Metallica :) :) :)DCI Hunt pisze:Venedae!Tokarz pisze: a pokażcie mi ideologiczne szczekaczki jedną (SZTUK 1,,,,,,,,,,,0) kapelę metalową grającą ok 20 lat KTÓRA KURWA NIE GRA DLA KASY, KTÓRA NIE BIERZE KASY Z KONCERTY?????? ŻAL wam kurwą dupę ściska że kolesie z CARCASS trochę hajsu zarobią!!!
CARCASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re: CARCASS
- Zenek
Metallica nie gra dla kasy, bo od dawna ją już ma, nie tak jak większość biedaków cebulaków ze sceny ;)

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Gra dla kasy i bardzo dobrze, jak zespół może mieć realna kasę z grania to tylko pozazdrościć i pogratulować dobrych wyborów ;). Komercja masa ok, koniunkturalizm masa nie-ok
this is a land of wolves now
-
Schlebianie niemieckim gustom masa kaput.Riven pisze:Gra dla kasy i bardzo dobrze, jak zespół może mieć realna kasę z grania to tylko pozazdrościć i pogratulować dobrych wyborów ;). Komercja masa ok, koniunkturalizm masa nie-ok
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Riven
- Kontakt:
Tego sie spodziewam po nowym carcass i dlatego chyba w ogole oleje ten album. Jest milion ciekawszych rzeczy do zbadania.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
fakt, trochę jedzie metalem dla niemców, ale chyba nikt nie spodziewał się powrotu do 1-3 płyt. trochę się zawiodłem ale jest pare fajnych riffów i ogólnie dosyć szybko jadą chłopaki.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
Ich psim obowiązkiem było nie ruszać się poza granicę wyznaczoną na "Necroticism".black_lava pisze:fakt, trochę jedzie metalem dla niemców, ale chyba nikt nie spodziewał się powrotu do 1-3 płyt.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
tak już macie obcykaną płytkę?dajcie szanse chłopakom:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Muzyka prosta jak drut przy płocie niemieckiego obozu, więc 1 dzień wystarczy by wyrobić sobie zdanie.[V] pisze:tak już macie obcykaną płytkę?dajcie szanse chłopakom:)
-
mi nie wystarczy.ocenianie płyt na gorąco oczywiscie też ma swój urok,można zaobserwować jakieś nowe rzeczy albo nawet diametralnie zmienić stosunek do danego wydawnictwa,ja jednak chyba wolę najpierw poprzebywać troche z taka czy inna płytą,nabrać dystansu I wtedy napisac że jest taka I taka;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
jest coś pomiedzy Heartwork a Swansong
raczej bez spustu, ot posłuchać i zapomnieć ;)
raczej bez spustu, ot posłuchać i zapomnieć ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Cholera, plan był taki by posłuchać dopiero prosto z płyty, normalnie spokojnie bym sobie czekał ale jak już jest tak szybko to przed koncertem mus jest się zapoznać. Właśnie jestem w wypożyczalni.
-
Szlachetne podejście. Jeśli znajdziesz jakieś pozytywy na tej płycie to nie omieszkaj podzielić się swoimi spostrzeżeniami.[V] pisze:mi nie wystarczy.ocenianie płyt na gorąco oczywiscie też ma swój urok,można zaobserwować jakieś nowe rzeczy albo nawet diametralnie zmienić stosunek do danego wydawnictwa,ja jednak chyba wolę najpierw poprzebywać troche z taka czy inna płytą,nabrać dystansu I wtedy napisac że jest taka I taka;)
-
Jak na razie widzę albo bardzo surowe oceny, albo średnie, takie bez większych emocji. Aż się boję sięgać po tę płytę.
-
po kilku podejsciach jestem bardzo bliski aby się zgodzić z tym co Ty napisałeś,ale prześpię się z tym problemem,odczekam kilka dni;)Pacjent pisze:Szlachetne podejście. Jeśli znajdziesz jakieś pozytywy na tej płycie to nie omieszkaj podzielić się swoimi spostrzeżeniami.[V] pisze:mi nie wystarczy.ocenianie płyt na gorąco oczywiscie też ma swój urok,można zaobserwować jakieś nowe rzeczy albo nawet diametralnie zmienić stosunek do danego wydawnictwa,ja jednak chyba wolę najpierw poprzebywać troche z taka czy inna płytą,nabrać dystansu I wtedy napisac że jest taka I taka;)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, przesłuchałem mp3 raz, z konieczności, sentymentu, łotewer. Jestem przygnieciony takim ogromem fenomenalnej dla mnie nowej muzyki, że nie potrafię napisać niczego sensownego.
Jeszcze Exhumed, kurwa, też wyszło.
Jeszcze Exhumed, kurwa, też wyszło.
- Self
- rasowy masterfulowicz
No ja podobnie. Chyba w międzyczasie w końcu posłucham tego Swansong, nie zdążyłem poznać do tej pory.Nasum pisze:Jak na razie widzę albo bardzo surowe oceny, albo średnie, takie bez większych emocji. Aż się boję sięgać po tę płytę.
- Riven
- Kontakt:
Swansong z tego co pamiętam była znacznie lepsza niż heartwork
- Morbid Marcin
Re: Odp: CARCASS
No blagam H >>>>>>>>>>>>>>>>>>>S
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Bardzo lubię Swansong, połączenie takiego rockowego luzu z metalowym riffowaniem i wokalem Jeffa dało bardzo fajny efekt, jest tam również jakby mniej melodyjek niż na Heartwork.