nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: nie wiem /nie znam
Nie rozumiem, znaczy sie co, zeby sluchac muzyki to trzeba o niej gadac i wiedziec o wykonawcy i kurwa....rozwijac sie? Ja pierdole, wysiadam, bo to nie moj wagonik, ja lubie sluchac mozyke ot, co, pewnie nienormalny jestem ale do sluchania uzywam wylacznie uszu, dupa jeszcze nie potrafie. Dyskomani kiedys to byli milosnicy dyskotek, szczerze mowiac nie widze w tym nic niezwyklego ani nagannego, kiedys sie lazilo na dyskoteki w latach 80 i nie mialem pojecia ile plyt ma Classix Nouveaux albo Marek Bilinski, wazne ze muza byla fajna a dzisia kurwa rozwoj.....so sad.
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Konsekwencją tego o czym piszesz byłoby zaprzestanie pisania na forum, ew. ograniczenie się do wlepiania lin z tub różnych.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Nie widze zwiazku, podejrzewam, ze nie znam skladow, personaliow i innych takich historii na temat sporej czesci wykonawcow, ktorych slucham ale mi to jakos nie zakloca odbioru i sczerze mowiac mam to kompletne w dupie. Jezeli zechce znac personalia tych fachowcow, to sobie poczytam ksiazke telefoniczna, bo nazwisko i imie o niczym nie swiadczy. Zgroza po prostu co sie dzisiaj dzieje.Ja sie poddaje, wloncze sobie mjuzik i sie bede delektowal i chuj, ze sie nie rozwijam.
woodpecker from space
- gelO
- zahartowany metalizator
O kurwa, mocne. Chyba bym puścił pawia większego niż podczas słuchania Nightwish!:-)))Triceratops pisze:a do tego uwielbiam jesc lyzka smalec ze skwarkami i zagryzac kiszonym ogorem :)
- Triceratops
Re:
kurwa cale zycie spierdolone :(Skaut pisze:przejebane słuchać muzyki bez kontekstu, a jeszcze gorzej czytając personalia zespołu i porównywać się do randomowego wieśka :/
woodpecker from space
- morbid
- rasowy masterfulowicz
The Church.....polecacie jakąś płytę ????
-
Aegir
- postuje jak opętany!
Poszperałbyś trochę, poczytał, przeanalizował, popróbował, a nie tak od razu "co polecacie z The Church?" ; )
A w temacie: czego warto posłuchać, jeśli chodzi o brytyjski Ewigkeit? O ile prócz słynnego kaweru cokolwiek się tutaj liczy.
A w temacie: czego warto posłuchać, jeśli chodzi o brytyjski Ewigkeit? O ile prócz słynnego kaweru cokolwiek się tutaj liczy.
- Biały
- w mackach Zła
Aegir pisze:Poszperałbyś trochę, poczytał, przeanalizował, popróbował, a nie tak od razu "co polecacie z Ewigkeit?" ; )
- Sybir
Re: Odp: nie wiem /nie znam
Panowie, a ktoś z Was słyszał może długograj Cerekloth? Trzymają linię EPek, czy zeszli poniżej poziomu tychże?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
DCI Hunt
jest fajny, ale trochę taki nowoczesny momentami. słychać, że się dysonansów nasłuchali.
-
Baton
- weteran forumowych bitew
ANIMAL COLLECTIVE - idzie słuchać, czy to jakies hipsterskie gówno dla pedałów?
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Debiut jest fantastyczny, nagrywany jeszcze bodajze jako Avey Tare & Panda Bear. Spirit They're Gone, Spirit They've Vanished. Dziwaczna muzyka, psychodelia, syntezatory...wokale moga troche odpychac infantylnoscia, ale konkretny to album. Od halasliwego, szumiacego poczatku, az do galopujacej, acz refleksyjnej piesni o Alvinie...Konkret.Baton pisze:ANIMAL COLLECTIVE - idzie słuchać, czy to jakies hipsterskie gówno dla pedałów?
Momentami brzmi to naiwnie, niczym zrobione na kolanie, przez kolesi, ktorzy nie potrafia na niczym grac i dra morde bez sensu, ale to jest u nich wlasnie piekne. Niestandardowe piosenki maja.
Merriweather...mam jeszcze i jest bardzo OK, fajnie sie leja syntezatory z nieba, arpeggiatory rozne. Stamtad pochodzi rewelacyjny My Girls. Bardzo repetytywna muzyka, harmonie wokalne nadal bardzo 'miekkie'. Zadne gowno dla pedalow.
Badaj debiut.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Harlequin
Znam tylko Merriweather i także polecam.Baton pisze:ANIMAL COLLECTIVE - idzie słuchać, czy to jakies hipsterskie gówno dla pedałów?
-
Baton
Ok, namówiliście mnie. Dzięki.
-
Maria Konopnicka
Alec Empire - znam wyrywkowo i z tego co się zorientowałem jego twórczość ma różne odcienie. Który album jest najostrzejszy, najbardziej dziki i bezkompromisowy? Intelligence & Sacrifice zapowiada się obiecująco, ale czy to jest największa petarda?
W ogóle posłuchałbym jakiegoś takiego mega brutalnego nakurwu w tych klimatach. Może mi coś polecicie?
W ogóle posłuchałbym jakiegoś takiego mega brutalnego nakurwu w tych klimatach. Może mi coś polecicie?
-
Baton
CURSE OF THE GOLDEN VAMPIRE - Mass Destruction. Bajka z cyklu "Jak Alec Empire, Kevin Martin i Justin K Broadrick zgwałcili analnie wszechświat".
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
+ s/tBaton pisze:CURSE OF THE GOLDEN VAMPIRE - Mass Destruction. Bajka z cyklu "Jak Alec Empire, Kevin Martin i Justin K Broadrick zgwałcili analnie wszechświat".
-
Maria Konopnicka
A może coś jeszcze ostrzejszego? Morderczy bit, ponaddźwiękowa szybkość i dzikie wokale.... CURSE OF THE GOLDEN VAMPIRE jest jednak wyważone i dość subtelne