EMPEROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: EMPEROR
Myślałem o literka k, literka a, literka t, literka a, literka x, literka u.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Lykantrop
Manieczki, czyżby Kataxu?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
szczelam że to Kataxu
jakby nie patrzeć dobre porównanie, Kataxu miażdzy
Ostatnio zmieniony 08-08-2013, 17:04 przez yossarian84, łącznie zmieniany 1 raz.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Pewnie chodzilo o ktoras plyte Vesania, ale manieczki sploszony i juz sie nie przyzna :(
- Lykantrop
żyduff i lewactwo szczególnieyossarian84 pisze:szczelam że to Kataxu
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
No, ale na serio już - mam awersję do wszelakich casio, nie wiem po prostu nie trawie i się tego nie wstydzę. A taki Hunger of elements łykam całościowo, nie wiem, nie wiem co się dzieje...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
fakt, zawsze czuję jakiś ucisk w klatce piersiowej, gdy słucham :(Lykantrop pisze:żyduff i lewactwo szczególnieyossarian84 pisze:szczelam że to Kataxu
- Skaut
Oczywista oczywistość. Lepsze od pretensjonalnego Limbonic Art ;]Pelson pisze:O czym Ty do mnie rozmawiasz? Że na tej płycie wyszli z lasu i sztampy to od razu gówno?Only_True_Believers pisze:niesłuchalne pretensjonalne gówno.0ms pisze:
Świetna, bezpretensjonalna właśnie i wielowymiarowa muzyka.
Żeby nie było pierdolenia- 'N Crugu Bradului (a zwłaszcza wiosnę) uwielbiam równie mocno.
Zaraz chyba zapuszczę z zajebistym debiutem Dordeduh.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
wycieczek sentymentalnych do krainy sophisticated black metal art (czy jak to szlo) ciag dalszy, tym razem Anthems.
no i coz, nadal jest to moja ulubiona plyta Emperor ;).
jest najspojniejsza, ma najlepsze brzmienie (jest brud i chaos ale np. gary brzmia zajebiscie, w przeciwienstwie do nastepnej), klawisze choc momentami kiczowate whuj, to ogolnie pasuja do koncepcji i w paru momentach sa zwyczajnie zajebiste. do tego jest tu najwiecej naprawde doskonalych riffow - taki klasyczny lesny black jak lubie najbardziej. sa slabsze momenty (koszmarne intro, takie sobie the acclamation of bonds np.), ale tez i naprawde potezne (ye entrancemperium, the loss of curse of reverence, thus spake the night spirit czy with strength I brun). ogolnie to tutaj slysze najwiecej tego moze i naiwnego, ale pelnego uroku i "basniowego" oblicza emperor. udalo im sie na tyle sprytnie to wszystko poskladac, ze mimo kolosalnej dawki patosu slucha sie Anthems bez zazenowania, a i pare razy ciary przejda:).
nie wiem jak bym do tego podszedl, gdyby nie sentymenty itp., chociaz pewnie po pokonaniu niecheci do casio i tak by mi sie spodobala. swietna plyta!
no i coz, nadal jest to moja ulubiona plyta Emperor ;).
jest najspojniejsza, ma najlepsze brzmienie (jest brud i chaos ale np. gary brzmia zajebiscie, w przeciwienstwie do nastepnej), klawisze choc momentami kiczowate whuj, to ogolnie pasuja do koncepcji i w paru momentach sa zwyczajnie zajebiste. do tego jest tu najwiecej naprawde doskonalych riffow - taki klasyczny lesny black jak lubie najbardziej. sa slabsze momenty (koszmarne intro, takie sobie the acclamation of bonds np.), ale tez i naprawde potezne (ye entrancemperium, the loss of curse of reverence, thus spake the night spirit czy with strength I brun). ogolnie to tutaj slysze najwiecej tego moze i naiwnego, ale pelnego uroku i "basniowego" oblicza emperor. udalo im sie na tyle sprytnie to wszystko poskladac, ze mimo kolosalnej dawki patosu slucha sie Anthems bez zazenowania, a i pare razy ciary przejda:).
nie wiem jak bym do tego podszedl, gdyby nie sentymenty itp., chociaz pewnie po pokonaniu niecheci do casio i tak by mi sie spodobala. swietna plyta!
this is a land of wolves now
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No jak dla mnie jedna z dwóch moich ulubionych płyt w gatunku (pierwsza to dmds) i niech się Drony, Mariony i inne chujony śmieją ze mnie.
- Lykantrop
Ja się z Ciebie śmieję, że nie masz tam Blasphemy, kucu jeden.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie no, lubię muzykę, a nie hałas :-)
- Lykantrop
Umyjta uszy wy w tem kieleckiem.
- Bloodcult
- chaos
- w mackach Zła
- Bloodcult
http://www.plastichead.com/catalogue.as ... zPH8602XXL" onclick="window.open(this.href);return false;
Panie łojce, toć to 125 złotych bez poczty. Łolaboga. Poczekam na primincyje. Promocje, chciałem napisać.
- chaos
- w mackach Zła
Podejrzewam, że Skała nie przepuści TEGO tematu. Natomiast dalej pozostaje kwestia ceny. Na promocję w stylu Live Inferno raczej nie ma co liczyć. Notabene to było chyba rekordowe zejście w historii Mystic.