Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Zostawię to ino tutaj.
Stunning debut from this Norwegian/Swedish ensamble. Recorded by i Music-a-Matic studios by Henrik Lipp (Union Carbide Prod., Burst, Sator) in Gothenburg Brutus treats you with a lesson in how classic 70's heavy rock should be played. Influences are spelled Hendrix, Blue Cheer or Grand Funk Railroad or todays Graveyard without being any copycats. A real monster!
Kolesie wyglądają jak siedem nieszczęść, ale na pewno ciut lepsze to od The Devil's Blood i ostatniego Graveyard.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Fajna okładka, ale chyba lepiej posłuchać płyty do której jawnie nawiązuje. Niedoceniana jest trochę.
A retrograniu mówimy stanowcze "niet" i ten BRUTUS też jakiś podejrzany się wydaje.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
btw. Przeglądam dziś w spokojnie w sklepie płyty zespołu Mazowsze a tu z drugiej strony regału jakieś wąsate janusze podniecają się Kadawar. No kurwa. No i wziąłem "Ukochany kraj" zamiast "W Olsztynie" bo już ustać spokojnie nie mogłem. Kij im w ucho. Już nawet w moim cichym i spokojnym skupie plastiku mnie ta retro-zaraza sięgneła.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared