GOAT TORMENT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
GOAT TORMENT
Nazwa wyszukana, nie ma co. Na szczęście przy muzyce Belgowie postarali się bardziej niż przy wymyślaniu nazwy. "Dominande Tenebrae" to świeżo upieczony debiut tych gości, za którego wydanie odpowiedzialna jest Amor Fati Productions. I strzał w dychę, bo złowili całkiem solidnych nakurwiathorów, którzy nakurwiają po penerach aż miło. A jak nakurwiają? Prosto, obleśnie i do przodu. Słychać w tym trochę Arkhon Infaustus, Angelcorpse, czasami Black Witchery... czyli generalnie rzecz biorąc miejsca na oddech nie ma, a tempa w przeważającej mierze są podkręcone na full. Wszystko to ubrane jest w tłuste i niewypolerowane brzmienie, jebiące zgnilizną na kilometr. Mocne odkrycie!
Tu macie do obadania całą płytę -
I liczyć pozostało, że nakręcę Was jak z Alchemyst i uda się jakiegoś wszechpotężnego przedsiębiorcę zmusić do ściągnięcia paru sztuk tego ochłapu do Polszy :)
Tu macie do obadania całą płytę -
I liczyć pozostało, że nakręcę Was jak z Alchemyst i uda się jakiegoś wszechpotężnego przedsiębiorcę zmusić do ściągnięcia paru sztuk tego ochłapu do Polszy :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GOAT TORMENT
Mam ich poprzednie wydawnictwo(ep) i dla mnie nitz specjalnego.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Nie fikaj smyku, tylko słuchaj tego co pod powyższym linkiem się kryje. Epa, a debiut to radykalny przeskok jakościowy.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Spoko muza. Przydało by się jednak nieco bardziej przybrudzone brzmienie.
- Lykantrop
Brzmienie jest ok - masywne i chropowate. Jeśli już miałbym coś zmieniać to wyjebałbym te solówki, kompletnie nie pasują do całości.
-
- zaczyna szaleć
Lykantrop pisze:Brzmienie jest ok - masywne i chropowate. Jeśli już miałbym coś zmieniać to wyjebałbym te solówki, kompletnie nie pasują do całości.
Chropowate? chyba muszę wylać na głośniki więcej piwa żeby to usłyszeć o czym piszesz. Przecież ten album przeleciał przez wszystkie rezystorki w studiu tyle razy że jest jak chusteczki rumiankowe.
-
- zaczyna szaleć
Dokładnie. Jak pisałem gdzieś wyżej, muzyka sama w sobie całkiem spoko, ale szczerze powiedziawszy spodziewałem się dużo bardziej dzikiego, zezwierzęconego łomotu, a tu wyszło nieco za grzecznie wszystko. Takie granie na 3.koper pisze:Lykantrop pisze:Brzmienie jest ok - masywne i chropowate. Jeśli już miałbym coś zmieniać to wyjebałbym te solówki, kompletnie nie pasują do całości.
Chropowate? chyba muszę wylać na głośniki więcej piwa żeby to usłyszeć o czym piszesz. Przecież ten album przeleciał przez wszystkie rezystorki w studiu tyle razy że jest jak chusteczki rumiankowe.
- Lykantrop
No dobra, faktycznie złą definicję słowa tutaj przyjąłem, ale mi brzmienie w żadnym wypadku absolutnie tutaj nie przeszkadza. Taki bardziej prostacki Arkhon Infaustus, no. Fajne i tyle, nie marudźcie.koper pisze:
- manieczki
Co my tutaj mamy...
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... -dominion/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... -dominion/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mental
- weteran forumowych bitew
kurwa twoja mać W Y J E B I S T E!!!!!
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Ale fajny kawałek, końcowy riff rozpierdala.
- manieczki
Dokładnie tak ! Ja tam psy wieszałem na nich po tej nieszczęsnej EPce, która w sumie nie była tragiczna, ale nie wybijała się ponad przeciętną. Natomiast ten walec jest ubercool - no, ale tzo to zmienia jak w temacie będziemy się udzielać w 4-5 osób?
- manieczki
Okładkie

- Silent_Sea
Bardzo ładne te okładkie, czekam na całość.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Też, bo wcześniejszy numer zwiastuje zajebistą płytę.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
sponiewieral mna ten kawaleczek. bardzo pragne calosci.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Zajebiste napierdalanie. Będzie sroga płyta.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
Nowy album to zdecydowanie ścisła czołówka tego roku (jak na razie, zobaczymy co kolejne miesiące przyniosą) w tej klasie grania.
- Mental
- manieczki
Jajtza? :)
Tu na bandcampie:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobry rip też już lata w sieci jakiś czas. Wybór należy do Ciebie :)
Tu na bandcampie:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobry rip też już lata w sieci jakiś czas. Wybór należy do Ciebie :)