ooo, to w końcu Parakaktusa odfoliowałes ?Oki pisze:hehe nie umywam się, u mnie w folii obok Beyond tylko przedśmiertny Dissection leży i ostatni Thou Art. Lord :) po prostu w nawale muzy muszą trafić na wakat - do grudnia odfoliuję
PLAGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PLAGA
- Lykantrop
Tak czułem, że to gimbaza zwykła :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
To już teraz nie chcą być anonimowi? Zdrajcy i bożyszcze pieczarek, kurwa jego mać!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
nowy album to gówno.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ja to bym w ogóle zagrał to wszystko lepiej, jakby mi dali dobre gitary
-
- postuje jak opętany!
TO WEŹ ZARAPUJ LEPIEJ:[vicek pisze:wokale są na maksa chujowe ... właściwe jak ja bym darł pape na tym albumie to wyszła by taka sama sraka a może nawet lepsza jakby mi dali dobry mikrofon
Plaga ma zajebiste flow.