KATATONIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Re: KATATONIA
http://www.kscopemusic.com/wisdomofcrowds/
może kogoś zainteresuje, wokalista Katatonii na wokalu, premiera 3 czerwca, jest kawałek do przesłuchania, cover i tracklista w linku.
może kogoś zainteresuje, wokalista Katatonii na wokalu, premiera 3 czerwca, jest kawałek do przesłuchania, cover i tracklista w linku.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!

zdetronizowana, zdekoronowana i odjajcowana
ja jebie... another one bites the dust
This is where everything goes backwards.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
No, widziałem, coś tam wydali. Jakby ktoś nie wiedział: Acoustic version of the "Dead End Kings" album. Ale kogo obchodzą takie wydania? Produkt skierowany dla dzieci, dla których oryginał jest za ciężki? Nie tykam tego. Chyba nikt poważny tego nie tyka.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
A to w Katatonii chodzi o ciężar i metalowe granie? Ja bardzo chętnie posłucham. Może nawet wejdzie lepiej niż wersja pierwotna, z którą się jeszcze nie przegryzłem.DeadButDreaming pisze:Produkt skierowany dla dzieci, dla których oryginał jest za ciężki? Nie tykam tego. Chyba nikt poważny tego nie tyka.
- Biały
- w mackach Zła
Pierwotna wersja jednak lepiej mi siedzi, wolę jak mi tam coś mocniej tupnie, wydanie raczej na siłę, już lepsza byłaby jakaś koncertówka
- Biały
- w mackach Zła
ano tamta ok, po prostu nie wiem czy jest sens w jakikolwiek sposób powielać płytę, która sama w sobie nie jest niczym specjalnym
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Dla mnie już z zasady takie wydawnictwa są bez sensu i robione na siłę. Jak będę miał ochotę posłuchać akustycznej muzyki to znajdę odpowiedni zespół, a nie takie udziwnianie.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Kocham takie pierdolenie:-) jest slabe, bo tak i każdy tam musi myśleć:-)DeadButDreaming pisze:No, widziałem, coś tam wydali. Jakby ktoś nie wiedział: Acoustic version of the "Dead End Kings" album. Ale kogo obchodzą takie wydania? Produkt skierowany dla dzieci, dla których oryginał jest za ciężki? Nie tykam tego. Chyba nikt poważny tego nie tyka.
Btw Dwie ostatnie płyty niestety mi nie leża, a na prawde uwielbiam ten zespòł. Tonight... jest genialna i zdania nigdy nie zmienie.
-
genialna?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- gelO
- rasowy masterfulowicz
W moim odczuciu - TAK. Mam sentyment może - sam nie wiem. Ta płyta ma coś co mnie totalnie rozwala.
-
hmm.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Rozwiń :-) Sama okładka ma coś niezwykłego w sobie.[V] pisze:hmm.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Nie, nie prawda, nie każdy musi myśleć tak jak ja. Po prostu myślę, że jest tak dużo innej ciekawej muzyki, że przedzieranie się przez takie twory jest stratą czasu. Ale jeśli ktoś ma chęć tego posłuchać i najzwyczajniej w świecie podoba mu się muzyka, to szanuję to, co mi do tego.gelO pisze:Kocham takie pierdolenie:-) jest slabe, bo tak i każdy tam musi myśleć:-)DeadButDreaming pisze:No, widziałem, coś tam wydali. Jakby ktoś nie wiedział: Acoustic version of the "Dead End Kings" album. Ale kogo obchodzą takie wydania? Produkt skierowany dla dzieci, dla których oryginał jest za ciężki? Nie tykam tego. Chyba nikt poważny tego nie tyka.
-
Tonight's decision jest dla mnie zbyt ..słodka,więc raczej nie podyskutuje,nie moje granie zdecydowanie,sprzedałem cd z 11 lat temu;)
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
to po tą ostatnią nawet nie sięgaj - cukrzyca murowana..[V] pisze:Tonight's decision jest dla mnie zbyt ..słodka
This is where everything goes backwards.
-
straciłem zainteresowanie tym zespołem ,obecnie wracam tylko do brave,discouraged,i last fair..od wielkiego dzwonu.Knokkelmann pisze:to po tą ostatnią nawet nie sięgaj - cukrzyca murowana..[V] pisze:Tonight's decision jest dla mnie zbyt ..słodka