Pierwsze wrażenie właśnie takie jest. Do tego brak spójności SttD, czy Casus, muza rozjeżdża się w cztery strony świata. Podobnie jak poprzednia, trochę przepitolona. Outlaw jest świetny, tylko te rozpoczynające zaśpiewy wzięli sobie skądś, chyba z Melechesh.ZłyPan pisze:Formalnie barok, treściwie kotlet
WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Re: WATAIN
- vicek
- zahartowany metalizator
a mi się podobają mimo tego że kojarzą mi się trochę z afrykąKingu pisze:Pierwsze wrażenie właśnie takie jest. Do tego brak spójności SttD, czy Casus, muza rozjeżdża się w cztery strony świata. Podobnie jak poprzednia, trochę przepitolona. Outlaw jest świetny, tylko te rozpoczynające zaśpiewy wzięli sobie skądś, chyba z Melechesh.ZłyPan pisze:Formalnie barok, treściwie kotlet
- Biały
- w mackach Zła
zdecydowanie najlepszym kawałkiem jest utwór bonusowy, płyta całościowo jest niezła ale nic więcej
-
- mistrz forumowej ceremonii
watain sratain
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Calosciowo tak by to wlasnie wygladalo.Heretyk pisze:watain sratain
-
- weteran forumowych bitew
Mój drugi ulubiony łebzine. Zaraz po metalnews http://www.theeyeofeverystorm.pl/index. ... -wild-hunt
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
musze kiedys tego posluchac jak sie tak wszyscy tym paluja. chyba sluchalem kiedys jakas plyte ale mi sie objawy cukrzycy zaczely po paru minutach
woodpecker from space
- Lykantrop
Doszli do takiego punktu w karierze, że naprawdę już bardziej wolałbym popląsać w rytm szlagierów Duran Duran i Boy'a George'a niż odsłuchiwać ich nowej płyty.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
To teraz modne jest rzniecie z watejn czy ich jebanie? Bo nie wiem co sądzić
this is a land of wolves now
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nastąpiło przebiegunowanie trendów, traz modne jest jebanie z Watain oraz rżnięcie ich.
Poza tym, ludzie kupili ich płyty powodowani niewłaściwą motywacją.
Poza tym, ludzie kupili ich płyty powodowani niewłaściwą motywacją.
Kerosene keeps me warm.
-
- zaczyna szaleć
ludzie zawsze będą psioczyć na wszystko co wybiega poza schemat i podąża swoją własną ścieżką, tak było , jest i będzie.
- Lykantrop
Ja przepraszam, ale gdzie i w którym momencie Watain wybiega poza schemat typowej metalowej kapelki z pierwszych stron Terrorizera i Decibela?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
-
- w mackach Zła
Z jednej strony to najlepszy Watein od Casus, nie ma patajców i dłużyzn, z drugiej strony zaś to znów przegięty Dissection kult. Zęby zgrzytają, gdy się tego słucha. Highligts: numer ostatni (bonusowy), singlowy i w sumie ta balladka. Outlaw okropny.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
bo pochodzi z demówki.Biały pisze:zdecydowanie najlepszym kawałkiem jest utwór bonusowy, płyta całościowo jest niezła ale nic więcej
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Triceratops
nie wiem co tu takiego dziwnego, kazdy normalny woli i w kazdych okolicznosciachLykantrop pisze:Doszli do takiego punktu w karierze, że naprawdę już bardziej wolałbym popląsać w rytm szlagierów Duran Duran i Boy'a George'a niż odsłuchiwać ich nowej płyty.
woodpecker from space
Oczywiście!Triceratops pisze:nie wiem co tu takiego dziwnego, kazdy normalny woli i w kazdych okolicznosciachLykantrop pisze:Doszli do takiego punktu w karierze, że naprawdę już bardziej wolałbym popląsać w rytm szlagierów Duran Duran i Boy'a George'a niż odsłuchiwać ich nowej płyty.
- Triceratops
- Triceratops
- Lykantrop
My nie musimy, to one tańczą dla nas.