GRAVELAND

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Re: GRAVELAND

24-08-2013, 00:13

Taka nowinka z ostatniej chwili. Warheart chce zorganizować gig Graveland i Behemoth, gdzie obydwie czapele miałyby zagrać kawałki z początkowej fazy działalności. Nerdal jest za, Rob angażować ma do tego gości z Thy Worshipper. Fajno by w sumie było jakby udało im się stworzyć klimat lat 90, ale pewnie będzie jak zawsze.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

24-08-2013, 03:51

a ti ti ti fejsbukowiczku
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-08-2013, 10:23

Oby się nie udało, no chyba, że pioter im sprzeda to intro i na tym zarobi :D

Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4
ZłyPan

24-08-2013, 10:26

Ciekawe, czy na wejściu będzie można sie dopisac do pamiątkowej listy wrogów black metalu i czy pojawią się prominenci, tacy jak Xaquoreth, Znany Miłośnik Czworonogów Remigiusz W., potężny Lord Darkstorm etc.
Antychróst
postuje jak opętany!

24-08-2013, 11:30

Warheart chce zorganizować gig Graveland i Behemoth, gdzie obydwie czapele miałyby zagrać kawałki z początkowej fazy działalności.
$$$$$$
Obrazek
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

24-08-2013, 11:36

ja pierdole jak masakra :D
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

24-08-2013, 11:42

co w tym masakrycznego?
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

24-08-2013, 11:43

a co to za pytanie
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
Awatar użytkownika
Lykantrop

25-08-2013, 21:08

ZłyPan pisze:Ciekawe, czy na wejściu będzie można sie dopisac do pamiątkowej listy wrogów black metalu i czy pojawią się prominenci, tacy jak Xaquoreth, Znany Miłośnik Czworonogów Remigiusz W., potężny Lord Darkstorm etc.
Ten ostatni na pewno nie :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ZłyPan

27-08-2013, 17:49

Tej, o co wogóle kaman z Darkstormem, bo poza paroma zabawnymi wywiadami (Tenebryzm 4theWin!) niewiele kumam co sie z kolesiem stało, a ploty słyszałem od przejścia na dresik, po jawne gejostwo. Ktoś mi jeszcze gadał, że cała wojna między Holy Death a Graveland wzięła sie właśnie z Darkstormowego pierdolenia...
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-08-2013, 17:50

Antychróst pisze:
Warheart chce zorganizować gig Graveland i Behemoth, gdzie obydwie czapele miałyby zagrać kawałki z początkowej fazy działalności.
$$$$$$
Obrazek
LOL, serio myślisz że to taki dochodowy biznes ? :D
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
ZłyPan

27-08-2013, 17:51

Wiesz, Robek ponoć żyje ze sprzedaży licencji na używanie logo Graveland na różnych rzeczach całkiem nieźle...
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

27-08-2013, 17:52

no, logo ma ładne.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Awatar użytkownika
Lykantrop

27-08-2013, 18:00

ZłyPan pisze:Tej, o co wogóle kaman z Darkstormem, bo poza paroma zabawnymi wywiadami (Tenebryzm 4theWin!) niewiele kumam co sie z kolesiem stało, a ploty słyszałem od przejścia na dresik, po jawne gejostwo. Ktoś mi jeszcze gadał, że cała wojna między Holy Death a Graveland wzięła sie właśnie z Darkstormowego pierdolenia...
O Ję - ję - jędrku to by można książkę napisać, pełen folklor. Nowodworski to przy nim pikuś, bo Jędrek potrafił zmyślić wszystko, podawać się za 10 różnych postaci, zmieniać upodobania i gusta częściej niż nie jeden skarpetki. Był już skinem, kibolem, dresiarzem, a skończył ostatecznie jako orędownik głębokiej myśli Biedronia (chociaż teraz może to już być nieaktualne). Co do konfliktu na linii Lechu - Rob to nic mi nie wiadomo o pośrednictwie Darkstorma, ale ten gość nielichą miał wyobraźnię, więc wszystko możliwe. Sam kiedyś "zaprojektował" naziolskie flyery PT przez co pewnego dnia do Tomka przyszło wezwanie na komendę, żeby się z tego faktu panu śledczemu ładnie wyspowiadać.

Po napisaniu tego posta zaraz odezwał się na gg kumpel i kazał uzupełnić powyższy opis ostatnimi doniesieniami - Lord Darkstorm ze względu na problemy z alkoholem zszedł do podziemia. Dosłownie. Najczęściej spotkać go można na dworcu centralnym w stolicy.
Ostatnio zmieniony 27-08-2013, 18:04 przez Lykantrop, łącznie zmieniany 1 raz.
ZłyPan

27-08-2013, 18:03

Hehe, faktycznie wesoło, z tego co Lechu sugerował, to cała ta "wojenka" zaczęła się od tego, że Jego Lordowska Mość jakowychś pierdoł nagadał Salvadorowi Fudalemu, skutkiem czego Holy Death wciągnięto na liste wrogów BM a dalej już poszło... Nie wiem, ale i tak wesoło :)
Awatar użytkownika
Lykantrop

27-08-2013, 18:10

Dzięki temu kundlowi na tej liście znaleźli się goście z North i Xantotol. Z resztą, wydawało mi się, że w pewnym momencie za redagowanie tej listy odpowiedzialny był właśnie sam Jędrek.
Maria Konopnicka

27-08-2013, 18:14

Lykantrop pisze:Taka nowinka z ostatniej chwili. Warheart chce zorganizować gig Graveland i Behemoth, gdzie obydwie czapele miałyby zagrać kawałki z początkowej fazy działalności. Nerdal jest za, Rob angażować ma do tego gości z Thy Worshipper. Fajno by w sumie było jakby udało im się stworzyć klimat lat 90, ale pewnie będzie jak zawsze.
Fajnie jakby ten gif był czterodniowy - drugiego dnia wystąpiłoby Blasphemy i Doda, trzeciego Funeral Mist i Krzysztof Krawczyk, a czwartego Antaeus i Akcent. Muzycznie nie byłoby spójnie, ale światopoglądowo i tematycznie byłby to monolit.
ZłyPan

27-08-2013, 18:19

Maria Konopnicka pisze:
Lykantrop pisze:Taka nowinka z ostatniej chwili. Warheart chce zorganizować gig Graveland i Behemoth, gdzie obydwie czapele miałyby zagrać kawałki z początkowej fazy działalności. Nerdal jest za, Rob angażować ma do tego gości z Thy Worshipper. Fajno by w sumie było jakby udało im się stworzyć klimat lat 90, ale pewnie będzie jak zawsze.
Fajnie jakby ten gif był czterodniowy - drugiego dnia wystąpiłoby Blasphemy i Doda, trzeciego Funeral Mist i Krzysztof Krawczyk, a czwartego Antaeus i Akcent. Muzycznie nie byłoby spójnie, ale światopoglądowo i tematycznie byłby to monolit.
Oczami wyobraźni widziałem w ostatnim zdaniu wojego postu słowo "załatwię"...
ZłyPan

27-08-2013, 18:21

Lykantrop pisze:Dzięki temu kundlowi na tej liście znaleźli się goście z North i Xantotol. Z resztą, wydawało mi się, że w pewnym momencie za redagowanie tej listy odpowiedzialny był właśnie sam Jędrek.
Hahah, esz, wesołą mielim tę scenę drzewiej...
Maria Konopnicka

27-08-2013, 18:22

Lykantrop pisze: Po napisaniu tego posta zaraz odezwał się na gg kumpel i kazał uzupełnić powyższy opis ostatnimi doniesieniami - Lord Darkstorm ze względu na problemy z alkoholem zszedł do podziemia. Dosłownie. Najczęściej spotkać go można na dworcu centralnym w stolicy.
http://duskforest.kgb.pl/wdarkstorm.htm

Lepiej mi się tego słucha niż Behemotha :)

nic na to nie poradzę :)
ODPOWIEDZ