DEATH ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
DEATH ANGEL
Jakoś nie mogłem znaleźć wątku. Podoba się komuś ostatni album dzikusów (albo jakikolwiek poprzedni)?
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: DEATH ANGEL
Act III i Frolic Through the Park to ich najlepsze płyty...
Mi się podobają wszystkie - ostatni świetny, przedostatni jeszcze lepszy :) Poreaktywacyjny "The Art of Dying" też bardzo lubię. Act III uwielbiam, pierwsze dwie to klasyka. Na żywo widziałem ich kilka razy i zawsze było rewelacyjnie. Bardzo się cieszę, że powrócili.
-
- weteran forumowych bitew
świetna płyta
fajna płyta
świetna płyta
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Atreju
- postuje jak opętany!
Okładka nowej płyty koszmarna/tragiczna/beznadziejna/etc. Nadaje się na okładkę kolejnej części gry o Wiedźminie, lub przypominać może screen z jakiejś nowej kinowej produkcji fantasy ze stajni Disneya.
Widziałem raz na żywo, ostatnich płyt w ogóle nie znam.
Widziałem raz na żywo, ostatnich płyt w ogóle nie znam.
- Triceratops
No jak to tak zeby slynny wynalazca thrashu z grajewa nie znal ostatnich Deth Angeli? Alez panie redaktoze, jak pan morze!
woodpecker from space
Jestem pewien, że jak poznasz to uznasz je za co najmniej bdb:-)))Atreju pisze: Widziałem raz na żywo, ostatnich płyt w ogóle nie znam.
- Atreju
- postuje jak opętany!
Jest to wielce prawdopodobne i prędzej czy później pewnie dojdzie do sytuacji, że się z nimi zmierzę. W sumie to nawet trochę głupio ich nie znać, jak się thrash metal wpisuje na pierwszym miejscu ulubionych gatunków muzycznych 

- Zenek
- weteran forumowych bitew
Przestań pisać te chujowe recenzje a posłuchaj najpierw trochę. Nie bądź dyletantem.

- Atreju
- postuje jak opętany!
Słucham bez ustanku drogi Zenobiuszu. Od dwudziestu lat nic innego nie robię.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
The Dream Calls For Blood
http://www.deathangel.us/#!music-stream/c2j7
http://www.deathangel.us/#!music-stream/c2j7
support music, not rumors
- vicek
takie se
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
O! Death Angel to włąśnie jedna z tych kapel, które dla mnie spokojnie mogłyby nie istnieć. Nigdy nie potrafiłem sie podjarac ich muzyką, nie widze w tym graniu niczego wiecej ponad przecietność.
- vicek
wybacz ale pierdolisz
- Harlequin
Akurat do nich chyba nigdy sie nie przekonam. Wybacz :) Nie można lubić wszystkiego.
- vicek
- Triceratops
no nie pierdol, ze ActIII ci nie wchodzi, przeciez ta plyta kasuje 99% plyt z traszemHarlequin pisze:O! Death Angel to włąśnie jedna z tych kapel, które dla mnie spokojnie mogłyby nie istnieć. Nigdy nie potrafiłem sie podjarac ich muzyką, nie widze w tym graniu niczego wiecej ponad przecietność.
woodpecker from space
- Lykantrop
Ultra Przemoc i Sztuka Umierania też muss sein. Ponoć ta ich ostatnia pyta z 2010 r. też jest fajna i bdb koledzy spoza forum już mi nie raz, nie dwa łeb suszyli, żeby się zapoznać z zawartością, no ale kurwa... kiedy... I generalnie rzecz biorąc to pozostając przy forumowych wykresach: Dark Angel >>>> Death Angel.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95