Ale wklej to co miałeś na myśli, bo ten link dawałeś wyżej. Wszyscy są ciekawi!Triceratops pisze:Dla rozluznienia atmosfery kolejny klasyk, ktory przywoluje zawadiacki usmiech pod wasem
Kto zna palec pod budke.
STREFA TANDETY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Re: STREFA TANDETY
This is where everything goes backwards.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A faktycznie, mialem na mysli to
i od razu ten, z badzo agresywnym i przebojowym motywem, kawalek, ktory na parkiecie zamienia czlowieka w dzikie zwierze, motyw przewodni troche pozniej zerzneli Revolting Cocks w kawalku Something Wonderful. Jak widac metalowcy potrafia tylko zrzynac i podpierdalac od italodiskowcow
i od razu ten, z badzo agresywnym i przebojowym motywem, kawalek, ktory na parkiecie zamienia czlowieka w dzikie zwierze, motyw przewodni troche pozniej zerzneli Revolting Cocks w kawalku Something Wonderful. Jak widac metalowcy potrafia tylko zrzynac i podpierdalac od italodiskowcow
woodpecker from space
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
eeej chłopaki , a czy to już było?! Bo jak nie toja przepraszam ale winno już było być na pierwszej stronie
support music, not rumors
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Chłopaki to są w agencjach towarzyskich. My jesteśmy młode wilki!
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Praktycznie wszystko :)
- Triceratops
Wczoraj jechalem przez rzeszow i jak w radiu zlote przeboje to blysnelo to az noga sama sie do gazu rwala
woodpecker from space
- aginsiak
- w mackach Zła
Ten kawałek jak zawsze rządzi.
19 października koncert w Dusseldorfie ,jedzie ktoś?
- Triceratops
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Gdyby to nie było w Dusseldorfie, ale jakimś Gorzowie czy nawet Poznaniu to z chęcią bym pojechał popląsać. A teraz królowie kiczu i tandety, trzeba mieć naprawdę nielicho zszargany gust estetyczny i mieć zrytą banię przez mainstream lat 80 - Ale czy jest ktoś kto choć raz nie zanucił "You're my heart, You're my soul"? :)aginsiak pisze:Ten kawałek jak zawsze rządzi.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
modern talking to taka chujnia ze brak slow.
polecam od siebie (nie wiem czy bylo) Numero Uno - Tora Tora Tora :D
oraz krolowa muzyki Kim Wilde:
czyli kids in america, you keep me hanging on i cambodia. moim zdaniem trzy najlepsze jej kawalki :))
czyli kids in america, you keep me hanging on i cambodia. moim zdaniem trzy najlepsze jej kawalki :))
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Kraft
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Same oczywizmy, które już były.Rejwan pisze:modern talking to taka chujnia ze brak slow.
Italodisco to temat rzeka, ale z klasyków nie może zabraknąć Miko Missiona i "How old are you?" -Kraft pisze:Jeśli italodisco to nie może zabraknąć Scotch ;)
http://www.youtube.com/watch?v=D3ZieKiPosw
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Triceratops
Podnosisz reke na arcybogow? Wiedz, ze stary mighty nazgrima, old nazgrim gral na koncertach ich niesmiertelne hity zapisane spiczfonetikiem. Brader Lubilubilubi to byl majstersztyk w jego wykonaniuLykantrop pisze:Gdyby to nie było w Dusseldorfie, ale jakimś Gorzowie czy nawet Poznaniu to z chęcią bym pojechał popląsać. A teraz królowie kiczu i tandety, trzeba mieć naprawdę nielicho zszargany gust estetyczny i mieć zrytą banię przez mainstream lat 80 - Ale czy jest ktoś kto choć raz nie zanucił "You're my heart, You're my soul"? :)aginsiak pisze:Ten kawałek jak zawsze rządzi.
woodpecker from space
- Triceratops
Toc ba!Lykantrop pisze:Italodisco to temat rzeka, ale z klasyków nie może zabraknąć Miko Missiona i "How old are you?" -Kraft pisze:Jeśli italodisco to nie może zabraknąć Scotch ;)
http://www.youtube.com/watch?v=D3ZieKiPosw
A Baby's Gang potem nieudolnie kowerowany przez BoneyM? Mistrzostwo w swojej extraklasie
woodpecker from space
- Kraft
Nooo, to już bardziej wyszukane jest, dla rolników wielkopowierzchniowych. Bez wstydu mógłbym zestawić tu austriackie Falco ;)Lykantrop pisze:Italodisco to temat rzeka, ale z klasyków nie może zabraknąć Miko Missiona i "How old are you?" -
http://www.youtube.com/watch?v=_w4Xulsjo5I
- Triceratops
ale to byl ...solista :DKraft pisze:Nooo, to już bardziej wyszukane jest, dla rolników wielkopowierzchniowych. Bez wstydu mógłbym zestawić tu austriackie Falco ;)Lykantrop pisze:Italodisco to temat rzeka, ale z klasyków nie może zabraknąć Miko Missiona i "How old are you?" -
http://www.youtube.com/watch?v=_w4Xulsjo5I
no ale mial 2 zlote strzaly Rock me amadeus
i Vienna Calling
ale juz go nie ma z nami :(
woodpecker from space
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
piąteczka! :)ramonoth pisze:Jedna z wielkich moich platonicznych miłości, nie wiem, może nawet największa. Plakat z "Razem" wisiał godnie i długo.
Najlepszy wontek na forum i tru jazda sętymętalna.
Od siebie dorzucę jeszcze
Pamięta ktoś może teledysk z taką blond dupeczką, stylizowaną na Marilyn Monroe? Nie kojarzę czy muzycznie mieściło się to w kategorii 80's, bo wtedy najistotniejsze było to, co ta pani robiła w tym klipie. A robiła dużo i ładnie, tj. od początku zrzucała z siebie szmaty, by na końcu zostać jedynie z takim futrzanym szalem, czy cuś. Sceneria nieco teatralna, video emitowane wieczorową porą (dość późno). W tym przypadku muzyka była drugoplanowa. Pomóżta!
- aginsiak
- w mackach Zła
Nie mam pojęcia o jaki klip może Ci chodzić,bo nie pasuje mi ten Twój opis,ale może obczaj to:
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Nie no, Madonnę to bym pamiętał ;) Tamta laska chyba nawet nie śpiewała, tylko zajebiście odstawiła striptease. Na końcu była golusieńka.aginsiak pisze:Nie mam pojęcia o jaki klip może Ci chodzić,bo nie pasuje mi ten Twój opis,ale może obczaj to:
edit: hehe podołałem. Przeczuwałem, że nie ten temat, ale tymi pokrętnymi ścieżkami przynajmniej go odnalazłem. Do dzisiaj nie wiedziałem, że to był... Massive Attack! :D