REVENGE (Can)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Re: REVENGE
kałwer masakra, tylko - KTO GRA PIERWSZE SOLO? na 1:40 około
- Sova
- rasowy masterfulowicz
wyszła winylowa reedycja "Infiltration. Downfall. Death" w grubej, kartonowej okładce. oczywiście zamówiłem.

- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
http://masterful-magazine.com/newsy.php ... &id=348312
Revenge w Season Of Mist
2013-07-18
Kanadyjscy mistrzowie ekstremalnego chaosu z Revenge podpisali z Season Of Mist papiery na wydanie ich nadchodzącego piątego długograja, który ma zostac nagrany w przyszłym roku.
Znany ze swoich oszcżednych wypowiedzi J.Read, poproszony o skomentowanie partnerstwa z Season Of Mist odpowiedział tylko: "Linia została narysowana. Wybierz stronę."
Revenge w Season Of Mist
2013-07-18
Kanadyjscy mistrzowie ekstremalnego chaosu z Revenge podpisali z Season Of Mist papiery na wydanie ich nadchodzącego piątego długograja, który ma zostac nagrany w przyszłym roku.
Znany ze swoich oszcżednych wypowiedzi J.Read, poproszony o skomentowanie partnerstwa z Season Of Mist odpowiedział tylko: "Linia została narysowana. Wybierz stronę."
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no, to się rozgadał jakby nie patrzeć. W jego stylu są odpowiedzi trzyliterowe: "nie" - "tak".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
Grunt, że NWN planuje wydać jeszcze w tym roku coś REVENGE. Split BLACK WITCHERY/REVENGE też nie jest anulowany.
- metalized
no.nie.wiem ale pożyjemy.poobserwujemy.zobaczymySilent_Sea pisze:http://masterful-magazine.com/newsy.php ... &id=348312
Revenge w Season Of Mist
2013-07-18
P.J.E.C.
- Lykantrop
nie.pożyjesz.nie.zobaczysz.nie.posłuchasz.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- metalized
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jaka linia i jakie strony?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- metalized
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kto ma wiedziec ten wie? ja nie wiem!!!:-(((
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
bo nie jezdzisz na wyjazdy
- metalized
Nwet dorobili sie swojego pejszbooka: https://www.facebook.com/RevengeofficialSoMpage
P.J.E.C.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Like.Post.Share.metalized pisze:Nwet dorobili sie swojego pejszbooka: https://www.facebook.com/RevengeofficialSoMpage
Nie wiem czy jestem fanem ich przejścia do SoM, płyty będą droższe ...
- Góral
- w mackach Zła

Revenge “Attack.Blood.Revenge” LP/CD Coming Soon
Nuclear War Now! is pleased to announce a deal has been made to reissue Revenge’s “Attack.Blood.Revenge” four-song EP on CD and LP formats. Originally released by long running Black Death Metal label Dark Horizon Records, the Attack.Blood.Revenge mCD was the release that started the band’s 13 year journey of destruction. In addition to the four songs that originally appeared on the release, there will be four bonus songs added: Both songs from the Superion.Command.Destroy EP originally released by Warhammer Records, the song Deathless Will from the Revenge / Arkhon Infaustus split EP originally released by Osmose Productions. As well as the bands cover version of the song “Lamb” by Von which originally appeared on the NWN! Fest compilation. As these releases have been long out of print, many die hard Revenge fans have asked for these songs to be made available again. The time has finally come to reissue these early defining moments in the band’s long history of extremist metal.More info as it becomes available…..
Mam wszystko z osobna, ale i tak będzie trzeba kupić.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
Polubiłem się z czasem bardzo z I.D.D. więc powoli będę uzupełniał ich dscgrphy.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tak udajesz tylko ;). Tego zespołu nikt nie lubi tak naprawdę, bo tego się nie da słuchać, ale płyty trzeba mieć żeby pokazać jakim się jest twardzielem ;dd
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
To odwrotnie jak z Hate Eternal - Fury and Flames. Wszyscy kochają a większość się nie przyznaje ;)
- vicek
- zahartowany metalizator
znam tylko ostatnią płytę i da się słuchać jak najbardziej i z chęcią posłuchałbym jeszcze bardziej srogich napierdolów , najlepiej nagranych na żywo z prób i żeby brzmienie było jak na pierwszym demie behemoth tylko żeby muzyka była tak szybka jak impiety o no właśnie na coś takiego miałbym ochotę i żeby to nie było demko , czy ep, tylko normalnie pełna płyta :DNerwowy pisze:Tak udajesz tylko ;). Tego zespołu nikt nie lubi tak naprawdę, bo tego się nie da słuchać, ale płyty trzeba mieć żeby pokazać jakim się jest twardzielem ;dd
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: REVENGE
Żarty żartami, jednak na początku ta muzyka może sprawiać takie wrażenie. Przy pierwszych podejściach do Revenge, czułem się trochę tak jakbym słuchał starego Kataklysm, ciężko było coś sensownego z tego wyłapać, wydawało się to brutalne na siłę.Nerwowy pisze:Tak udajesz tylko ;). Tego zespołu nikt nie lubi tak naprawdę, bo tego się nie da słuchać, ale płyty trzeba mieć żeby pokazać jakim się jest twardzielem ;dd
Oczywiście z czasem zaskoczyło i teraz już wiem że to piękna muzyka.:)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦