Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Bardzo solidny materiał. Faktycznie taki trochę skandynawski, trochę holenderski. Mocny debiut i jak za miesiąc zawitam w kraju będzie to jedna z kilku płyt z redrum które sobie zakupię.
Po pierwsze witam, bo już od dobrych kilku tygodni regularnie czytam Majsterfulla (nieregularnie nieco dłużej).
Po drugie, drę w Vexatusie ryja i jakoś naturalnym było, że tu się pojawiłem z pierwszym postem, cieszę się, że się podobuje.
LOL, dopiero po Twoim poście się dowiedziałem, żeście z Torunia, hehe. To kiedy koncert? ;) Słyszałem parę próbek i muszę zasiąść uważniej nad Torturą, bo bazo fajne to to.
Z koncertami ciężko, trochę jesteśmy porozjeżdżani po kraju, każdy ma dość absorbującą robotę, a po drugie, nie chcemy dopłacać do interesu, chyba że mowa o nagrywaniu płyt. Nie mówię definitywnie, że nigdy nie zagramy, jednak nie jest to naszym priorytetem.
Pamiętam jak dostałem promo do recenzji z tym materiałem, myślałem że będzie kolejny pierdzący black metal, ale jak mi pierdolnęło z buta w mordę za takie bluźnierstwa to długo zębów szukałem. Dobrze że ktoś tak napierdala w Toruniu, szkoda że nie gra koncertów he he
No kurwa. Nie słyszałem co prawda jeszcze ich ostatniego materiału, ale skromnie uważam ich za jeden z najlepszych bandów DM w Polsce. Też nie grają koncertów.... plaga jaka czy co?
Materiał na dwójkę "Atom Pompeii" jest już prawie zmiksowany, kilkanaście dni i powinienem go już mieć w łapach.
Tym razem na album trafi osiem numerów, trwających w sumie około trzech kwadransów.
Tracklistę mogę podać:
1. Slaves of Korea
2. Tenebrae
3. Dogma
4. Lebensborn
5. Atom Pompeii
6. The Archangel's Slaughterhouse
7. Clades Variana
8. Half - Life
Sporo dołu, partii walcowych, celtikowskich plus szwedzki defmetal.
Witam towarzystwo po przerwie, zarobiony jestem.:)
- nowy kawałek, ciekawym opinii, bo z debiutem nie ma to wiele wspólnego.
W końcu jakiś konkret a propos drugiego albumu - Atom Pompeii - mogę podać. Wyjdzie on via R666 w połowie marca.
Tracklista:
01. Slaves of Korea
02. Tenebrae
03. Dogma
04. Lebensborn
05. Atom Pompeii
06. The Archangel's Slaughterhouse
07. Clades Variana
08. Half-life