Atreju pisze:Ja nie widziałem dotąd żadnego z tych "obrazów", a po przeczytaniu stwierdziłem, że w sumie warto sprawdzić o co w nich chodzi, więc cel został osiągnięty. Nie chodzi przecież o jakiekolwiek nauczanie, tylko zerknięcie na kilka wybranych klipów i porównanie, jak różne gatunki 'blekowców' podchodzą do obrazowania swojej muzyki. No ale użytkownicy Masterfula to inna kategoria w każdej dziedzinie. Tutaj nic nie jest normalne, żadna rozmowa nie jest prowadzona normalnie, bo nie ma tu normalnych ludzi. Śmiejecie się z kogoś, tylko nikt nie zastanowił się, że może to Wy jesteście śmieszni. Nikt o tym nie pomyślał? Na szczęście dostaję sygnały od dużo starszych niż średnia tego forum ludzi, którzy znaleźli w tekście coś, co ich zaciekawia, a dzięki temu Wasze próby podbudowania swojego ego spuszczam w kiblu.
Piszesz - komentują. Takie to już (odwieczne) prawo internetu. A Ty od razu napierdalasz grabkami. Ja rozumiem, że własne oko konia tuczy, ale tekst jest na poziomie buntu nastolatka, który w zasadzie może i ma myśl, ale przekazuje ją w co najmniej słaby sposób.