Nie wiem, co w tym złego?Maria Konopnicka pisze:Mogę się założyć, że wszyscy, którzy łyknęli dwie ostatnie łykną i ten album, a oprócz tego zaskarbią sobie nowych fanów.
SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
535
Re: SATYRICON
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
mógłbyś przejebaćMaria Konopnicka pisze:Mogę się założyć, że wszyscy, którzy łyknęli dwie ostatnie łykną i ten album, a oprócz tego zaskarbią sobie nowych fanów.
Hellpiss pisze:Przykro to pisać, ale aż tak nędznej płyty się nie spodziewałem. Szczególnie, że wszystko od Rebel Extravaganza wielbię bezgranicznie. Źenada przeokrutna, brak dynamiki, brak ognia, brak wszystkiego. Jeden wielki krok wstecz każdym względem i chyba jesteśmy bliżej niż kiedykolwiek tej nędzy znanej z pierwszych trzech płyt. Nie wiem, jak oni to zrobili, ale jestem zdruzgotany. :-(
This is where everything goes backwards.
-
Maria Konopnicka
Absolutnie nic - zdaje się, że taki jest cel funkcjonowania tego zespołu, można więc powiedzieć, że to co robią, robią bardzo profesjonalnie.535 pisze: Nie wiem, co w tym złego?
-
Maria Konopnicka
Zaraz się nawróci - przesłucha jeszcze kilka razy i stwierdzi, że to jednak świetna płyta :))Knokkelmann pisze: mógłbyś przejebać
Hellpiss pisze:Przykro to pisać, ale aż tak nędznej płyty się nie spodziewałem. Szczególnie, że wszystko od Rebel Extravaganza wielbię bezgranicznie. Źenada przeokrutna, brak dynamiki, brak ognia, brak wszystkiego. Jeden wielki krok wstecz każdym względem i chyba jesteśmy bliżej niż kiedykolwiek tej nędzy znanej z pierwszych trzech płyt. Nie wiem, jak oni to zrobili, ale jestem zdruzgotany. :-(
-
535
Dziwna jest ta płyta. Numery 2, 4 i 6 mają niemal identyczne wstępy. Syndrom Nuclear Death? Muszę się z tym przespać, ale po trzech i pół przesłuchaniach oddala mi się to od The Age Of Nero. Żeby było weselej, najbardziej podobają mi się Phoenix i The Infinity Of Time And Space oraz Natt ocierający się o Cintecele Diavolui.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Maria, w swojej niedorzecznej argumentacji chwytasz się już wszystkiego :DMaria Konopnicka pisze:Absolutnie nic - zdaje się, że taki jest cel funkcjonowania tego zespołu, można więc powiedzieć, że to co robią, robią bardzo profesjonalnie.535 pisze: Nie wiem, co w tym złego?
Coś tam było! Człowiek!
- vicek
- zahartowany metalizator
podoba mi się ta płyta , muzyka wydaje mi się taka ciepła jak barwy okładki .
- Plastek
- Kontakt:
Mega gładki i przyjazny pop z nielicznymi rockowymi fragmentami. W sumie niczego innego się nie spodziewałem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Holi
- w mackach Zła
po dwóch przesłuchaniach można stwierdzić, że Satyr idzie swoją drogą - nagrał po raz kolejny coś innego - zapewne również dlatego będzie sporo kontrowersji wokół tego krążka
-
Holi
- w mackach Zła
po dwóch przesłuchaniach można stwierdzić, że Satyr idzie swoją drogą - nagrał po raz kolejny coś innego - zapewne również dlatego będzie sporo kontrowersji wokół tego krążka
-
Holi
- w mackach Zła
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re:
:D :DSkaut pisze:Maria, w swojej niedorzecznej argumentacji chwytasz się już wszystkiego :DMaria Konopnicka pisze:Absolutnie nic - zdaje się, że taki jest cel funkcjonowania tego zespołu, można więc powiedzieć, że to co robią, robią bardzo profesjonalnie.535 pisze: Nie wiem, co w tym złego?
woodpecker from space
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Zachęciłeś mnie w tym momencie. Za "metal" w ich wykonaniu to ja już dziękuję, ale jakby tak zaczeli zrzynać z Pet Shop Boys to może by coś z tego było.Plastek pisze:Mega gładki i przyjazny pop z nielicznymi rockowymi fragmentami. W sumie niczego innego się nie spodziewałem.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Sie wie.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
- vicek
drugi numer najlepszy , ten o koledze kraft . fajne riffy
- Harlequin
Dla mnie satyricon doskonale pasuje do tematu o przereklamowanych kapelach. W sumie jedyny ich krązek, który naprawde mi sie podoba i do którego wracam to "Rebel...". Ostatnie 2 płyty to totalnie nie moja bajka, dlatego zapewno po nowy krążek nie siegne nawet, wole po raz 300 posłuchać Full Of Hell.
- Lykantrop
Zdrowa postawa i podejście, podobnież czynię. Po co słuchać nowe Satyricony czy Watejny, jak można po raz kolejny dać się ponieść przy Bolzer, Manzer, Ketzer czy Hetzer.Harlequin pisze:Dla mnie satyricon doskonale pasuje do tematu o przereklamowanych kapelach. W sumie jedyny ich krązek, który naprawde mi sie podoba i do którego wracam to "Rebel...". Ostatnie 2 płyty to totalnie nie moja bajka, dlatego zapewno po nowy krążek nie siegne nawet, wole po raz 300 posłuchać Full Of Hell.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Harlequin
Watain do tej pory nie przesłuchałem ani jednej płyty i nie jest mi z tym źle. Prędzej po raz nty spróbuje polubic Ordo Ad Chao, może zaskoczy ;)
edit: chociaż o tym przereklamowaniu to moze rpzesadziłem, bo co by nie mówić w miejscu nie drepczą i jakoś sie rozwijają. Ale to nie moja bajka zdecydowanie.
edit: chociaż o tym przereklamowaniu to moze rpzesadziłem, bo co by nie mówić w miejscu nie drepczą i jakoś sie rozwijają. Ale to nie moja bajka zdecydowanie.
- Rattlehead
Fajny ten Phoenix, taki nieSatyriconowy całe szczęście. W zasadzie mogliby wydawać tylko takie single.
support music, not rumors