BÖLZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BÖLZER
Ale ja nie ze Szczecina pochodzę, panie. Poza tym nerwy mnie się nawet nie imają jak oglądam mecz czy odnotowuję absolutny brak rezerw piwnych w lodówce. A zapoznanie się z BÖLZER na pewno nie będzie czasem straconym, dla mnie to jest odkrycie roku i pewne novum na scenie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
535
BUCER w moich ustach, też nie oznaczał braku szacunku, dla dokonań oraz statusu tej kamandy. Zresztą , nie mam zamiaru się tłumaczyć. Co innego zajmuje w tej chwili mą głowę...Mianowicie. Dlaczego Satanic Art, nigdy nie zyska 5 procent publiki i należnej czci Rebel Extravaganza? Marketing?
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Uwielbiam ten rodzaj projektów muzycznych których nikt się nie spodziewa, biorą się zupełnie znikąd, i po zapoznaniu się z nimi zupełnie na zawsze zmieniają moje spojrzenie na muzykę. Projekty te brzmią jakby przez wieczność były ukryte w otchłani zakamarków wszechświata lub zostały nagrane przez starożytnych bogów, i nagle pojawiają się w naszej rzeczywistość za pomocą artysty który jest tylko narzędziem wykorzystywanym przez kosmos do przekazania nam dzieła skończonego-idealnego w danej chwili. Tym właśnie jest BOLZER.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Z całym szacunkiem, zamknij morde bo się w nachy spompuje zaraz.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
:D:D:D:D
Taką poezję sprofanować...
Taką poezję sprofanować...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sybir
Pełna zgoda. Nie mogę się doczekać, kiedy znowu Aury posłucham.Lykantrop pisze:A zapoznanie się z BÖLZER na pewno nie będzie czasem straconym
To odkrycie poczyniło już zbyt wiele osób, żebym się pod tym podpisał. Czy novum, to nie wiem - ale zakładam, że raczej nie. Ale i tak jest klawo.Lykantrop pisze:dla mnie to jest odkrycie roku i pewne novum na scenie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Fenriz (Darkthrone) about BÖLZER:
band of the week: BÖLZER (Switzerland)
yet another time i went to the only festival i attend; TIL DOVRE FALLER festival in the norwegian mountains, so to speak. hosted by Morten Thøring. It was just the second year in a row for me but the line up and gigs AND audience were all great. it was Audiopain and Aura Noir and Mion's Hill and Flight and Spectral Haze and Altaar and Gouge and Magister Templi, Rust...and...BÖLZER. i had never heard them until the day the festival started, i took one of their songs on soundcloud for a cd we could hear in the car on the way up. extremely interesting riffs and great vocals, together with tasteful organic production. they ought to be HUGE soon. Morten Thøring has been into them for a year already soon. Good man
band of the week: BÖLZER (Switzerland)
yet another time i went to the only festival i attend; TIL DOVRE FALLER festival in the norwegian mountains, so to speak. hosted by Morten Thøring. It was just the second year in a row for me but the line up and gigs AND audience were all great. it was Audiopain and Aura Noir and Mion's Hill and Flight and Spectral Haze and Altaar and Gouge and Magister Templi, Rust...and...BÖLZER. i had never heard them until the day the festival started, i took one of their songs on soundcloud for a cd we could hear in the car on the way up. extremely interesting riffs and great vocals, together with tasteful organic production. they ought to be HUGE soon. Morten Thøring has been into them for a year already soon. Good man
-
Sodomix
- postuje jak opętany!
Nie czyta majsterfula to i opóźniony ;)
-
Antychróst
- postuje jak opętany!
I bardzo źle, że nie czyta. Może wtedy zastanowiłby się nad paroma sprawami.Sodomix pisze:Nie czyta majsterfula to i opóźniony ;)
Mijają dni, tygodnie, miesiące, a ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że spusty nad Aurą są jak najbardziej słuszne i zbawienne.
- Lykantrop
Oczywiście, że tak. W pełni nadziei oczekiwamy przyjścia na świat debiutanckiego albumu, który liczę, że tylko potwierdzi klasę Szwajcarów. Ostatni raz takiego pierdolca to miałem chyba tylko na punkcie debiutu Peste Noire i "FAS".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Heretyk
kurwa, to może tego nawet kiedyś posłucham?
- Sybir
A wiesz, że w sumie warto? Po lepszym zaznajomieniu się z Aura mogę stwierdzić, że to całkiem przyjemna strata czasu ;) Jednocześnie prorokuję, że pełniak BÖLZER będzie rozczarowaniem po bardzo dobrze przyjętych demo i EP.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Myślę, że może być rozczarowaniem, albo być bardzo dobrym albumem.
Co do koszulek... będzie to ktoś sprowadzał do polski? Sova? nosiłbym...
Co do koszulek... będzie to ktoś sprowadzał do polski? Sova? nosiłbym...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
abstract
- postuje jak opętany!
a to dopiero smiala hipoteza
mnie sie dobrze tego slucha na rowerze. to chyba dobrze
mnie sie dobrze tego slucha na rowerze. to chyba dobrze
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Myślisz? Dość śmiała teza, przyznam.Only_True_Believers pisze:Myślę, że może być rozczarowaniem, albo być bardzo dobrym albumem.
(...)
The madness and the damage done.
-
abstract
- postuje jak opętany!
czego powtarzasz
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
PureHate
Prawie sie posrałem przy Entranced By The Wolfshook cóż to jest za płytka.
- Kingu
Bölzer zagra na Roadburn.
-
535
Słucham tego Balcerka i da się tego słuchać, ale przecież u nas lepszy materiał w tej stylistyce nagrano. Nie!. Mówię "powstającemu kultu" BUCER stanowcze Nie! Jakieś to takie bez pierdolnięcia jest, ani wokal, ani muzyka, trochę kwilenia, ale gdzie mu do tego...