Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
To sprawdź sobie, powinno Ci podejść spokojnie.
- Self
- rasowy masterfulowicz
No ja zacząłem Wire niedawno i pierwsze trzy odcinki mnie nie kupiły, głównie ze względu na mało wyraziste postacie. Ale skoro rozkręca się dość długo, to mam nadzieję na kawał dobrej rozpierduchy w późniejszej fazie. Jako że lubię filmy w klimatach smoluchów w slumsach, to pewnie narzekać nie będę.
-
- weteran forumowych bitew
The Wire jednym z najlepszych seriali i koniec. Po pierwszych paru odcinkach miałem podobne odczucia do twoich, ale jak już złapało to nie puściło aż do końca..
-
- postuje jak opętany!
+14/88 ;)Bless this tongue pisze:The Wire jednym z najlepszych seriali i koniec. Po pierwszych paru odcinkach miałem podobne odczucia do twoich, ale jak już złapało to nie puściło aż do końca..
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
poczatek nie rozpierdala jak np. pilot Sopranos :P. Ale wierze Wam na slowo, zreszta juz tyle osob mi zachwalalo ten serial ze raczej lipy nie ma.
this is a land of wolves now
-
- weteran forumowych bitew
Czasami się zastanawiam czy to nie celowe zagranie na odsianie gównojadów, bo później serial naprawdę świetnie się rozwija
- Riven
- Kontakt:
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Jebac nowe.
Bylo:

Jest:

Bylo:

Jest:

- Kosturr
- zaczyna szaleć
ja obejrzałem cały 1 sezon i kilka odcinków 2, ale mi zupełnie nie podszedł ten serial. Może kiedyś zrobię drugie podejście bo większość zachwala serial.Bless this tongue pisze:Czasami się zastanawiam czy to nie celowe zagranie na odsianie gównojadów, bo później serial naprawdę świetnie się rozwija
-
- w mackach Zła
Wiele osób narzeka na pierwsze odcinki, mnie kupiło od początku, ze względu na fajny klimat a jeżeli chodzi o postacie to później są bardzo wyrazite i co najfajniejsze, jest ich całkiem sporo :) Dlatego jak komuś początek nie leży to polecam się przymusić i obejrzeć więcej, wtedy serial nagradza ;)Self pisze:No ja zacząłem Wire niedawno i pierwsze trzy odcinki mnie nie kupiły, głównie ze względu na mało wyraziste postacie. Ale skoro rozkręca się dość długo, to mam nadzieję na kawał dobrej rozpierduchy w późniejszej fazie. Jako że lubię filmy w klimatach smoluchów w slumsach, to pewnie narzekać nie będę.
- seba_ulf
- starszy świeżak
Racja. Na początku nie bardzo wiedziałem ocb, nie mogłem rozróżnić też jednego murzyna od drugiego, ale po dwóch/trzech odcinkach już zczaiłem wszystko. Potem ogłąda się to zajebiście - cała masa wątków i postaci, realizm, McNulty;p
Generalnie obok The Sopranos najlepszy serial jaki widziałem.
Generalnie obok The Sopranos najlepszy serial jaki widziałem.
-
- w mackach Zła
Breaking Bad S05E13 - zajebisty
- Riven
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
Wystartował 4 sezon Boardwalk Empire, choć bez pierdolnięcia ;)
-
- rasowy masterfulowicz
serio, czekałem tylko aż Stallone albo Vince Diesel wyskoczy zza krzaka.Riven pisze:Ta ale końcówka hujowa trochę xd
SPOILER
20 metrów od siebie, pełno broni, DEA stoi na patelni i nie trafia kurwa nikt LOOOOOL. tak btw to miałem wrażenie, ze Rednecki w ostatniej chwili zdecydowali się odwalić Walta i zostawić Jessiego by dla nich gotował. Fura Walta została ostrzelana, Pinkmana nie.
KVLT lizania CZASZKI
- Riven
- Kontakt:
no bez sensu to bylo, do tego momentu swietny odcinek - napiecie jak skurwysyn i w ogole. ale nie marudze, jest duuuuzo lepiej niz myslalem - na poczatku 5 sezonu bylem sklonny kompletnie polozyc na to lache, taka nuda byla. teraz musze przyznac mocno ciekawi mnie jak to sie wszystko rozwiaze.
- Biały
- w mackach Zła
no trochę wkurwiająca ta końcówka, miałem nadzieje, że wesoła ekipa wujka Todda to szybko zakończy, no ale plusem jest to, że następny odcinek zapowiada się ciekawie
-
- w mackach Zła
Marudzicie jak gimby z forum Filmwebu :P
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ano, rzeczywiście zaczęli. Jak skończę pierwszy sezon The Wire to natychmiast lecę do Atlantic City! :)streetcleaner pisze:Wystartował 4 sezon Boardwalk Empire, choć bez pierdolnięcia ;)
- Riven
- Kontakt:
Gimby z forum Filmwebu na pewno sie podniecaja tym serialem od poczatku. Niech zgadne - 9.7/10 ? :D