VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Re: VOIDHANGER
A kiedy się ma toto pojawić, ew. wyciec?
-
- mistrz forumowej ceremonii
+1shitfun pisze:będzie miazga :)
- Oracle
Świeży news z Pagan Records
"Drugi, duży album Voidhanger ukaże się nakładem Pagan Records już 29 listopada 2013. Tytuł krążka to “Working Class Misanthropy”. Zespół udostępnił już okładkę, tracklistę oraz trailer tego wydawnictwa, który można obejrzeć na profilach Facebook i You Tube wytwórni. Zespół powstał w 2010 roku z inicjatywy Zyklona (Infernal War, Iperyt), Warcrimera (Infernal War, Iperyt) oraz Priesta (Massemord, Medico Peste). “Working Class Misanthropy” to 8 utworów nagranych, zmiksowanych i zmasterowanych w No Solace Studio przez M. (Mgła, Kriegsmaschine). Stylistycznie kompozycje nawiązują do materiału z mini-albumu „The Antagonist”, czyli miażdżąco piekielnej mikstury black, thrash, death metalu, i punka, tym razem jeszcze bardziej zakorzenionej w brzmieniu lat 80-tych. Płyta wydana będzie jako standardowy, pudełkowy CD, za oprawę graficzną odpowiedzialny jest Alexander L. Brown (Witchrist, Bolzer, Mitochondrion, Vorum, Cruciamentum, Pseudogod). Tracklista Working Class Misanthropy: 1. No Ground To Hold 2. Working Class Misanthropy 3. Dni Szarańczy 4. Scorpion 5. A Song For Lennon 6. Uniesienie 7. Days Of Cathartic Solitude 8. Ilsa"
"Drugi, duży album Voidhanger ukaże się nakładem Pagan Records już 29 listopada 2013. Tytuł krążka to “Working Class Misanthropy”. Zespół udostępnił już okładkę, tracklistę oraz trailer tego wydawnictwa, który można obejrzeć na profilach Facebook i You Tube wytwórni. Zespół powstał w 2010 roku z inicjatywy Zyklona (Infernal War, Iperyt), Warcrimera (Infernal War, Iperyt) oraz Priesta (Massemord, Medico Peste). “Working Class Misanthropy” to 8 utworów nagranych, zmiksowanych i zmasterowanych w No Solace Studio przez M. (Mgła, Kriegsmaschine). Stylistycznie kompozycje nawiązują do materiału z mini-albumu „The Antagonist”, czyli miażdżąco piekielnej mikstury black, thrash, death metalu, i punka, tym razem jeszcze bardziej zakorzenionej w brzmieniu lat 80-tych. Płyta wydana będzie jako standardowy, pudełkowy CD, za oprawę graficzną odpowiedzialny jest Alexander L. Brown (Witchrist, Bolzer, Mitochondrion, Vorum, Cruciamentum, Pseudogod). Tracklista Working Class Misanthropy: 1. No Ground To Hold 2. Working Class Misanthropy 3. Dni Szarańczy 4. Scorpion 5. A Song For Lennon 6. Uniesienie 7. Days Of Cathartic Solitude 8. Ilsa"
-
- zaczyna szaleć
Nic nowego, wszystko po staremu, przewidywalnie do bólu (refren tytułowego kawałka dosłownie wyśniłem w noc po tym, jak poznałem tytuł nadchodzącego albumu). Porządnie i nic ponadto.
I to wystarczy w zupełności. "A Song For Lennon" będzie pięknym, jadowitym i przerażająco trafnym ciosem w mentalność różowych okularów i hipisowską, skurwiałą naiwność.
Ugh!
I to wystarczy w zupełności. "A Song For Lennon" będzie pięknym, jadowitym i przerażająco trafnym ciosem w mentalność różowych okularów i hipisowską, skurwiałą naiwność.
Ugh!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Fajne, solidna, polska 3 liga.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Zgadza się:
1. arystokracja
2. drobnomieszczaństwo
3. klasa pracująca
1. arystokracja
2. drobnomieszczaństwo
3. klasa pracująca
- Kingu
Czy tylko ja mam wrażenie, że ten cały Voidhanger do sabotaż na tyłach Infernal War? :)
Raz że ten sam rejon muzyczny, dwa że czas muzyków. Dlatego tym bardziej mnie ciekawi nowy materiał IW.
Raz że ten sam rejon muzyczny, dwa że czas muzyków. Dlatego tym bardziej mnie ciekawi nowy materiał IW.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Albo nawet 4.Plastek pisze:Fajne, solidna, polska 3 liga.
4. chłopiest pisze:Zgadza się:
1. arystokracja
2. drobnomieszczaństwo
3. robotnicy
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Nie tyle sabotaż co zdaje się pełnoprawny zespół z próbami itp a Infernal War stał się bardziej projektem ;)
- Lykantrop
Pewnie piją do "Working Class Hero", którego wydźwięk wcale nie jest taki hippisowski. Bardziej by pasował pod jakieś memorandum Lenina o potrzebie rewolucji proletariackiej i te sprawy.NihilSubSole pisze:Nic nowego, wszystko po staremu, przewidywalnie do bólu (refren tytułowego kawałka dosłownie wyśniłem w noc po tym, jak poznałem tytuł nadchodzącego albumu). Porządnie i nic ponadto.
Ugh!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
- pogodancer
To intro już gdzieś chyba słyszałem :)
- Riven
- Kontakt:
-
Zginaj kark bo nadchodzi królestwo smutku.
- nicram
Mocno przeciętny kawałek, ot
Plastek pisze:solidna, polska 3 liga.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nicram wyjdz zobaczyc czy cie tam nie ma ....
- nicram
Nie no naprawdę tak uważam. Zresztą słuchałem wszystkich materiałów tego zespołu i zachodzę w głowę jak w ogóle ktoś chce ich wydawać. Najlepszy ich utwór to ten ze splitu Krew Z. Czarnej. Reszta jest tak nie zapadająca w głowę jak ostatnia wypocina Megadeth. Prawda jest taka, że robicie/robiliście hype na ten przeciętny do szpiku kości zespół ze względu na Konfituratora i innych znajomków.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie no oczywiście, gdyby nie Maćki w ogóle bym nie spojrzał na ten zespół. Promuję ich na siłę i do zrzygania, aż ich wszyscy polubią to jest moim przewodnim motto w miesiącu październiku :)
tak generalnie spoglądając na Twoje upodobania zdziwił bym się gdybyś napisał inaczej, wręcz stwierdził bym że jesteś na ostrych psychotropach :)
tak generalnie spoglądając na Twoje upodobania zdziwił bym się gdybyś napisał inaczej, wręcz stwierdził bym że jesteś na ostrych psychotropach :)
-
Prawda was wyzwoli!
- nicram
@ Ihaś
Chciałbym być na ostrych psychotropach...:-)
Chciałbym być na ostrych psychotropach...:-)