SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: SATYRICON
Ja ci załączam Fineks (Rekordink seszyn miks), a tu różnicyz w porównaniu z album edyszyn prawie żadnej. Zawiedzionym jest jednak. Jednakowoż ogłaszam Feniksa jako jesienny hit 2013.
edit:
est, nie słyszałem coś chciałeś dopowiedzieć?
edit:
est, nie słyszałem coś chciałeś dopowiedzieć?
support music, not rumors
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Tematy popierdzieliłem panie Tomaszu ;)
- Rattlehead
Przyjedź Ty w Bieszczady, tylko no przyjedź ;)est pisze:Tematy popierdzieliłem panie Tomaszu ;)
-
est
A uwierz żebym przyjechał z chęcią, pośpiewalibyśmy razem co żywsze refreny z Satyricon i Nordavind :)
- Rattlehead
Specjalnie na tę okazję przygotuję "Hej sokoły..." po norwesku, a przy ognisku zaśpiewamy staroskandynawską pieśń Mój renifer dostał czkawki - "hik hik hik"
- Drone
Dziwię się, że jeszcze nikt z publiczności - oprócz mnie, choć ja w zasadzie jestem bardziej reżyserem wydarzeń niż głową na widowni - otóż dziwię się, że nikt nie usłyszał tych charakterystycznych religijnych pobrzękiwań na nowej płycie SATYRICON.
No i BATHORY, mnóstwo BATHORY.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Nerwowy
Bo są już passe! W sumie jak pierwszy raz usłyszałem początek Phoenix to faktycznie myślałem, że to coś w tym stylu będzie.Drone pisze:Dziwię się, że jeszcze nikt z publiczności - oprócz mnie, choć ja w zasadzie jestem bardziej reżyserem wydarzeń niż głową na widowni - otóż dziwię się, że nikt nie usłyszał tych charakterystycznych religijnych pobrzękiwań na nowej płycie SATYRICON.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Rattlehead
... a niby po cóż miałby się w to wsłuchiwać.Drone pisze: otóż dziwię się, że nikt nie usłyszał tych charakterystycznych religijnych pobrzękiwań na nowej płycie SATYRICON.
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Myślę, że to najbardziej ateistyczna płyta Satyricon.Drone pisze:Dziwię się, że jeszcze nikt z publiczności - oprócz mnie, choć ja w zasadzie jestem bardziej reżyserem wydarzeń niż głową na widowni - otóż dziwię się, że nikt nie usłyszał tych charakterystycznych religijnych pobrzękiwań na nowej płycie SATYRICON.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Nie, nie, słyszę tu ogromne pokłady życzliwości dla Boga.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
-
535
Dziwna sprawa, bo ja słyszę dużo tegoDrone pisze:Dziwię się, że jeszcze nikt z publiczności - oprócz mnie, choć ja w zasadzie jestem bardziej reżyserem wydarzeń niż głową na widowni - otóż dziwię się, że nikt nie usłyszał tych charakterystycznych religijnych pobrzękiwań na nowej płycie SATYRICON.
dodam, że w bardzo mizernym wykonaniu.
- Lykantrop
To aż taka nędza?Drone pisze:Słyszę jeszcze tu oba albumy solowe QUORTHONA.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co najwyżej zakopali wojenny topór. Nowy Satyricon to refleksje ateisty na emigracji wewnętrznej i przyznaję, że coraz lepiej wsłuchuję się w jego przekaz.Drone pisze:Nie, nie, słyszę tu ogromne pokłady życzliwości dla Boga.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
-
raphi
- zaczyna szaleć
Początek Phoenix brzmi uderzająco podobnie do Vargowego Umskiptar (Hit Helga Tre), a dalej to można już tańczyć przy tym utworze (przy Hit helga tre tez mozna). Poza tym nie wiem czemu większość spuszcza się akurat nad Phoenix. Przecież o wiele mocniejszy jest Tro Og Kraft lub Our World...Nerwowy pisze:Bo są już passe! W sumie jak pierwszy raz usłyszałem początek Phoenix to faktycznie myślałem, że to coś w tym stylu będzie.Drone pisze:Dziwię się, że jeszcze nikt z publiczności - oprócz mnie, choć ja w zasadzie jestem bardziej reżyserem wydarzeń niż głową na widowni - otóż dziwię się, że nikt nie usłyszał tych charakterystycznych religijnych pobrzękiwań na nowej płycie SATYRICON.
-
Heretyk
od dawien dawna się nad tym zastanawiamaryman pisze:Podziwiam determinację osób, którym chce się wypocić tyle setek zdań na temat kapeli, której nie lubią. To jakaś jednostka chorobowa?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
To jest jeszcze lepszy trolling, niż powtarzanie na forum metalowym, że nie lubi się metalu. Jestem pełen podziwu i zamierzam się wzorować!
-
raphi
- zaczyna szaleć
Ma to swoją nazwę, ale na ten moment nie jestem w stanie sobie przypomnieć.Heretyk pisze:od dawien dawna się nad tym zastanawiamaryman pisze:Podziwiam determinację osób, którym chce się wypocić tyle setek zdań na temat kapeli, której nie lubią. To jakaś jednostka chorobowa?
- Lykantrop
Polactwo buractwo cebulactwo tak zwane.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95