MASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MASTER
Nikt nie słyszał nowej? Słucha mi się jej bardzo miło, ale pożegnam się raczej bez żalu.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dla mnie b. dobra i nie żegnam się z nią na razie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Poprzednia to byl kawal solidnego grania, wiec chetnie przeslucham i ta
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Zdążyłem 2 kawałki obadać i na bank trafi do mnie całość jako kolejna pozycja ich dyskografii.Pacjent pisze:Dla mnie b. dobra i nie żegnam się z nią na razie.
Pawełek może nie nagrywa już wybitnych albumów, ale mam słabość do tej motoryki.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
To już wyszło? Kurde.... nie nadążam za tymi nowościami. A tu jeszcze trzeba Witchrist, Revenge i Saint Vitus dobrze osłuchać, masakra.
The madness and the damage done.
- YNKE
- w mackach Zła
w połowie płyty pojawia się niebezpieczne znużenie, tak to widzę
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
-
po kolejnym przesłuchaniu stwierdzam, że poziom poprzednich albumów został utrzymany. Komu jak komu, ale Masterowi czeska rewitalizacja wyszła na dobre.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Mam z nimi dokładnie tak samo - kupuję kolejne płyty, nie są to dzieła wybitne, ale po prostu fajnie mi się ich słucha i w pełni spełniają moje oczekiwania.Adrian696 pisze: Zdążyłem 2 kawałki obadać i na bank trafi do mnie całość jako kolejna pozycja ich dyskografii.
Pawełek może nie nagrywa już wybitnych albumów, ale mam słabość do tej motoryki.
-
Płyta nie do zdarcia. Druga wersja okładki:

Jakby ktoś gdzieś u nas namierzył ostatni, ubiegłoroczny MASTER to poproszę o info. Jakoś przegapiłem tę płytę i chętnie bym nadrobił.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Przemek z Mad Lion ich nie ma w swojej ofercie? Spytaj się go, on dosyć często sprowadza stuff Master.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Proszę: LinkMaria Konopnicka pisze:Jakby ktoś gdzieś u nas namierzył ostatni, ubiegłoroczny MASTER to poproszę o info. Jakoś przegapiłem tę płytę i chętnie bym nadrobił.
The madness and the damage done.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-

Wrzesień będzie ciężki - 27-go nowy album Master "The Witchhunt".
-
Utwór z nowej płyty:
- Drone
Fajnie jest słuchać nowych płyt MASTER. Wiadomo, co było, wiadomo, co będzie, a i tak nie można o tym złego słowa powiedzieć. Pan Speckmann znalazł swoją niszę i jest mu w niej do twarzy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Rattlehead
Zawsze gdy zbliża się nowe wydawnictwo, czuję lekkie podniecenie. No nie da się nie lubić Miszcza.
support music, not rumors
- Lykantrop
Jakoś nie mogę podzielić Waszego zdania w tej kwestii. Speckmann męczy bułę już od dłuższego czasu, a to jego nadmuchane do granic możliwości ego i przekonanie o własnej nieomylności strasznie razi i kluję w oczy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Rattlehead
Ja tam jestem bezkrytyczny w stosunku do jego projektów. Nawet wszędzie jebane Krabathory, to kawał naprawdę przyzwoitej muzy. Za sam fakt, że wydał spory kawał świetnej muzy, może pierdolić sobie co tam chce. Zupełnie mi to nie przeszkadza, a wręcz rozwesela.
support music, not rumors