PRZYSTANEK WOODSTOCK

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK

04-08-2013, 13:11

Baton pisze:
Maria Konopnicka pisze:Czy ja się przesłyszałem, czy dobrze usłyszałem wczoraj w radiu, że bawi się tam... 300 tys. osób? Fuck! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiego tłumu - największym koncertem na jakim byłem był koncert Wielkiej Czwórki - tam było (zależy od relacji 70-90 tys. osób)
Zdaje się, że rekordowo (dwa lata temu?) było 700 tysięcy.

ja bylem jak bylo prodigy, to byl chyba rekord. ale kurwa nie bylo sie gdzie ruszyc. jak zaczelo grac prodigy to szedlem do auta i nie szlo isc :DD ludzi w huj przyszlo na samo prodigy juz jakas 1/6 miejscowych + technozjebow :D oczywiscie jesli mowa o tym festiwalu, gdzie grala miedzy innymi apteka, bo w sumie to jedno mnie interesowalo, halloween bylo tez smieszne
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

04-08-2013, 18:33

http://gorzow.gazeta.pl/gorzow/12,88275 ... tml#CukVid

miłośc, muzyka, mordobicie :):):):)
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

06-08-2013, 13:43

RippingHeadache pisze:
Kingu pisze: Swoją drogą na listopad szykuje się widowisko, jak Marsz Niepodległości spotka się z anarchistami na cyrku klimatycznym. Teraz te zamaskowane czarne szmaty to już legalnie przywozić będą wagonami ze wschodnich Niemiec. Przepisy o bratniej pomocy zbrojnej też już są. Będzie dobrze.
A w rodzinie wszyscy inni zdrowi?
Ależ skądże, coraz więcej chorych, znaczy faszystów.

Ktoś ogląda cotygodniowe przeglądy wydarzeń Klubu Ronina?
Materiał z wczoraj. Dotyczy m.in. mafii, zabójstw, Marszu Niepodległości i obchodzenia rocznicy powstania.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-08-2013, 19:40

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

10-08-2013, 12:52

narodowcy, anarchiści -> wszyscy są siebie warci, będą się napierdalać między sobą a w kraju syf i nigdy się te wszystkie ideologiczne frajery nie zjednoczą i nie zrobią nic żeby było tu lepiej
Obrazek
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

10-08-2013, 13:14

No tak, tylko zjednoczenia lewakow mam brakuje ;d
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

13-08-2013, 23:10

Jest już w wątku o Max TV ale warto i tutaj podać. Max wypowiada się m.in. o funkcji pełnionej przez ten festiwal. Dokładnie to, o czym tu wcześniej pisałem.
Awatar użytkownika
Skaut

13-08-2013, 23:54

Kingu pisze:Jest już w wątku o Max TV ale warto i tutaj podać. Max wypowiada się m.in. o funkcji pełnionej przez ten festiwal. Dokładnie to, o czym tu wcześniej pisałem.
Jakże dalece posunięta nadinterpretacja :D:D O ile Max czasem wkłada kij w mrowisko, to w tym przypadku, tak jak mówi: "give me a break" z takim tłumaczeniem festiwalu ;]]] Fajnie, że ma wyraziste poglądy, fajnie, że miesza w tyglu medialnym, obnażając nieudolność i polityczną poprawność tychże, ale momentami sam się w tym wszystkim mocno zapomina, węsząc spisek i łącząc fakty które tylko jemu pasują.
Akt rewolucji w USA nijak się ma do naszej mentalności. Narodu polskiego tak łatwo ugłaskać się nie da, a już z pewnością nie jakimś Woodstockiem. Nie ta siła rażenia. Zresztą, nasz Woodstock nigdy nie miał raczej szczęścia w mediach, bo zawsze traktowały go jako chłopca do bicia niżby mieli ten festiwal przedstawiać w superlatywach. Przeważnie zamiast hasła "róbta co chceta" słyszało się ile osób się upiło/naćpało/zajebało podczas koncertów.
Coś tam było! Człowiek!
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

Re:

14-08-2013, 00:31

Skaut pisze:
Kingu pisze:Jest już w wątku o Max TV ale warto i tutaj podać. Max wypowiada się m.in. o funkcji pełnionej przez ten festiwal. Dokładnie to, o czym tu wcześniej pisałem.
Jakże dalece posunięta nadinterpretacja :D:D O ile Max czasem wkłada kij w mrowisko, to w tym przypadku, tak jak mówi: "give me a break" z takim tłumaczeniem festiwalu ;]]] Fajnie, że ma wyraziste poglądy, fajnie, że miesza w tyglu medialnym, obnażając nieudolność i polityczną poprawność tychże, ale momentami sam się w tym wszystkim mocno zapomina, węsząc spisek i łącząc fakty które tylko jemu pasują.
Akt rewolucji w USA nijak się ma do naszej mentalności. Narodu polskiego tak łatwo ugłaskać się nie da, a już z pewnością nie jakimś Woodstockiem. Nie ta siła rażenia. Zresztą, nasz Woodstock nigdy nie miał raczej szczęścia w mediach, bo zawsze traktowały go jako chłopca do bicia niżby mieli ten festiwal przedstawiać w superlatywach. Przeważnie zamiast hasła "róbta co chceta" słyszało się ile osób się upiło/naćpało/zajebało podczas koncertów.
+1,ale to woda na młyn dla korwinowych pajacow
KVLT lizania CZASZKI
Maria Konopnicka

14-08-2013, 00:34

LOL Jaki bełkot :)
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

Re:

14-08-2013, 00:42

Skaut pisze: Zresztą, nasz Woodstock nigdy nie miał raczej szczęścia w mediach, bo zawsze traktowały go jako chłopca do bicia niżby mieli ten festiwal przedstawiać w superlatywach.
A Jarocin miał to szczęście?
Skaut pisze: Przeważnie zamiast hasła "róbta co chceta" słyszało się ile osób się upiło/naćpało/zajebało podczas koncertów.
To hasło promowano w TVP w programie Owsiaka.

Teraz wyobraźmy sobie, że powiedzmy tylko 1/4 tej masy zamiast nad Odrę jedzie nad Wisłę, bynajmniej nie w narkotyczno-wesołych nastrojach. Żaden Kowalski by tu już nie pomógł.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

14-08-2013, 00:48

Wiesz ja tam byłem w 2004 i dla 99% osób to była kolejna okazja do najebki, coś jak wypad nad jezioro ze znajomymi. Lubie Maksa ale te teorie można między bajki włożyć.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Skaut

14-08-2013, 00:50

Kingu pisze:
Skaut pisze: Zresztą, nasz Woodstock nigdy nie miał raczej szczęścia w mediach, bo zawsze traktowały go jako chłopca do bicia niżby mieli ten festiwal przedstawiać w superlatywach.
a co to ma do rzeczy w kontekście pierdół Maxia?
Kingu pisze:
Skaut pisze: Przeważnie zamiast hasła "róbta co chceta" słyszało się ile osób się upiło/naćpało/zajebało podczas koncertów.
To hasło promowano w TVP w programie Owsiaka.

Teraz wyobraźmy sobie, że powiedzmy tylko 1/4 tej masy zamiast nad Odrę jedzie nad Wisłę, bynajmniej nie w narkotyczno-wesołych nastrojach. Żaden Kowalski by tu już nie pomógł.
No wyobraziłem sobie i co ? Można sobie gdybać i gdybać, kijem, nomen omen, Wisły nie zawrócisz :D
Coś tam było! Człowiek!
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

14-08-2013, 01:01

Wszyscy korwinowcy są do siebie podobni :)
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

14-08-2013, 08:01

noszą muszki i nie mieli seksu od 94-go? ;)
Obrazek
Maria Konopnicka

14-08-2013, 09:36

chyba tysiąc osiemset... :)
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

14-08-2013, 10:06

:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

Re:

14-08-2013, 11:04

Skaut pisze:
Kingu pisze:
Podobny cel funkcjonowania obydwu imprez, o którym on mówi. W Jarocinie potrafili się jeszcze prać między sobą lub z milicją. Natomiast przystanek pacyfka z naćpanymi świnkami w błocie to już doskonała kanalizacja młodzieży.
Skaut pisze:
Kingu pisze: Teraz wyobraźmy sobie, że powiedzmy tylko 1/4 tej masy zamiast nad Odrę jedzie nad Wisłę, bynajmniej nie w narkotyczno-wesołych nastrojach. Żaden Kowalski by tu już nie pomógł.
No wyobraziłem sobie i co ?
Nie mam więcej pytań.
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

14-08-2013, 11:05

Max pozamiatał :)
Awatar użytkownika
Skaut

14-08-2013, 12:42

Kingu pisze:
Skaut pisze:
Kingu pisze: A Jarocin miał to szczęście?
Podobny cel funkcjonowania obydwu imprez, o którym on mówi. W Jarocinie potrafili się jeszcze prać między sobą lub z milicją. Natomiast przystanek pacyfka z naćpanymi świnkami w błocie to już doskonała kanalizacja młodzieży.
jakie brednie. Już napisałem Ci wcześniej, że młodzieży tak łatwo zakneblować się nie da, gdyby tak było nikt by nawet nie ruszył na Miecugowa, a Ty dalej swoje.
Kingu pisze:
Skaut pisze:
Kingu pisze: Teraz wyobraźmy sobie, że powiedzmy tylko 1/4 tej masy zamiast nad Odrę jedzie nad Wisłę, bynajmniej nie w narkotyczno-wesołych nastrojach. Żaden Kowalski by tu już nie pomógł.
No wyobraziłem sobie i co ?
Nie mam więcej pytań.
:D:D:D No nie powinieneś. W ogóle mam wrażenie, że za wszelką cenę w każdym praktycznie okołopolitycznym temacie doszukujesz się jakiegoś spisku, Jesteś takim Macierewiczem masterfula.
Coś tam było! Człowiek!
ODPOWIEDZ