GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Re: GÓRY
http://www.medratgor.ibh.pl/wp-content/ ... gorach.pdf artykuł, niezbyt aktualny, ale ciekawy, o samobóstwach w polskich górach
You've got nothing to lose but your lives.
-
- mistrz forumowej ceremonii
tak w temacie napisze,że spędziłęm bardzo fajnie czas w Górach Sowich i Bardzkich,wędrując z żoną szlakami turystycznymi od świtu do nocy.Refleksja nasuwa się taka,że mamy w Polsce piękne góry,wiele bardzo urokliwych terenów tuż pod nosem ale taka turystyka której jestem zwolennikiem -czyli zasuwasz z ciężkim plecakiem z punktu a do z - jest chyba na wymarciu.Na szlakach absolutne pustki,żywej duszy,nawet w weekendy.Inna sprawa to oznakowanie tras:ludzie mają absolutnie wyjebane,w rejonach wsi i miast znaki są zdewastowane albo celowo zamalowane,w lesie drwale uskuteczniają podobny proceder,wycinają jak leci,najchętniej drzewo ze znakiem które stało na rodrożu i wskazywało kierunek,wędrowanie na tzw czuja to norma..widac,że nikt o to nie dba.szkoda. Tak na marginesie w lasach prawdziwy wysyp grzybów;)

Vulture gdzieś w Górach Bardzkich;)

Vulture gdzieś w Górach Bardzkich;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Ładnie tam :-)
http://www.medratgor.ibh.pl/wp-content/ ... atrach.pdf łap jeszcze jeden, o którym była mowa w poprzednim artykule.
http://www.medratgor.ibh.pl/wp-content/ ... atrach.pdf łap jeszcze jeden, o którym była mowa w poprzednim artykule.
You've got nothing to lose but your lives.
-
- postuje jak opętany!
w beskidach całkiem sporo można spotkać osób uskuteczniających ten rodzaj aktywności.[V] pisze:turystyka której jestem zwolennikiem -czyli zasuwasz z ciężkim plecakiem z punktu a do z - jest chyba na wymarciu.
między innymi ja ;)
Hjertet mitt slår i mørket
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
fajowsko.w sudetach na Śnieżkę,Szczeliniec czy Błędne skały zawsze wali mnóstwo ludzi.Ale jak już się wybierzesz w Góry kamienne,Bialskie albo Bystrzyckie to możesz spotkać kogoś w koszulce Kreator albo Darkthrone.Jeśli coś takiego cie spotka wiedz że coś sie dzieje ;Datr pisze:w beskidach całkiem sporo można spotkać osób uskuteczniających ten rodzaj aktywności.[V] pisze:turystyka której jestem zwolennikiem -czyli zasuwasz z ciężkim plecakiem z punktu a do z - jest chyba na wymarciu.
między innymi ja ;)
do zobaczenia na szlaku;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
jakbyś potrzebował jakiejś rady w wyborze trasy/noclegów to służę pomocą:)atr pisze:w przyszłym roku może mi się uda w końcu wybrać w Sudety. Wypad planuję już chyba 4 lata i co roku nici
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Swego czasu w trakcie ulewy na szlaku Karłów - Białe Skały - Karłów przez kilka godzin nie spotkaliśmy z rodziną nikogo. Napieprzał deszcz, mijaliśmy to słynne miejsce morderstwa studentów, wypieprzyłem się na prostej drodze w błoto z córką na plecach. I było zajebiście :)[V] pisze:
fajowsko.w sudetach na Śnieżkę,Szczeliniec czy Błędne skały zawsze wali mnóstwo ludzi.Ale jak już się wybierzesz w Góry kamienne,Bialskie albo Bystrzyckie to możesz spotkać kogoś w koszulce Kreator albo Darkthrone.Jeśli coś takiego cie spotka wiedz że coś sie dzieje ;D
-
To miejsce jest bardzo dziwne,szczególne,wychodzisz zza załomu skalnego I widzisz tablice pamiątkową na ścianie poświęconą tym studentom którzy tam zgineli.Bardzo głośna sprawa swego czasu a I tak nie doszli kto ich zabił.Niebieski szlak z Karłowa przez Narożnik i Skały puchacza do Dusznik jest świetny,przepiękne widoki na trasie.Przy zejściu ze Skał Puchacza był nawet kiedyś zamontowany łańcuch,jest tam takie zdradliwe,eksponowane miejsce,nic strasznego ale można jebnąć;)ramonoth pisze:Swego czasu w trakcie ulewy na szlaku Karłów - Białe Skały - Karłów przez kilka godzin nie spotkaliśmy z rodziną nikogo. Napieprzał deszcz, mijaliśmy to słynne miejsce morderstwa studentów, wypieprzyłem się na prostej drodze w błoto z córką na plecach. I było zajebiście :)[V] pisze:
fajowsko.w sudetach na Śnieżkę,Szczeliniec czy Błędne skały zawsze wali mnóstwo ludzi.Ale jak już się wybierzesz w Góry kamienne,Bialskie albo Bystrzyckie to możesz spotkać kogoś w koszulce Kreator albo Darkthrone.Jeśli coś takiego cie spotka wiedz że coś sie dzieje ;D
Ostatnio zmieniony 27-09-2013, 21:23 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
-
no to zdrowie.Bohdan pisze:festung breslau więc Sudetenland mnie nie obcy[V] pisze:a skąd kolega?
gdzie jest Ihsahn kurwa?czemu nie wielbi nowego Satyrcon?Co to za exodus z forum psia jego mać?gdzie professor doktor?
-
na drytooling pisali dzisiaj.I tak lawina jebnie w zimie i będzie pozamiatane;)atr pisze:tak a propos to schronisko pod Rysami już w pełni działa
na 18stke Rysy szczeliłem,czyli wieki temu;)były jaja;)