OVERKILL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: OVERKILL
Płyty ulubionych zespołów powinno się mieć jeszcze przed zakupieniem. :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ano; zresztą na koncercie też ładnie wszystko słyszałem, co mnie bardzo cieszyło.Kraft pisze:To właśnie jedna z większych zalet Overkill, że Verni nie daje się pogrzebać w miksie.Havoc pisze:Drażni mnie tylko czasem zbyt wysunięty, brzdękający bas.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Tak przy okazji pytanie do ultrasów... czy Verni nie jest przypadkiem wielkim fanem Ramones? Mogłoby na to wskazywać DD, poza tym punkowe początki tej kapeli, jak również cover, który kiedyś popełnili i bas zawieszony poniżej jajec, identycznie jak u Dee Dee Ramone.Kraft pisze:To właśnie jedna z większych zalet Overkill, że Verni nie daje się pogrzebać w miksie.
- Drone
Oczywiście. DD jest od tego.
The stage names were tributes to favorite punk bands, The Ramones featuring Dee Dee Ramone, and The Damned, featuring Rat Scabies. Bobby Blitz' name was taken from The Dead Boys' Johnny Blitz!
The stage names were tributes to favorite punk bands, The Ramones featuring Dee Dee Ramone, and The Damned, featuring Rat Scabies. Bobby Blitz' name was taken from The Dead Boys' Johnny Blitz!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze bardziej ich lubię :)
Dead Boys to też niezła załoga, swoją drogą.
Dead Boys to też niezła załoga, swoją drogą.
-
W marcu nowa płyta.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jeśli będzie tak dobra jak dwie ostatnie to biore w ciemno :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Blitz właśnie nagrywa wokale.
http://gunshyassassin.com/news/three-ne ... -revealed/
http://gunshyassassin.com/news/three-ne ... -revealed/
- Believer
- weteran forumowych bitew
http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?new ... vil_Armory" onclick="window.open(this.href);return false;
- moonfire
- zahartowany metalizator
Ale wysyp: Auto-Psy, Tryptyk z Koniem, a teraz jeszcze OverKill. Chce się żyć.:)
- Believer
http://www.blabbermouth.net/news/exclus ... -unveiled/" onclick="window.open(this.href);return false;
jest więcej info
jest więcej info
- moonfire
Okładka taka se, ale liczę na utrzymanie bardzo wysokiego poziomu ostatnich dwóch płyt.
-
Na zdjęciu z blabera widać, że nie będzie przelewek tak więc możemy spać spokojnie :)
- Gunman
- Phantom
- zaczyna szaleć
Overkillowe tempo lubie to:))
- Gunman
A ja spodziewałem się czegoś lepszego. Brzmi to trochę jak odrzut z The Electric Age.
- moonfire
Spoko numer, spróbujcie go zestawić z nowym wałkiem Metalliki albo Slayera, to wiadomo, kto komu wybije zęby.
Jest zachowawczy, w stylu Overkill, ale pamiętam, że z początku "Electric Rattlesnake" również wydał mi się taki sobie. Potem na płycie zyskał rumieńców, a i sam album solidnie kopał. Myślę, że będzie dobrze i jest na co czekać. Jedyny nowy thrarh metal, który obecnie mnie interesuje, to chyba Overkill.
Jest zachowawczy, w stylu Overkill, ale pamiętam, że z początku "Electric Rattlesnake" również wydał mi się taki sobie. Potem na płycie zyskał rumieńców, a i sam album solidnie kopał. Myślę, że będzie dobrze i jest na co czekać. Jedyny nowy thrarh metal, który obecnie mnie interesuje, to chyba Overkill.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Sami, kurwa, specjaliści, jak zwykle na forume. Wytwórnia sprzedaje zajawkę dla gimbazy i zaraz w chuj będzie opinii. Poczekajmy na całość, to się wypowiemy, a nie, kurwa, kto pierwszy, ten lepszy.
-
- postuje jak opętany!
A co w takim razie jest z Exodus, Onslaught, Heathen, Sodom, czy nawet Megadeth - który nie ma obecnie tak słabej formy, jak to niektórzy by chcieli (SC bdb album) - są psami? :)moonfire pisze: Jedyny nowy thrarh metal, który obecnie mnie interesuje, to chyba Overkill.
Nowy utwór jest całkiem ok. Dwie poprzednie płytki robiły dobrze, tak więc liczę na kontynuację formy.
W przypadku Mety, to niemal tradycja, więc nawet nie będę porównywał.moonfire pisze:Spoko numer, spróbujcie go zestawić z nowym wałkiem Metalliki albo Slayera, to wiadomo, kto komu wybije zęby.