KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

BartekThrawn
zaczyna szaleć

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

21-08-2013, 00:13

Ględziłem, ględziłem i zaględziłem zbója - dziś przyszła przesyłka i zaległy towar.
BartekThrawn pisze:Jakieś pół roku wożę się z pajacem o brakujące płyty z przesyłki - ze 3 cykle już przechodziłem typu "przypomnienie-sorry, zaraz wysyłam-1,5 miesiąca ciszy". Na razie jeszcze ignoruje maili.
Ostatnio zwalił winę na swojego pracownika i obiecał wysyłkę w tym tygodniu.
krz63 pisze:A mnie wyjebało na jakieś dziesięć euro No Colours. Kiedyś kolega miał z tym germańskim faszystą jakiś problem (brakowało jednej pozycji z zamówienia, a kolo udawał głupo). U mnie było podobnie, w zamówieniu trochę namieszał, dwie sztuki jednego za dużo, innego za mało, tak czy srak jakieś dziesięć ojro w plecy. Cóż, zdarza się, że przy dużym zamówieniu ktoś coś namiesza, ale nigdy nie miałem problemu z odzyskaniem kasy. Niemiec najpierw miał strategię "zaraz wysyłam", ale zmienił ją na ignorowanie maili.
koper
zaczyna szaleć

21-08-2013, 11:19

Fajne stawki ma teraz agonia przy wysyłce za pobraniem od 20 zł :)
A przy opcji wpłaty na konto dalej trzeba czekać, czekać i czekać.

Ironbonehead 3 dni i przesyłka w skrzynce, wysyłka jeszcze tego samego dnia co wpłata, można? można.
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

22-08-2013, 20:07

Pagan, Malignant Voices - wzorowo!
Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz

23-08-2013, 09:04

Pagan znowu ma jakąś przerwę? Od początku tygodnia nie odpisują mi na maila z reklamacją...
Awatar użytkownika
Herne the Hunter
postuje jak opętany!

23-08-2013, 09:15

A ja czekam właśnie na przesyłkę z Pagan od kilku dni i zastanawiam się co jest, bo zwykle z innymi sklepami tak długo nie zdarzało mi się czekać po potwierdzeniu wysłania płyt, może dziś coś przyjdzie, jakoś odrobinę poddenerwowany się zrobiłem
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
satanking666
rozkręca się

23-08-2013, 16:05

to agonia z przelewem dalej lipnie, nowy aosoth prosto od nich lepiej wziac czy szukac gdzie indziej?
DCI Hunt

23-08-2013, 16:20

z Agonii ostatnio 2 razy zamawiałem (normalnie przez sklep) płacąc zwykłym z przelewem i wszystko elegancko. nie tak szybko jak Selfmadegod, ale od przelewu do otrzymania płyt minęło raptem kilka dni. wszystko elegancko zapakowane itd. ps.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

23-08-2013, 16:43

Bo Cię znają ;DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

23-08-2013, 16:44

Nerwowy pisze:Bo Cię znają ;DDD
Z God is Dead też wszystko dostawał na czas. To ze strachu czy szacunku? :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
DCI Hunt

23-08-2013, 16:47

Nie dlatego - ja zamawiam z Agonii przez sklep, z nowego konta jak zwykły Kowalski. typa z God Is Dead nie poznałem. na allegro coś kupiłem, mailowo sie umówiłem na wymianę i dostałem co chciałem. raz tylko dał ciała, bo LP chujowo zapakował i rogi są pozaginane, ale był tani, a wysłał fajne bonusy, więc juz sie nie czepiałem.
Awatar użytkownika
Sybir

23-08-2013, 18:52

Mystic i MVP pryma sort realizacje.
Jak jest z realizacją zamówień w fan.pl? Długo się czeka? Załatwiają wszystkie tytuły?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-08-2013, 18:53

Mi ostatnio nie ściągnęli płyty.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Sybir

23-08-2013, 18:57

Kasę przelewa się przy zamówieniu, a potem ewentualnie zwracają, si? Zastanawiam się właśnie nad takim większym zamówieniem, stąd pytania, albowiem nigdy stamtąd nie zamawiałem.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-08-2013, 19:00

W moim przypadku chciałem 1 cd, który był na zamówienie i O ILE DOBRZE PAMIĘTAM to kasy nie przelewałem przed ściągnięciem płytexu. Ileśtam czekałem, napisali maila, że im przykro i w ogóle. Tyle...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Sybir

23-08-2013, 19:02

Tak czy siak, wstrzymam się, gdyż muszę poczekać na kolejną transzę wypłaty - takie to czasy.
Awatar użytkownika
Oracle
weteran forumowych bitew

23-08-2013, 19:23

Nerwowy pisze:
Godplayer pisze:
Only_True_Believers pisze:Użytkownik Hell-ion z allegro. można u niego kupować? nie będzie kręcił jak wylicytuje za minimalną?
Wcześniej raz u niego brałem i było ok . Teraz wylicytowałem za minimalną Rom 5:12 ( ltd cd ) i Once Was Not ( digi ) i myślałem że może trochę sapać , ale na razie wszystko zmierza ku szczęśliwemu końcowi .
Daj znać jak towar przyjdzie. Też się skusiłem na ten srogi "limit" Marduka - gość przysłał jakąś dziwną, kolumbijską "licencję", w dodatku w nie najlepszym stanie mimo, że płyta miała być nowa. Dopiero po fakcie zorientowałem się, że on to w kółko wystawia zarówno na allegro jak i na ebayu. No, ale widać typ wspiera zarówno nasze podziemie (flyersy Graveland w paczce) jak i kolegów z Ameryki Południowej...

Ja brałem u niego coś tam kiedyś, to przyznam, że się lekko owkurwiałem, bo maminny adres na allegro podany. Ale piszę do gościa maila z nowym adresem i w formularzu też podaję nowy adres. A tu i tak chuj, typ wysyła na adres z allegro. Raz też miałem tak, że wylicytowałem winyl Thunderbolt - czekam z 2 tygodnie, ni chuja, więc piszę to typ się tłumaczy, że sorry, ale on chyba ten winyl już sprzedał poza allegro, że mi coś innego wyśle. Myślę, chuj, niech mu będzie. Wysłał coś tam innego co sobie wybrałem. Jak tylko mu napisałem, że paka doszła, wystawiłem koment gość znów wystawia winyl Thunderbolt na aukcję. Jak się nie wkurwić? Jak się nie chce sprzedawać za startową cenę aukcji, to niech ustawi sobie cenę minimalną, a nie rżnie w chuja.
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

23-08-2013, 20:39

knaar pisze:Pagan znowu ma jakąś przerwę? Od początku tygodnia nie odpisują mi na maila z reklamacją...
Mi odpisali błyskawicznie.
Herne the Hunter pisze:A ja czekam właśnie na przesyłkę z Pagan od kilku dni i zastanawiam się co jest, bo zwykle z innymi sklepami tak długo nie zdarzało mi się czekać po potwierdzeniu wysłania płyt, może dziś coś przyjdzie, jakoś odrobinę poddenerwowany się zrobiłem
W tamtym tygodniu przelew w poniedziałek paka była u mnie, zero problemów.
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
jaszyn
postuje jak opętany!

23-08-2013, 20:44

Sybir pisze: Jak jest z realizacją zamówień w fan.pl? Długo się czeka? Załatwiają wszystkie tytuły?
Przeważnie czeka się krócej niż jest deklarowane przy danej pozycji ale czasem potrafią się też trochę grzebać. Zdarzy im się czegoś nie ściągnąć ale to raczej w przypadku trudno dostępnych pozycji lub np końcówek nakładu danego tytułu.
Sybir pisze:Kasę przelewa się przy zamówieniu, a potem ewentualnie zwracają, si?
Kasę przelewasz dopiero po skompletowaniu całego zamówienia.
satanking666
rozkręca się

23-08-2013, 23:48

kupował ktoś w http://www.ordomcm.com?

albo czy jest jakies lepsze miejsce do zlapania URKAOS - URKAOS I cd i BEKETH NEXEHMU - DA DUNKLA HERRARNA?
Heretyk

24-08-2013, 10:44

Sybir pisze:Mystic i MVP pryma sort realizacje.
Jak jest z realizacją zamówień w fan.pl? Długo się czeka? Załatwiają wszystkie tytuły?
jeśli termin realizacji wynosi np 60 dni, to najprawdopodobniej dostaniesz po 20-30. tak to u mnie zwykle wygląda. wszystko co chciałem, ściągnęli bez problemów.
ODPOWIEDZ