SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SATYRICON
Nie no, porównanie jest śmieszne. Gdzie szwajcarska precyzja GURD, a gdzie jęczenia i kręcenie tułowiem w KORN. Wiadomo, że GURD to ekstraklasa, a KORN to liga - nomen omen - trampkarzy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Twoja stara to liga trampkarzy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
[V]
drogi doktorze,obawiam sie,ze jestes dotkniety syndromem który mozna by zwiezle opisac w nastepujacy sposób:Drone pisze:Nie no, porównanie jest śmieszne. Gdzie szwajcarska precyzja GURD, a gdzie jęczenia i kręcenie tułowiem w KORN. Wiadomo, że GURD to ekstraklasa, a KORN to liga - nomen omen - trampkarzy.
znane,popularne,powszechnie dostepne - chujowe
malo znane,zapomniane,niepopularne - zajebiste
jednostka chorobowa bardzo powszechna w metalowych kregach.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
DCI Hunt
Nędzny ten kawałek, ale to jest obecnie zespół, który choćby nie wiem jaką srakę nagrał to i tak będzie ona przez dziennikarzy analizowana kawałek po kawałku, a jak wynajdą jakiś riff będący popłuczyną po Celtic Frost to będą pisać o wspaniałym, świadomym nawiązaniu itd bzdurach. Posłucham jak wyjdzie, choć bez emocji do tego podchodzę.
V, ja mam z kolei wrażenie, że trochę przesadzasz i doszukujesz się jej za każdym razem gdy ktoś negatywnie wyrazi się Korn, Sepulturze z Roots, Slipknotach i innych tego typu kapelach ;)[V] pisze: znane,popularne,powszechnie dostepne - chujowe
malo znane,zapomniane,niepopularne - zajebiste
jednostka chorobowa bardzo powszechna w metalowych kregach.
- Drone
O, to to. V, Twoja teoria rozsypuje się od razu - czy nie pamiętasz, jaka była wojna o RAGE AGAINST THE MACHINE, które tak bardzo cenię. Czy nie lubię WHITE STRIPES? Czy nie doceniam SOUNDGARDEN czy AUDIOSLAVE? Czy nie pisałem bardzo dobrze o nowej płycie GUNS'N'ROSES? Chodzi o nic innego, jak o to, że pewnych stylistyk organicznie nie trawię - i jest to SEPULTURA z "Roots", KORN właśnie, ale tak samo tylko z drugiej strony PARADISE LOST.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Przeciez 2 pierwszy plyty Korn to jest pierdolone mistrzostwo swiata i tylko jakimis naprawde glupimi uprzedzeniami moge tlumaczyc, ze ktokolwiek ponad nie stawia Gurd. To, ze czegos organicznie nie trawisz to jedno, ale mowienie o jakichs trampkarzach w kontekscie 2 pierwszych Kornow i pozytywne opinie o ostatnich G'n'R z drugiej strony? Żenua.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- KKK
- postuje jak opętany!
Korn,Slipknot,Satyricon..aż zęby rozbolały:)
Co do nowego kawalka Satyricon,to BIEDA,ale to nie jest moja bajka (ostatni album,który mnie ruszył to Volcano,potem coraz mniej mi było z nimi po drodze).W każdym razie mam wrażenie,że jest coraz gorzej,od gównianego brzmienia zaczynając,na banalnych zagrywkach i tragicznym refrenie kończąc.Słabo.
Co do nowego kawalka Satyricon,to BIEDA,ale to nie jest moja bajka (ostatni album,który mnie ruszył to Volcano,potem coraz mniej mi było z nimi po drodze).W każdym razie mam wrażenie,że jest coraz gorzej,od gównianego brzmienia zaczynając,na banalnych zagrywkach i tragicznym refrenie kończąc.Słabo.
-
Maria Konopnicka
+ 1DCI Hunt pisze:Nędzny ten kawałek, ale to jest obecnie zespół, który choćby nie wiem jaką srakę nagrał to i tak będzie ona przez dziennikarzy analizowana kawałek po kawałku, a jak wynajdą jakiś riff będący popłuczyną po Celtic Frost to będą pisać o wspaniałym, świadomym nawiązaniu itd bzdurach
-
Maria Konopnicka
Dla mnie to skrajne gówno.... nie cierpię Korn, a robiłem do nich nie jedno podejście. Pierwszy raz usłyszałem ten zespół na jakiejś imprezie nie mając pojęcia co to za kapela. Pomyślałem, że straszny syf, później dowiedziałem się, że zespół nazwya się Korn. Później kumpel zachwycony tą kapelą pożyczył mi kasetę - przesłuchałem i stwierdziłem, że straszne dziadostwo. Po latach całkiem przypadkowo wpadła mi w ręce ich płyta - przesłuchałem ze 2-3 razy i znów nie odnalazłem fenomenu tego zespołu. Kilka lat temu po burzliwych dyskusjach na forum kupiłem w Saturnie "Follow the Leader" bodaj za 9 zł. Podchodziłem do tej płyty z 15 razy próbując słuchać jej w samochodzie. Niestety - powtórzę raz jeszcze - okropne, nie da się tego słuchać. Płyta przeleżała w kieszeni drzwi, zimą okładka złapała wilgoci i się pofałdowała, wyrzuciłem jak sprzątałem w samochodzie.Deathless King pisze:Przeciez 2 pierwszy plyty Korn to jest pierdolone mistrzostwo swiata
Tu nie chodzi o żadne uprzedzenia - po prostu nie trawię takiej muzyki i tyle... Dlaczego miałbym być uprzedzony akurat do Korn? Przecież lubię dziesiątki, jeśli nie setki kapel okołometalowych...Deathless King pisze: i tylko jakimis naprawde glupimi uprzedzeniami moge tlumaczyc
Zdecydowanie wolę Gurd.Deathless King pisze:
ktokolwiek ponad nie stawia Gurd.
Pozytywnej opinii o ostatnim G'n'R też nie rozumiem :)Deathless King pisze:
To, ze czegos organicznie nie trawisz to jedno, ale mowienie o jakichs trampkarzach w kontekscie 2 pierwszych Kornow i pozytywne opinie o ostatnich G'n'R z drugiej strony? Żenua.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rowniez, nie ma o czym mowic.Maria Konopnicka pisze:Zdecydowanie wolę Gurd.Deathless King pisze:
ktokolwiek ponad nie stawia Gurd.
woodpecker from space
- Drone
Ale założę się, że masz tę płytę i nie przyszło Ci do głowy ją wyrzucić. Więc samo to jest pozytywem :)Maria Konopnicka pisze:Pozytywnej opinii o ostatnim G'n'R też nie rozumiem :)Deathless King pisze:
To, ze czegos organicznie nie trawisz to jedno, ale mowienie o jakichs trampkarzach w kontekscie 2 pierwszych Kornow i pozytywne opinie o ostatnich G'n'R z drugiej strony? Żenua.
-
[V]
sednoDeathless King pisze:Przeciez 2 pierwszy plyty Korn to jest pierdolone mistrzostwo swiata i tylko jakimis naprawde glupimi uprzedzeniami moge tlumaczyc, ze ktokolwiek ponad nie stawia Gurd.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
-
Maria Konopnicka
To prawda :)Drone pisze: Ale założę się, że masz tę płytę i nie przyszło Ci do głowy ją wyrzucić. Więc samo to jest pozytywem :)
-
[V]
ale Ty zyjesz w alternatywnej rzeczywistosci gdzie Lulu I ,Acusser,sa lepsze niz Master of Puppets wiec o czym my tu gadamy?;)Drone pisze:Wystarczy dobry gust, a nie uprzedzenia.
-
Maria Konopnicka
To prawda :)[V] pisze: ale Ty zyjesz w alternatywnej rzeczywistosci gdzie Lulu I ,Acusser,sa lepsze niz Master of Puppets wiec o czym my tu gadamy?;)
- Drone
"Master Of Puppets" jest znacznie ważniejszą płytą od "Lulu" i ostatnich ACCUSER, ale jednocześnie sporo od nich słabszą.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
A jak się go nie ma, to trzeba nadrabiać wypisywaniem pretensjonalnych głupot na forach tak jak Ty ;)Drone pisze:Wystarczy dobry gust, a nie uprzedzenia.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
est
Korn i Slipknot to takie zespoły, którym ziścił się nastoletni american dream i zostali gwiazdami rocka, nagrywając przy okazji parę fajnych piosenek ;)
Satyricon wystarczyło pochodzenie żeby zaistnieć ;)
Satyricon wystarczyło pochodzenie żeby zaistnieć ;)