Brutal Assault XVIII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: Brutal Assault XVIII
Spoko dadzą jakiś metalcore albo czeski grind.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Nie no...kurwa! Teraz po odwołaniu D.R.I. i Killing Joke to ja tam głównie na Benediction jadę... Jeszcze nich piwo odwołają i w ogóle nie będzie po co jechać...
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Voivod?
Coś czuję, że stanę przed kasą i będę miał dylemat. Wydać te sześć stówek, czy pomyśleć o ich lepszym wykorzystaniu? Z drugiej strony ja się nie dziwię. Jeżeli taka kapela jak BENEDICTION miała grać 30 minut, to po chuj w ogóle dupę zawracać?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
nie wiem kto, ale ktos Cie mocno rypie przy wymianie/przewalutowaniu535 pisze:Wydać te sześć stówek
Guilty of being right
Ha,Ha,Ha... Na to wychodzi. Wpadam na festiwal, jadąc na urlop, więc nie będę sam. Nie sądzisz chyba, że zostawię swoją drugą połowę za ogrodzeniem. Najlepsza była reakcja małżonki na wiadomość o tym, że Angole zniknęli z rozpiski. Cytuję: "BENEDICTION? Pamiętam ten zespół"...uglak pisze:nie wiem kto, ale ktos Cie mocno rypie przy wymianie/przewalutowaniu535 pisze:Wydać te sześć stówek
-
- mistrz forumowej ceremonii
ale bieda w tym roku...
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Nerwowy pisze:Spoko dadzą jakiś metalcore albo czeski grind.

- Sova
- rasowy masterfulowicz
serio zabierasz małżonkę na brud, tfu, brutal assault? nie oceniam, jedynie się dziwie ;)535 pisze:Wpadam na festiwal, jadąc na urlop, więc nie będę sam. Nie sądzisz chyba, że zostawię swoją drugą połowę za ogrodzeniem
-
- w mackach Zła
Wieści z pejsbuka:
"PHILM wystąpi już w czwartek zamiast w piątek. HATE został przesunięty na czwartek. Złe wieści nadeszły z BENEDICTION - Brytyjczycy odwołali swój występ z powodów rodzinnych. Zamiast nich wystąpią inni death metalowi weterani, MASTER!"
"PHILM wystąpi już w czwartek zamiast w piątek. HATE został przesunięty na czwartek. Złe wieści nadeszły z BENEDICTION - Brytyjczycy odwołali swój występ z powodów rodzinnych. Zamiast nich wystąpią inni death metalowi weterani, MASTER!"
- jaszyn
- postuje jak opętany!
A jednak się postarali.
Ale kiedy gra ten Master bo w rozpisce nie mogę znaleźć?
Ja natomiast dziwię się, że Ty się dziwisz. Jeździłem ze swoją małżonką do Jarocina, więc czym wielkim, jest wypad do twierdzy, w nowym, zdecydowanie lepszym świecie? Kompletnie tego nie pojmuję.Sova pisze:serio zabierasz małżonkę na brud, tfu, brutal assault? nie oceniam, jedynie się dziwie ;)535 pisze:Wpadam na festiwal, jadąc na urlop, więc nie będę sam. Nie sądzisz chyba, że zostawię swoją drugą połowę za ogrodzeniem
-
- w mackach Zła
No właśnie tego i ja się doszukać nie mogłem... :)jaszyn pisze:A jednak się postarali.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tyle wygrać, tutaj akurat organizatorzy się zachowali ;)Raagoon pisze:Nerwowy pisze:Spoko dadzą jakiś metalcore albo czeski grind.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Szybciej, lepszego zastępstwa nie mogli znaleźć. No chyba, że LUXIS OCCULTĘ, względnie Graveland.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no ok. mamy zapewne inne podejście do niektórych spraw.535 pisze:Ja natomiast dziwię się, że Ty się dziwisz. Jeździłem ze swoją małżonką do Jarocina, więc czym wielkim, jest wypad do twierdzy, w nowym, zdecydowanie lepszym świecie? Kompletnie tego nie pojmuję.Sova pisze:serio zabierasz małżonkę na brud, tfu, brutal assault? nie oceniam, jedynie się dziwie ;)535 pisze:Wpadam na festiwal, jadąc na urlop, więc nie będę sam. Nie sądzisz chyba, że zostawię swoją drugą połowę za ogrodzeniem
Czego się wstydzisz? Wal otwarcie. Ja się tak łatwo nie obrażam. No chyba, że płyty mi nie wyślesz, choć z tym też nie ma problemu. Do świętego miasta mam wygodne połączenie, więc zawsze mogę wpaść z duszpasterską wizytą.Sova pisze: no ok. mamy zapewne inne podejście do niektórych spraw.
- horrified
- starszy świeżak
Sobota, godzina 11:35.jaszyn pisze:A jednak się postarali.
Czy mi się wydaje, czy grozisz mu pobiciem i obrażasz jego dziecko? :)))535 pisze:Do świętego miasta mam wygodne połączenie, więc zawsze mogę wpaść z duszpasterską wizytą.
Ty byś tylko bił. Ja miałem na myśli raczej niezapowiedzianą wizytę połączoną ze sprawdzeniem stanu pomieszczeń socjalnych w siedzibie firmy. Kontrola ważności gaśnic, przestrzegania zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, badań okresowych i innych drobiazgów. Firma o takim zasięgu, musi mieć porządek.