Death`EP.
Destroy your life for Noisecore!
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: INSECT WARFARE
Szykuje się split Insect Warfare z Napalm Death tylko nie wiem po kiego chuja skoro już ich nie ma,a program tego splitu niespecjalnie poraża.Lepiej 2 album by nagrali,bo 1 zabija.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ja na ten split bardzo się cieszę. będzie kolejna pozycja do kolekcji ND. do tego pikczer, no i mój ulubiony format :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ciekawy split - nie narzekam że wyjdzie właśnie z Insect Warfare, ale czy to oznacza że chłopcy szykują się do powrotu na scenę, czy to tylko taki bonus dla fanów?
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ten kawałek jest już na dużym albumie,a cover ND ile można przerabiać wiecznie.Mało oryginalne,ale pewnie skusiła ich myśl dzielenia wydawnictwa z ND.
- Godplayer
- w mackach Zła
Lepiej by wydali Noise Grind Power Death na CD , bo ten materiał to czysta patologia i zło he he . No i jakiś składaczek z numerami z epek i splitów by się zdał .
Blackwinged , jeszcze raz dzięki za kompakciory !
Blackwinged , jeszcze raz dzięki za kompakciory !
Jakby ktoś chciał to jest w Mysticu w dobrej cenie:
http://www.mystic.pl/plyty_cd,insect_wa ... n,8329.htm
http://www.mystic.pl/plyty_cd,insect_wa ... n,8329.htm
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Właśnie sobie przypomniałem debiut... ależ to jest morderstwo. Kapitalne pokłady wkurwu i agresji zgrabnie ujęte w niewiele ponad 20 minut. W sumie niewiele znam tak udanych płyt grindcore'owych z tego wieku.
Mógłby się ktoś ogarnąć, zebrać zusammen do kupy wszystkie ich utwory z tych splitów, EP-ek itd. i wydać to na jakimś jednym wydawnictwie. Byłoby słuchane :)
Mógłby się ktoś ogarnąć, zebrać zusammen do kupy wszystkie ich utwory z tych splitów, EP-ek itd. i wydać to na jakimś jednym wydawnictwie. Byłoby słuchane :)
The madness and the damage done.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurt pisze:Właśnie sobie przypomniałem debiut... ależ to jest morderstwo. Kapitalne pokłady wkurwu i agresji zgrabnie ujęte w niewiele ponad 20 minut. W sumie niewiele znam tak udanych płyt grindcore'owych z tego wieku.
Wspominany przez Ciebie Death Toll 80K to godny następca amerykańców. Zresztą, jeżeli zapodaję cośkolwiek z tego zestawu, to po Finach lecą od razu Amerykanie i odwrotnie - obydwie płyty potrafią zrobić z mózgu budyń. Wkurw, agresja, nienawiść , gwałt, tortury, morderstwo. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie no, same Napalmy i Brutal Truth. Do tego pewnie Venomous Concept (uwielbiam!), Nausea, Nasum, Cretin, może Antigama - chociaż ich ciągle poznaję :) Coś by się znalazło w tym nowym wieku, ale nie są to ilości hurtowe, powiedzmy. Natomiast Insect Warfare i Death Toll 80k to bardzo chlubne wyjątki.Nasum pisze:Kurt pisze:Właśnie sobie przypomniałem debiut... ależ to jest morderstwo. Kapitalne pokłady wkurwu i agresji zgrabnie ujęte w niewiele ponad 20 minut. W sumie niewiele znam tak udanych płyt grindcore'owych z tego wieku.
Wspominany przez Ciebie Death Toll 80K to godny następca amerykańców. Zresztą, jeżeli zapodaję cośkolwiek z tego zestawu, to po Finach lecą od razu Amerykanie i odwrotnie - obydwie płyty potrafią zrobić z mózgu budyń. Wkurw, agresja, nienawiść , gwałt, tortury, morderstwo. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
The madness and the damage done.