WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WATAIN
Jak odfoliuje to dopiero się przekona, że "Damnation & a Day" jest najlepszą pytą COF. A do tego dojść nie może w imię zasad.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
- zahartowany metalizator
mówisz o tych na filozofem :D okropne są na debiucie najlepiej darł japę dla mnie.Riven pisze:varg nagral swoje najlepsze wokale przez sluchawki, brak sprzetu to zadne wytlumaczenie!
swoją drogą ponoć nagrywałem je w kicu , ciekawe co na to strażnicy gdy słyszeli jak się darł , pewnie myśleli sobie że to jakiś czubek
-
Normalny to on nie jest. Najzabawniejsze jest to, że gdyby Norwegia była kajem z iluzji Krystiana to poszedłby na odstrzał już dawno temu. I co nagrywałeś w kicu?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- vicek
dobrze wiecie miski że się pomyliłem
- Lykantrop
Po prochach to nigdy nic nie wiadomo.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
że robi chujową muzykę i błędy to zaraz że cpie? ja piję
- aginsiak
- w mackach Zła
Najnowszy WATAIN to jedna z niewielu płyt ,na jakie czekam z dużą nadzieją.Co prawda nie pamiętam zbyt wiele z Lawless Darkness,ale były na niej ze trzy numery miodne ,które w zupełności mi wystarczają ,żebym płyte polubił.Obstawiam,że tym razem będzie podobnie.Trzy,cztery zajebiste kompozycje na płycie ,to naprawdę coś.
-
:)
- aginsiak
- w mackach Zła
Nie wiem skąd ten uśmiech ,bo pisałem na 100% poważnie.
- Lykantrop
Jest jakaś szansa, że ostatni numer Decibel z tym flexi będzie można dostać w Polsce? Nowy album mnie nie interere, ale tego małego czarnego skurwysyna muszę mieć, ale nie za taką cenę, gdzie samo shipping to 16 dolców :)
- vicek
http://www.metalsucks.net/2013/07/24/watain-interview/ wywiad z Eryczkiem , będzie ballada
...a w najlepszym wypadku służyłby za syfon, taki umywalkowy...est pisze: Najzabawniejsze jest to, że gdyby Norwegia była krajem z iluzji Krystiana to poszedłby na odstrzał już dawno temu.
Jak pijesz to nie pisz, to złota zasada.vicek pisze:że robi chujową muzykę i błędy to zaraz że cpie? ja piję
- Skaut
chce Ci się wydawać min. 50 zł na trzy, cztery zajebiste kompozycje?aginsiak pisze:Najnowszy WATAIN to jedna z niewielu płyt ,na jakie czekam z dużą nadzieją.Co prawda nie pamiętam zbyt wiele z Lawless Darkness,ale były na niej ze trzy numery miodne ,które w zupełności mi wystarczają ,żebym płyte polubił.Obstawiam,że tym razem będzie podobnie.Trzy,cztery zajebiste kompozycje na płycie ,to naprawdę coś.
Coś tam było! Człowiek!
- vicek
ty taki święty ?? nigdy nie zdarzyło ci się pisać po kieliszku ?? nigdy??535 pisze:...a w najlepszym wypadku służyłby za syfon, taki umywalkowy...est pisze: Najzabawniejsze jest to, że gdyby Norwegia była krajem z iluzji Krystiana to poszedłby na odstrzał już dawno temu.
Jak pijesz to nie pisz, to złota zasada.vicek pisze:że robi chujową muzykę i błędy to zaraz że cpie? ja piję
- vicek

kurde z twarzy podobny do mojej koleżanki , brałbym
- Plastek
- Kontakt:
Byliby idealną parą z:

Podobna muzyka, podobni fani, podobny image.

Podobna muzyka, podobni fani, podobny image.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Słowo honoru. Po kieliszku. Nigdy!!!vicek pisze:ty taki święty ?? nigdy nie zdarzyło ci się pisać po kieliszku ?? nigdy??535 pisze:...a w najlepszym wypadku służyłby za syfon, taki umywalkowy...est pisze: Najzabawniejsze jest to, że gdyby Norwegia była krajem z iluzji Krystiana to poszedłby na odstrzał już dawno temu.
- aginsiak
- w mackach Zła
Re:
Skaut pisze:chce Ci się wydawać min. 50 zł na trzy, cztery zajebiste kompozycje?aginsiak pisze:Najnowszy WATAIN to jedna z niewielu płyt ,na jakie czekam z dużą nadzieją.Co prawda nie pamiętam zbyt wiele z Lawless Darkness,ale były na niej ze trzy numery miodne ,które w zupełności mi wystarczają ,żebym płyte polubił.Obstawiam,że tym razem będzie podobnie.Trzy,cztery zajebiste kompozycje na płycie ,to naprawdę coś.
No oczywiście. Trzy ,cztery świetne numery na płycie to DUŻE coś. Heavy metal to muzyka przebojowa ,WATAIN nagrał hitów całkiem sporo ,przez co wszedł do mojego ścisłego topu. Tak przy okazji ,to gratuluje wszystkim ,którzy odnajdują ,słuchają i kupują płyty ,gdzie jest minimum 9 na 10 kompozycji,numerów,piosenek FENOMENALNYCH,GENIALNYCH,WSPANIAŁYCH,SWIETNYCH,FANTASTYCZNYCH,ZNAKOMITYCH i ZNAMIENITYCH zarazem.
To duża kurwa sztuka.Jesteście wyjątkowymi słuchaczami. Chwała i sława!!!
Ja odbieram płyty całościowo - rzadko kiedy wyróżniam pojedyncze utwory. Np. z " Lawless Darkness", którego słuchałem bardzo, bardzo dużo nie potrafię wyróżnić żadnego utworu, który były lepszy od pozostałych, anie żadnego, który by im ustępował.