Głupie i pojebane sny.

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

Re: Głupie i pojebane sny.

20-07-2013, 10:40

Riven pisze:nie bo jak sie uswiadomi sen to postacie zamieniaja sie w nieaktywne npc niestety :(. jak sen jest swiadomy to wszystie straszne elementy traca znaczenie bo mozna je w kazdej chwili wyjebac.

no a u mnie tak jest że niezbyt mogę je wyjebać
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

20-07-2013, 11:27

to dziwne, z reguly sie da bez problemu. dla mnie najwieksze ograniczenie zwiazane jest ze swobodnym ruchem no i niewybudzeniem sie. ale to obracanie naprawde pomaga :D. kimnalem sie jeszcze z godzine i mialem ld na obcej planecie z drzewami wysokosci kilku km na ktorej zastanawialem sie czy bede mial w lucid dream internet w komorce ... :DDD poza tym pytalem npc czy sa jakas astralna projekcja czy innym hujstwem ale niestety powiedzieli ze to tylko moj umysl i nic wiecej ;( jebany solipsyzm kurwa, ja chce kosmitow

ogolnie swietna zabawa , goraco polecam. nie bralem nigdy zadnych halucynogenow, ale tutaj lot jest srogi. wychodzisz z chaty na slonce, a tam sie okazuje ze chata jest na kilkukilometrowej gorze pod niebem ktore jest 100x wieksze niz normalnie. feels good man.jpg
this is a land of wolves now
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

30-07-2013, 23:28

Zacząłem brać ZMA (tzw.apteczne, chelaty z olimpa, nie pojedyncza ampułka, pejsy by mi sie przekręciły gdybym miał przepłacic za cos co nie działa) przed snem, żeby sprawdzić to mityczne działanie tego srodka. Póki co tylko przytyłem lol. Efekt uboczny natomiast jest bardzo ciekawy - noc w noc mam długie i bardzo wyraźne sny, do tej pory pamiętałem pojedyncze raz na pol roku - rok, teraz noc w noc. Szkoda, ze snia mi się jakieś pojebane rzeczy, np trzy myszy w lazience, które ida powolutku w rzedzie a polują na nie 3 koty, które równierz ida w jeden za drugim albo jakies wesele/pogrzeb z ekshumacją i wąż który zapierdala jak błyskawica po trawie u mojej babki i chce mnie ugryźć, - btw nie są to w ogóle koszmary.

Generalnie Riven polecam, sprawdz to. Kup sobie chelat cynku i chelat magnezu z olimpa - ok 25 pln całość, ciekawe czy tez bedziesz mial takie efekty, bo z tego co czytałem przed momentem na roznych forumach, nie jestem jedyny
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

30-07-2013, 23:32

Hehe ok, brzmi dobrze ;d
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

30-07-2013, 23:36

cos w tym jest bo wpisalem ZMA dreams w google i sporo wpisów się pojawiło. Podejrzewam, że gdybym miał więcej doświadczenia z LD byloby lepiej ale i tak jestem w szoku, rano - zajebiscie wyspany, sny w technicolorze itp
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Mistrz
postuje jak opętany!

25-09-2013, 00:46

Właśnie przysnila mi sie kolejna płyta DsO. Jesli sen okaże sie profetyczny, to mozecie spodziewac sie następujących cech:
- okladka zrobiona w photoshopie - tresci nie pamietam, chyba jakas rzezba czlowieka stojaca we mgle, kolorystycznie przewazal bialo-szary (mgla)
- we wkladce byl tekst gloszacy "album ten dedykuje sam dla siebie"
- pierwszy kawalek to jakies electro (?)w stylu GGFH , tylko bardziej taneczne i z zenskim wokalem;
- cala plyta, jak sie okazuje, jest soundtrackiem do wydanej wraz z nia plyty DVD z jakims filmem dokumentalnym(?) o bodajze kurwach i fetyszach(wywiady z dziwkami podczas pierwszego kawalka, reszty za bardzo nie pamietam ale z czasem odplynelo w jakis irracjonalny kosmos)
- gdzies w polowie pojawia sie wokal Aspy z jakims efektem/znieksztalceniem, utwory tutaj to raczej spokojna recytacja tekstu z ambientem w tle
- w jednym kawalku Aspa mowi po polsku ze smiesznym akcentem
- gdy pod koniec zaczynaja wreszcie grac jak DsO to okazuje sie, ze to nagrany od nowa ostatni kawalek z "Drought", z innym miksem, troche przerobiony i rozciagniety na 18 minut (18:22 dokladnie), ten lead pod koniec jest lepiej slyszalny, troche zmodyfikowany i z innym brzmieniem

Tyle zapamietalem z tego boskiego objawienia. Bedzie plyta roku? :)
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

25-09-2013, 04:13

A TO ONI MAJĄ JESZCE COŚ NAGRAĆ?
Baton
weteran forumowych bitew

25-09-2013, 08:01

Mistrz pisze:Właśnie przysnila mi sie kolejna płyta DsO. Jesli sen okaże sie profetyczny, to mozecie spodziewac sie następujących cech:
- okladka zrobiona w photoshopie - tresci nie pamietam, chyba jakas rzezba czlowieka stojaca we mgle, kolorystycznie przewazal bialo-szary (mgla)
- we wkladce byl tekst gloszacy "album ten dedykuje sam dla siebie"
- pierwszy kawalek to jakies electro (?)w stylu GGFH , tylko bardziej taneczne i z zenskim wokalem;
- cala plyta, jak sie okazuje, jest soundtrackiem do wydanej wraz z nia plyty DVD z jakims filmem dokumentalnym(?) o bodajze kurwach i fetyszach(wywiady z dziwkami podczas pierwszego kawalka, reszty za bardzo nie pamietam ale z czasem odplynelo w jakis irracjonalny kosmos)
- gdzies w polowie pojawia sie wokal Aspy z jakims efektem/znieksztalceniem, utwory tutaj to raczej spokojna recytacja tekstu z ambientem w tle
- w jednym kawalku Aspa mowi po polsku ze smiesznym akcentem
- gdy pod koniec zaczynaja wreszcie grac jak DsO to okazuje sie, ze to nagrany od nowa ostatni kawalek z "Drought", z innym miksem, troche przerobiony i rozciagniety na 18 minut (18:22 dokladnie), ten lead pod koniec jest lepiej slyszalny, troche zmodyfikowany i z innym brzmieniem

Tyle zapamietalem z tego boskiego objawienia. Bedzie plyta roku? :)
Brzmi trochę jak zapowiedź nowego THROBBING GRISTLE, gdyby miało się ukazać. W każdym razie, czuję płytę roku
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

01-10-2013, 19:07

piszę rano do bdb kolegi esa że śnił mi się Blind Guardian grający "Bestial Lust" Bathory, odpisał
"mi się śnił Enthroned grający "Deny The Holy Book Of Lies" Enthroned"
BOLEK
weteran forumowych bitew

16-10-2013, 09:05

śniło mi się że jednak awansowaliśmy do mistrzostw świata w BRAZYLII
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

16-10-2013, 09:10

lol

ja mam ostatnio bardzo duzo snow swiadomych, juz w sumie mnie nie zadziwiaja i mam pelna kontrole dlugi czas. nuda.
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

16-10-2013, 10:45

Śnił mi się krokodyl z kosmosu, który mieszkał w piramidzie u mnie na działce, i powodował że wszyscy, nawet jakieś zwierzaki, w okół niego popełniali rytualne samobójstwa. Za dużo x-files przed snem :D
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

16-10-2013, 11:38

BOLEK pisze:śniło mi się że jednak awansowaliśmy do mistrzostw świata w BRAZYLII
To musiał być koszmar.
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

25-10-2013, 13:14

Kurwa, śniło mi się, że wyczytałem na rokmetalu, że Barney G. nie żyje :/
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

25-10-2013, 13:36

mialem dzis chujowy sen, snilo mi sie ze sie obudzilem. Czujecie to skurwysyny?

PureHate
weteran forumowych bitew

25-10-2013, 17:26

Riven pisze:mialem dzis chujowy sen, snilo mi sie ze sie obudzilem. Czujecie to skurwysyny?

o kurwa właśnie odpaliłem kilka filmików tego typa.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

25-10-2013, 17:28

Tylko dla wytrwalych fanow - 16 minut zajebistosci:
PureHate
weteran forumowych bitew

25-10-2013, 17:37

kurwa mać padam na morde
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

25-10-2013, 17:39

Ja tez odkrylem Pana Lukasza bardzo pozno bo dopiero rok temu. Chetnie wracam do jego tworczosci. Polecam filmy o Patrycji.
PureHate
weteran forumowych bitew

25-10-2013, 19:05

Ja dopiero teraz po tygodniu ciężkiego zapierdolu w robocie usiadłem z 4 pakiem i oglądam filmiki.
ODPOWIEDZ