piękne :DDDZłyPan pisze:chociaż najbardziej dojebały chłopce ze zdaje się We Butter the Bread with Butter, bo pan śpiewak pisnął "ic ałr ferst tajm in Czeczenia"...
Brutal Assault XVIII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Brutal Assault XVIII
- Dipsychia
- rozkręca się
Jakoś nikt oprócz mnie (w moim pobliżu, a byłam akurat blisko barierek) się nie śmiał, a to przecież przedni żarcik ;) Potem jeszcze dodał: "czy jaka tam jest nazwa waszego jebanego kraju" ...ale to był koleś z glorior belli, jak neuro wcześniej wspomniał.Heretyk pisze:piękne :DDDZłyPan pisze:chociaż najbardziej dojebały chłopce ze zdaje się We Butter the Bread with Butter, bo pan śpiewak pisnął "ic ałr ferst tajm in Czeczenia"...

- uglak
mnie tam bardziej bawil najebany nattefrost, ktory myslal ze jest w niemczech i te jego "danke schon" co chwile :)
Guilty of being right
Czy ktoś mi może wyjaśnić, co na festiwalu robili
Wujek Fester

i Zbyszek Hołdys?

Wujek Fester

i Zbyszek Hołdys?

Ta. Fester śpiewał, że mu imperium spadło, a Zbylu ział nimbem celebryty.
Zbych stanął chyba na kablu zasilającym, bo sporo było zakłóceń.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Hahahah, dokładnie to samo sobie pomyślałem jak go tam zobaczyłem. I tak chyba było, Zbychu wlazł na scenę, łaził po kablach a że swoją wagę ma to robił zakłócenia i wszystko by się zgadzało bo widziałem go jedynie na scenie po lewej czyli Jagermeister i głownie tam były same problemy.535 pisze:Czy ktoś mi może wyjaśnić, co na festiwalu robili
i Zbyszek Hołdys?
- uglak
po minie widze, ze raczej mial nadzieje trzepac dutki na tantiemach za covery swojej nieprzemijajacej muzyki ;-)
Guilty of being right
Ty staromodna - ja nieśmiały :) Początki są trudne :))Dipsychia pisze:P.S. Chyba staromodna jestem, bo pierwsza się do facetów nie odzywam :P
- Dipsychia
- rozkręca się