Brutal Assault XVIII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Brutal Assault XVIII
Nie tłumacz się! Tylko winni się tłumaczę - zrobiłeś z siebie idiotę, a teraz próbujesz obrócić to w żart. Dla mnie już zawsze będzie zerem :)))
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
mialem odpuscic koncert Ihsahna, ale skoro zapowiedzieli powrot Emperor to licze na to ze jednak cos zagraja :D
a w ogole to:

a w ogole to:

Guilty of being right
Ok. Czas wyjść z roboty, spakować graty i ruszać w drogę. O 4 rano wyjazd do Krakowa, a z Krakowa prosto na Brutala. Piękne kobiety proszone są o kontakt - mam jeszcze wolne miejsce w namiocie :))
- Dipsychia
- rozkręca się
Tyle wygrać! Szkoda, że ja raczej przeciętnej urody...Maria Konopnicka pisze:Ok. Czas wyjść z roboty, spakować graty i ruszać w drogę. O 4 rano wyjazd do Krakowa, a z Krakowa prosto na Brutala. Piękne kobiety proszone są o kontakt - mam jeszcze wolne miejsce w namiocie :))

- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Obyśmy wszyscy wrócili:-)
Nie uroda lecz chęć szczera zrobi z Ciebie bohatera :)Dipsychia pisze: Szkoda, że ja raczej przeciętnej urody...
...i dalej mogli cieszyć się zdrowiem :)Raagoon pisze:Obyśmy wszyscy wrócili:-)
- Dipsychia
- rozkręca się
Hehe, akurat na brak chęci nie narzekam ;) ... Jeszcze tylko do roboty i witaj przygodo! Co mnie nie zabije... ;)

- Lykantrop
Czyżby pierwszy podryw na Masterfulu miał miejsce? Marian liczę na zdanie relacji po powrocie... :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
VOIVOD wczoraj, doskonały. Marii nie widziałem, ale z pewnością gdzieś krąży, bo przed wejściem przypiął rower.

- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ile trupów już padło od upału?
Kilka ciał, różnych płci widziałem. Ludzie nie potrafią korzystać z używek, a może to braki w wyszkoleniu i kondycji. Nie moja to sprawa. Byle nie dać się obrzygać i będzie dobrze.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przez ten cały festiwal(tfu!) forume nieżywe. Coście pepiki uczynili?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Prawdziwi black metalowcy tam nie jeżdżą, więc spokojnie manieczki. Od razu widać kto pozostał na straży nihilizmu, mizantropii i nieżycia.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
!!!:-)))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Self
- rasowy masterfulowicz
Kurde, wejszłem w temat i już liczyłem na obszerny reportaż z obsługiwania jurnych pepików podczas występu Alcest w wykonaniu manieczka, a tu chuj.
- manieczki
Widać, że się bawić nie umiejom. gdybym tam był to rynce mialbym pelne roboty.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
To byla, pánové, jízda.
-
- postuje jak opętany!
CARCASS!!!
- YNKE
- w mackach Zła
you are LIVING DEAD !
LG w formie, wcieranie glutów we włosy dodało smaku temu wspaniałemu show, tylko chuje pepiki nie dali im zagrać Wolverine Blues na koniec
ps. nie wiem czemu młodzi ludzie z pogo na koncercie Centurian skandowali przez cały czas Vomitory, Vomtory !!!
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”