MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: MEGADETH
do konca myslalem, ze bedzie jakis zwrot akcji, a tu kurwa cos takiego :D
az odechciewa sie tej plyty sluchac hehe
az odechciewa sie tej plyty sluchac hehe
this is a land of wolves now
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Myślałem, że przynajmniej ta rakieta pierdolnie w monitor, a tu całusek i dobranoc :)
support music, not rumors
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ja mimo wszystko mam wrażenie, że teledysk idealnie pasuje do tej płyty.
The madness and the damage done.
Rattlehead pisze:Super Collider video
Miłe, ładne, przyjemne :)
- Riven
- Kontakt:
mile i ladne to sa nogi tej panienki, ale uczucia zazenowania jakie towarzyszylo ogladaniu tego nie nazwalbym przyjemnym
-
- mistrz forumowej ceremonii
słabe to video ale sam utwór jest zdecydowanie bardzo ....rozrywkowy,fajny.mówiłem że nastanie moda na zdystansowanych rockowych luzaków nie?:))
płyta jest bardzo hiciarska,hard rockowa,pieknie wchodzi po kilku przesluchaniach.Np taki Beginning of Sorrow,świetny track,Blackest Crow to samo,cover Thin Lizzy super wyszedł.
płyta jest bardzo hiciarska,hard rockowa,pieknie wchodzi po kilku przesluchaniach.Np taki Beginning of Sorrow,świetny track,Blackest Crow to samo,cover Thin Lizzy super wyszedł.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
[V] pisze:.Np taki Beginning of Sorrow.
Coveruja suffocation??? :D
Kawałek z teledysku jest ok ale dużo słabszy niż podobne utwory z Cryptic Writings. Nie mniej płyta mi się podobala na pierwszy rzut, będzie świetny wakacyjny soundtrack
-
- postuje jak opętany!
Łoranyboskie, myślałem że ostatniego klipu Hatebreed nic nędzą nie przebije, a jednak się udało:)
Ameryka do dziwny kraj jednak :)
Ameryka do dziwny kraj jednak :)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Rakiety nie wystrzelił, ale za to zaruchał. Zuch!
- Gunman
- weteran forumowych bitew

Nie daje mi to spokoju.
Zadanie na poziomie 3 klasy podstawówki. W opakowaniu, pod płytą z Colliderem jest zdjęcie tego typu jak wyżej. Są na nim rozmieszczeni członkowie zespołu, tylko że spierdolił mi gdzieś perkusista, widzi go ktoś?
Proszę sobie nie podpowiadać i nie ściągać bo obniżę oceny.
P.S. wcale mnie nie zdziwi jak zainteresowanie zadaniem będzie zerowe, w końcu są wakacje.
- Rattlehead
- Gunman
Rzeczywiście! Tylko menda stanęła bokiem. Dzięki za odpowiedź bo bym go nie wyłapał, wzrok już nie ten.
- Kraft
Prawie jak trailer do milionowego z kolei filmidła o perypetiach pryszczatych nastolatków z college'u. Grają jak kapele, którym kiedyś Ulrich z Hetfieldem pokazywali gołe dupska na koncertach. Ale chuj z tym, bo piosenka dobra, jak i cała płyta zresztą ;)
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Właśnie też gapiłem się już kilka razy na to zdjęcie i nie mogłem znaleźć Drovera, nawet teraz po podpowiedzi miałem problem i już chciałem prosić o następne koło ratunkowe ale jakoś się udało:)Rattlehead pisze:Stoi sobie elegancko za Mustainem.
- Gunman
Re: Odp: MEGADETH
Ja go szukałem nawet pod ząbkami trzymającymi płytę :D
Wysyłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 2
- Żułek
eeeeeee jako fan Megadeth mógłbym napisać coś brzydkiego o tych którym się płyta podoba ale że ją sam kupiłem nie byłoby to zbyt mądre :lol:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- vicek
zgadza się i dla dojrzałych fanów NikielbakMaria Konopnicka pisze:Tym razem nagrali płytę dla dojrzałych fanów :)
- vicek
W wywiadzie dla radia 93X Dave Mustaine powiedział że nowa płyta megadeth może wyjść już w 2014 roku , niedługo będą wchodzić do studia , chcą nagrać jak najwięcej płyt , rudy podaje przykład zmarłego gitarzysty formacji slayer, i dodaje że nigdy nie wiadomo kiedy można kipnąć