JUNGLE ROT

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Maria Konopnicka

Re: JUNGLE ROT

20-08-2013, 20:54

Swoją drogą mieli doskonałe przyjęcie na Brutalu - mimo, że czas ich koncertu nie był najlepszy. Ludzie świetnie się bawili, a niektórzy nawet krzyczeli teksty! Byłem zaskoczony, bo spodziewałem się garstki ludzi pod sceną. Mam nadzieję, że kiedyś zawitają do naszego kraju - chciałbym ich zobaczyć np. w Progresji. Najlepiej z Benediction i Bolt Thrower :) Na rozgrzewkę mogłoby zagrać Pathology.
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

20-08-2013, 20:58

Piszesz jak bdb kolega :-)
Maria Konopnicka

20-08-2013, 20:59

gelO pisze:Piszesz jak bdb kolega :-)
Postaw mi piwo to przestanę :)
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

20-08-2013, 21:01

Ale czemu mam wypierdalać, podstarzała cioto? Po raz tysięczny wpierdalasz te swoje przemyślenia z dupy typu "jak ktoś nie słucha tego co ja, to jest pedałem i chuja wie o muzyce". Nie potrafisz założyć chociaż raz normalnego tematu bez tego typu czerstwych wieśniackich tekstów? Weź się pierdolnij, stary grzybie, bo masz mentalność tępego gimbusa, a co gorsze wcale tego nie widzisz. No ale przecież jesteś tylko brudasem, więc czego ja wymagam. Przecież metaluch to nie jest człowiek.
DCI Hunt

20-08-2013, 21:03

Siedzisz na forum metalowym żeby w co drugim poście pisać jak nie lubisz metalu i obrażać wszystkich na około? Masz życie, faktycznie.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

20-08-2013, 21:06

idź być gruby gdzie indziej
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

20-08-2013, 21:08

yossarian84 pisze:idź być gruby gdzie indziej
ojjj narobisz sobie wrogów.....
Maria Konopnicka

20-08-2013, 21:17

... no coś Ty, kto go traktuję poważnie ? :) Nawet na liścia to trzeba zasłużyć :) yossarian znaczy dla mnie tak mało, że nawet nie chciałoby mi się nazwać jego dziecka bachorem. Oczywiście gdyby pedały mogły adoptować dzieci :)))
Ostatnio zmieniony 20-08-2013, 21:18 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

20-08-2013, 21:18

Za tydzień koniec wakacji, będzie odrabiał prace domowe z WOS-u i nie będzie miał czasu prężyć wirtualnych mięśni :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Maria Konopnicka

20-08-2013, 21:21

Drone pisze:Za tydzień koniec wakacji, będzie odrabiał prace domowe z WOS-u i nie będzie miał czasu prężyć wirtualnych mięśni :)
Myślisz, że w szkołach podstawowych jest już WOS? Nie sądzę :) Raczej będzie plastusia lepił i uczył się go mocować do piórnika :)
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

20-08-2013, 21:21

albo stanie przed lustrem i bedzie wyduszał pryszcze.....
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

20-08-2013, 21:22

Maria Konopnicka pisze:... no coś Ty, kto go traktuję poważnie ? :) Nawet na liścia to trzeba zasłużyć :) yossarian znaczy dla mnie tak mało, że nawet nie chciałoby mi się nazwać jego dziecka bachorem. Oczywiście gdyby pedały mogły adoptować dzieci :)))
ojejku :-((
Ostatnio zmieniony 20-08-2013, 21:23 przez yossarian84, łącznie zmieniany 1 raz.
Maria Konopnicka

20-08-2013, 21:23

morbid pisze:albo stanie przed lustrem i bedzie wyduszał pryszcze.....
...i czekał na pierwszą erekcję :)
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

20-08-2013, 21:27

Ale marianko po co te nerwy i to obrażanie? Wytykam ci twoją żenadę po prostu. Zakładasz temat i po 15 minutach płaczesz, że nie ma w nim 487 odpowiedzi wychwalających zespół który lubisz. Wyskakujesz z wiejskim tekstem i masz pretensje, że kogoś to wkurwia. No przeciez to ty jesteś jakims niedorozwojem i mentalnym bachorem. Naprawdę jesteś tak tępy, żeby tego nie widzieć? Ja swoje wady dostrzegam.
Maria Konopnicka

20-08-2013, 21:28

No, piękny ten "Terror Regime". Leci właśnie po raz kolejny i jestem zachwycony! Zachęcam wszystkich do posłuchania - bardzo chwytliwy i przyjemny materiał. Jak ktoś jeszcze potrafi cieszyć się takim death metalem to na pewno będzie z tej płyty zadowolony. Ciekaw jestem co by Bonny napisał w tym temacie....
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

20-08-2013, 21:34

Zaskakujące, jak wykorzystując ograne do niemożliwości patenty robią tak dobry death. Dla mnie ich granie to taka krzyżówka angielskiego łojenia zmieszanego ze starą szkołą austriacką.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Maria Konopnicka

20-08-2013, 21:34

yossarian84 pisze:Ale marianko po co te nerwy i to obrażanie? Wytykam ci twoją żenadę po prostu. Zakładasz temat i po 15 minutach płaczesz, że nie ma w nim 487 odpowiedzi wychwalających zespół który lubisz. Wyskakujesz z wiejskim tekstem i masz pretensje, że kogoś to wkurwia. No przeciez to ty jesteś jakims niedorozwojem i mentalnym bachorem. Naprawdę jesteś tak tępy, żeby tego nie widzieć? Ja swoje wady dostrzegam.
Doprawdy nie wiem o jakich nerwach i obrażaniu się piszesz :) Nie łapiesz konwencji i spinasz poślady jakbyś chciał półdupkami orzechy laskowe kruszyć. Przecież ten tekst "jeśli ktoś myśli inaczej, albo czegoś nie zna, nie słyszał, nie był na jakimś koncercie ...to jest pedałem" jest zajebisty i podczas ostatniego Brutala (na którym grał właśnie Jungle Rot) wypowiadaliśmy go kilka razy na godzinę. Celowo tak napisałem, licząc na to, że Gelo się wypowie - to było takie oczko, które zauważyli wszyscy, którzy mieli zauważyć :) To tylko kawałek pierdolonego ziemniaka, a Ty zachowujesz się jakbym skrzywdził Twoją matkę :))) Posłuchaj lepiej Jungle Rot i napisz na poważnie co Ci się w tej muzyce nie podoba, albo po prostu odpuść ten temat i poszukaj jakiegoś innego. Dla pedałów :)
Maria Konopnicka

20-08-2013, 21:38

Drone pisze:Zaskakujące, jak wykorzystując ograne do niemożliwości patenty robią tak dobry death. .
to jest właśnie fenomen - totalny oldskul, chciałoby się rzecz wtórne do bólu - ale jednocześnie tak porywające, tak szczere i energetyczne, że nawet łysemu rozpuszczają się włosy, szczerbaty zagryza zęby, a pedał chciałby posiąść kobietę :))
ODPOWIEDZ