SENTENCED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
-
- weteran forumowych bitew
Re: SENTENCED
To mój ulubiony fiński zespół!!!:-))) Jakie są dla Was Ich ulubione płyty-zróbcie swoją prywatną hierarchię i ją tu zamieście!!!:-)))
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie licząc minicedeków:
SOTP 7/10 - dobra płyta ale to tylko death metal, ładny start w każdym razie
NFH - 8/10 - zalążki własnego stylu, niewiejski i hiciarski death/hejvi, bardzo ok ale najlepsze miało dopiero nadejść
Amok 9/10 - jedna z niewielu płyt, w odniesieniu do których określenie gotycki death metal (vel gotycki death'n'roll) nie ma znaczenia pejoratywnego (mało tego, to takim graniem ten termin powinien kojarzyć się w pierwszej kolejności no ale jest jak jest). Mówiąc po ludzku - Amok rozkurwia, a największy przebój to 'Under The Nephente's Runes' :)
Po zmianie mikrofonisty całościowo tylko 'Down' na 6/10, żadna poźniejsza mi nie podeszła, nie są złe ale lubię co najwyżej pojedyncze utwory z których skleiłbym sobie jakiegoś thebestoffa i tyle.
SOTP 7/10 - dobra płyta ale to tylko death metal, ładny start w każdym razie
NFH - 8/10 - zalążki własnego stylu, niewiejski i hiciarski death/hejvi, bardzo ok ale najlepsze miało dopiero nadejść
Amok 9/10 - jedna z niewielu płyt, w odniesieniu do których określenie gotycki death metal (vel gotycki death'n'roll) nie ma znaczenia pejoratywnego (mało tego, to takim graniem ten termin powinien kojarzyć się w pierwszej kolejności no ale jest jak jest). Mówiąc po ludzku - Amok rozkurwia, a największy przebój to 'Under The Nephente's Runes' :)
Po zmianie mikrofonisty całościowo tylko 'Down' na 6/10, żadna poźniejsza mi nie podeszła, nie są złe ale lubię co najwyżej pojedyncze utwory z których skleiłbym sobie jakiegoś thebestoffa i tyle.
Yare Yare Daze
Shadows Of Past=North From Here=Amok=The Cold White Light=Down=The Funeral Album>>>>>Crimson>Frozen
:D:D:D
Z trzema pierwszymi ciężko mi się zdecydować, bo każdy bardzo lubię i każdy jest zupełnie inny. Po zmianie wokalisty ich płyty aż tak bardzo się już od siebie nie różniły, ale nie będę główkował, bo i tak ich uwielbiam.
:D:D:D
Z trzema pierwszymi ciężko mi się zdecydować, bo każdy bardzo lubię i każdy jest zupełnie inny. Po zmianie wokalisty ich płyty aż tak bardzo się już od siebie nie różniły, ale nie będę główkował, bo i tak ich uwielbiam.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
za nisko "Frozen" i "Crimson" zią!
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Zgadzam się. Jak wyszło goniło połowę Skandynawii, teraz osiadło, przetrawiło się i dalej mieli jak należy.
Await the winter frost!!!
zdrowie!
Await the winter frost!!!
zdrowie!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zgadzam się. Właściwie jest na tej płycie wszystko co można osiągnąć w takim melodyjnym graniu. Zamiata wszystko łącznie z przereklamowanym Dissection.DCI Hunt pisze:ależ ten NORTH FROM HERE to zajebisty album jest :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
w ogóle trudno to porównać. no gdzie Dissection a gdzie Sentenced? całkiem inne granie. a gdybym się miał zdecydować na tylko jeden z tych zespołów, to bez mrugnięcia okiem na Szwedów.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ale Sentenced to finczycyHeretyk pisze:w ogóle trudno to porównać. no gdzie Dissection a gdzie Sentenced? całkiem inne granie. a gdybym się miał zdecydować na tylko jeden z tych zespołów, to bez mrugnięcia okiem na Szwedów.
-
żartujesz
- aginsiak
- w mackach Zła
mój boże ...zgadzam sie co do joty. DCI Hunt mój człowiek.Gdzies tam wcześniej czytałem o ich koncertach z liliputami z Uppsali i przypomniał mi się dzień ,kiedy zagrali w Zilinie.To był dzień fatalny...DCI Hunt pisze:Nic nie zamiata Dissection, z resztą się zgodzę.
-
- zaczyna szaleć
Ville Laihiala obecnie:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Porażka.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
widze że tu mnie jeszcze nie było ;)
wczoraj nabyłem właśnie debiut wraz z demówkami czyli właściwie wszystko co najlepsze od tej kapeli ;)
dwójka jest spoko, reszta nie koniecznie :P
wczoraj nabyłem właśnie debiut wraz z demówkami czyli właściwie wszystko co najlepsze od tej kapeli ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Oki
- weteran forumowych bitew
ojojoj prowokator, wszak wiadomym jest że ich najlepsze dokonania to Frozen i późniejsze albumy
- Żułek
chyba dla smutnych i grubych dziewczynek ;)
taki żarcik ;)
taki żarcik ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Medard
Dopóki mieli małe potrzeby grali ciekawie, potem lider zapragnął spożywać (jeszcze?) więcej trunków,Żułek pisze:widze że tu mnie jeszcze nie było ;)
trzeba było na to zarobić, więc złagodzili
i zepsuli swoją muzykę. I niedobrze przez to skończył.
Die Welt ist meine Vorstellung.