JUNGLE ROT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: JUNGLE ROT
http://www.mystic.pl/plyty_cd,jungle_ri ... ,16775.htm
widzę ze juz jest do nabycia....gdzieś leży taniej ????
Jeszcze nie zlokalizowałem - póki co tylko w Mysticu. Cena trochę z dupy, ale chyba się skuszę... z dystrybucją ich płyt wcale nie jest tak różowo - pierwsze dwie są łatwo dostępne, ale z tymi późniejszymi jest już problem.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Dobrze, że josarion na Brutalu nie był, bo nie wiadomo czy dane by mi było w tej chwili to pisać :-)Maria Konopnicka pisze:Przecież ten tekst "jeśli ktoś myśli inaczej, albo czegoś nie zna, nie słyszał, nie był na jakimś koncercie ...to jest pedałem" jest zajebisty i podczas ostatniego Brutala (na którym grał właśnie Jungle Rot) wypowiadaliśmy go kilka razy na godzinę.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Płyty z Victory są u nas strasznie drogie cholerka.morbid pisze:http://www.mystic.pl/plyty_cd,jungle_ri ... ,16775.htm
-
- postuje jak opętany!
Szkoda że na Brutalu grali w środę, gdyż przyjechałem w czwartek. Rewelacyjny zespół, bardzo takie angielskie granie mi pasuje.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Spoko - poprośmy jeszcze yossarian84, na pewno też będzie chciał, bo to bdb kolega przecież jest :-)))
po połowie, Ty bierzesz folię ;)Maria Konopnicka pisze:Może zrzucimy się na jedną? :)
Pedały na Brutala nie jeżdżą - siedzą w domu przed komputerami i oglądają koncerty na youtube - najchętniej niemetalowe, bo pedały w dupie mają 99 proc. metalu :))) Oprócz tekstu o pedałach jeszcze dwa często się przewijały:gelO pisze: Dobrze, że josarion na Brutalu nie był, bo nie wiadomo czy dane by mi było w tej chwili to pisać :-)
"Nie pierdol, tylko się napij"
"Klepałbyś jak bezdomny biedę" :)
Kelnerkę z tego baru w jasyr mogliśmy wziąć :)
Nie wiem czy mają w wersję w różowych foliach dla pedałów :)gelO pisze:Spoko - poprośmy jeszcze yossarian84, na pewno też będzie chciał, bo to bdb kolega przecież jest :-)))
hehehe, czekałem aż to ktoś napisze :)))DCI Hunt pisze:po połowie, Ty bierzesz folię ;)Maria Konopnicka pisze:Może zrzucimy się na jedną? :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ale widzę że się tu jakieś personalne wycieczki do mnie robi. Opuszczam to forum w takim razie.
- Mol
- zahartowany metalizator
bardzo lubie, choc starsze materialy bardziej mi pasuja niz te od What Horrors Await wzwyz. Skin the Living, Slaughter the Weak i przede wszystkim Dead and Buried maja spora moc :)
No zostań, nie obrażaj się :) Nie mam nic do pedałów, którzy nie mają pojęcia o muzyce :)yossarian84 pisze:Ale widzę że się tu jakieś personalne wycieczki do mnie robi. Opuszczam to forum w takim razie.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
morbid pisze:http://www.mystic.pl/plyty_cd,jungle_ri ... ,16775.htm
Na amazonie za niecałe 40zł już z wliczonymi kosztami przesyłki....brawo Mystic
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
:D :D :DMaria Konopnicka pisze:No zostań, nie obrażaj się :) Nie mam nic do pedałów, którzy nie mają pojęcia o muzyce :)yossarian84 pisze:Ale widzę że się tu jakieś personalne wycieczki do mnie robi. Opuszczam to forum w takim razie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Dziś znów zrobiłem sobie wieczorek z ostatnim Jungle Rot! Kurwa! Jak ta płyta mnie cieszy!
- Klemens
- zaczyna szaleć
http://www.youtube.com/watch?v=bQxMBkPdyf4
http://www.youtube.com/watch?v=jWko5htrX-4
Ich twórczość jest nieraz prosta aż do bólu, ale przy takich rytmach nogi same rwą sie do tańca :)
http://www.youtube.com/watch?v=jWko5htrX-4
Ich twórczość jest nieraz prosta aż do bólu, ale przy takich rytmach nogi same rwą sie do tańca :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Dobrze grają chłopaki, ale te nowsze płyty (tak od What Horrors Awaits) mają trochę zbyt syntetyczne brzmienie - jak dla mnie. Kompozycyjnie za to ciągle niszczą, lubię taki nieskomplikowany, za to zagrany z żarliwą pasją, death metal.
The madness and the damage done.
- Dragazes
- w mackach Zła
Poznałem ten zespół na BA i bardzo mi się spodobali, zagrali świetny koncert, wywarł na mnie takie wrażenie bo absolutnie niczego się nie spodziewałem.
Kupiłem sobie ostatnią płytę Jungle Rot dwa dni temu i stwierdzam, że jest zajebista. Bdb zagospodarowane 35 minut życia : )
Kupiłem sobie ostatnią płytę Jungle Rot dwa dni temu i stwierdzam, że jest zajebista. Bdb zagospodarowane 35 minut życia : )
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.