Nigdy mnie nie bawiło to wsiowe poczucie humoru tego wsiowego zespołu. Hm.Zenek pisze:http://www.youtube.com/watch?v=4FCfywHiMhc ;)
Soundgarden
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- megawat
- weteran forumowych bitew
Re: Soundgarden
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- YNKE
- w mackach Zła
megawat pisze:Przepraszam Was bardzo, ale to jest temat o Soundgarden i nie piszemy tu o Nirvanie ani Alice in Chains. Zakazuję Wam pisania w tym temacie o Alice in Chains, Nirvanie, Seattle, Screaming Trees albo Blood of Heroes. Pozwalam Wam jeno na pisanie o Soundgarden, solowych płytach Cantrella albo o wspaniałym Audioslave. Chyba, że przenosimy dyskusje do tematu o JK Flesh, wtedy spoko.
Zenek pisze:http://www.youtube.com/watch?v=4FCfywHiMhc ;)
no właśnie :D, co to ma niby wspólnego z tematem
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Cofam każde złe słowo, które napisałem o SOUNDGARDEN. Myliłem się okropnie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Zenek
-
:)))))))
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Och ilez razy przesluchalem, ile razy kontemplowalem! A ile razy w basenowych klapkach analizowalem na tle kulturowo spolecznym w aspekcie postnonowoczesnego postmodernizmu na tle uwarunkowan poznawczo-parapercepcyjnych nabazgranych od niechcenia na kartce papieru! Werdykt jest tyle zaskakujacy co niesamowity. Najlepsza plyta zaraz po kosmicznie nieprawdopodobnym Badmotorfinger, do ktorego zywie uczuca zbyt osobiste i wewnetrznie zlozone aby sie obiektywnie przemoc.
Wspaniala plyta wspanialy powrot wspanialego zespolu.
Wspaniala plyta wspanialy powrot wspanialego zespolu.
woodpecker from space
- [S.]
- zaczyna szaleć
- Nie chodzi Ci aby o solowe płyty Christa Cornella? Bo Cantrell gra raczej w Alice in Chains.megawat pisze:Przepraszam Was bardzo, ale to jest temat o Soundgarden i nie piszemy tu o Nirvanie ani Alice in Chains. Zakazuję Wam pisania w tym temacie o Alice in Chains, Nirvanie, Seattle, Screaming Trees albo Blood of Heroes. Pozwalam Wam jeno na pisanie o Soundgarden, solowych płytach Cantrella albo o wspaniałym Audioslave. Chyba, że przenosimy dyskusje do tematu o JK Flesh, wtedy spoko.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
-
dojrzały słuchacz;)Drone pisze:Cofam każde złe słowo, które napisałem o SOUNDGARDEN. Myliłem się okropnie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- megawat
Zdążyłem się już zorientować w moim błędzie więc...[S.] pisze:- Nie chodzi Ci aby o solowe płyty Christa Cornella? Bo Cantrell gra raczej w Alice in Chains.megawat pisze:Przepraszam Was bardzo, ale to jest temat o Soundgarden i nie piszemy tu o Nirvanie ani Alice in Chains. Zakazuję Wam pisania w tym temacie o Alice in Chains, Nirvanie, Seattle, Screaming Trees albo Blood of Heroes. Pozwalam Wam jeno na pisanie o Soundgarden, solowych płytach Cantrella albo o wspaniałym Audioslave. Chyba, że przenosimy dyskusje do tematu o JK Flesh, wtedy spoko.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- vicek
- zahartowany metalizator

natrafiłem akurat na zdjęcie , całkiem inaczej :D
- Raagoon
Za jakis tydzień zweryfikuję ich kondycję koncertową. Bardziej jednak czekam na ich suport. Graveyard!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie specjalnie ich lubie chociaż nie znam za dobrze bo słyszałem tylko 2 albumy (Badmotorfinger i poniższy) i składaka
na kasecie posiadam Superunknown który lubie sobie od czasu do czasu puścić chociaż zawsze przewijam beznadziejny Black Hole Sun
generalnie wkurza mnie Cornell, nie lubie go i nic na to nie poradze, najlepszy kawałek który nagrał to chyba ten z Timbaland`em :P
na kasecie posiadam Superunknown który lubie sobie od czasu do czasu puścić chociaż zawsze przewijam beznadziejny Black Hole Sun
generalnie wkurza mnie Cornell, nie lubie go i nic na to nie poradze, najlepszy kawałek który nagrał to chyba ten z Timbaland`em :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Rejwan
Black Hole Sun jest fajny :P
najbardziej lubie Badmotorfinger. doskonaly band.
najbardziej lubie Badmotorfinger. doskonaly band.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Raagoon
- Zenek
- Zenek
Hehe, to akurat pocieszne jest. Cornell to najlepszy rockowy głos ostatniej 30-latki. Nie to co Janiszewski czy Świetlicki...

Nie jesteś wiarygodny. Raz Hetfield raz Cornell. W zależności od tego co trzeba "udowodnić". Na moje ucho, ten Pan rozgniata kolegę Cornella jednym pociągnięciem.
- Zenek
Rozumiem, że nie można mieć dwóch ulubionych zespołów? ;)
The Cult też uwielbiam. :) Z Love mój ulubiony numer to zdecydowanie ten:
Ale to już chyba w innym temacie powinno się znaleźć.
Bardzo lubię wokale Atsbury'ego ale Cornell był najlepszym wokalistą rockowym w latach 90-ych. Później to już struny głosowe trochę pozdzierał, niestety.
The Cult też uwielbiam. :) Z Love mój ulubiony numer to zdecydowanie ten:
Ale to już chyba w innym temacie powinno się znaleźć.
Bardzo lubię wokale Atsbury'ego ale Cornell był najlepszym wokalistą rockowym w latach 90-ych. Później to już struny głosowe trochę pozdzierał, niestety.

To raczej Twoja teza.Zenek pisze:Rozumiem, że nie można mieć dwóch ulubionych zespołów? ;).
Z jednym się mogę zgodzić. Na pewno drażnił nieco mniej, niż mistrzowie zaśpiewów i nucenia przez nos. Tu można by wymienić kilka bardzo dużych i lubianych, także na tym forum, nazw.Zenek pisze: Bardzo lubię wokale Atsbury'ego ale Cornell był najlepszym wokalistą rockowym w latach 90-ych. Później to już struny głosowe trochę pozdzierał, niestety.
I jeszcze tak w ramach żartu, ale także dla przypomnienia.