... ponadto każdy ma swój charakter i nie traci na tym spójność albumu. Moim zdaniem jest to wyjątkową zaletą w dzisiejszych czasach.Hellpiss pisze:Ja myślę, że ta płyta rozpierdala w drobny mak. Też miałem już okazję słyszeć całość i jest doskonała pod każdym względem. Chamska, thrashemtalowo-punkowa, a przy tym mająca w sobie wszystko to, co w black i death metalu najlepsze. Te osiem kawałków bije po pysku
VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VOIDHANGER
-
- zaczyna szaleć
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Pan Ihasan dla ciebie pastuchu;nicram pisze:Misja naprawiania świata. Jeżeli Ihaś musi się spuszczać nad kolegami, bo ci nie kupią mu piwa, to ja mówię: Ihaś jak nie masz na piwo to ja Ci je kupię. Nie musisz gryzmolić tych grubymi nićmi kłamstewek o nowej płycie Voidhanger! :-D
mam nadzieję, że kiedyś Cię spotkam na żywo;
- Sybir
Re: Odp: VOIDHANGER
Czy będziesz wtedy tracić czas na przekazywanie nicramowi jakichkolwiek treści bezbłędną polszczyzną?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
Re: Odp: VOIDHANGER
To będzie istna siekierezada jak na koncercie Wolfenburg pamiętnego roku tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiątego ósmego, dnia siedemnastego kwietnia (Barbary imieniny!!!:-)) kiedy wszyscy nienagannym hebrajskim śpiewali ich teksty z pierwszej demówki!!!:-)Sybir pisze:Czy będziesz wtedy tracić czas na przekazywanie nicramowi jakichkolwiek treści bezbłędną polszczyzną?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem skąd u Ciebie tyle agresji? :-) Jeżeli się spotkamy na żywo, będę na tyle miły i naprawdę kupię Ci to piwo. :-)))Ihasan pisze:Pan Ihasan dla ciebie pastuchu;nicram pisze:Misja naprawiania świata. Jeżeli Ihaś musi się spuszczać nad kolegami, bo ci nie kupią piwa, to ja mówię: Ihaś jak nie masz na piwo to ja Ci je kupię. Nie musisz gryzmolić tych grubymi nićmi kłamstewek o nowej płycie Voidhanger! :-D
mam nadzieję, że kiedyś Cię spotkam na żywo;
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
Ciekaw jestem który będzie ostatecznie spierdalał z czteropakiem coli pod mankietem.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
Myśle, że internetowy wojownik Ihaś może sobie pisać co rzewnie mu się podoba, bo wie, że prawdopodobieństwo takiego spotkania dąży do zera...:-) Tym niemniej chciałbym zaznaczyć, że naprawdę bardzo lubię internetowego wojownika Ihasia i nic do niego nie mam! Buuuuuahahahahaha! :-)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
- COFFIN
Wystarczy, że mały żyt z Kielc już poluje na Sovę i Warcrimera:D No panowie, trochę powagi kurwa...:) Teraz by się Marian przydał:D
'Come the Blessed Madness'
Bezpieczny świat internetu kończy się wtedy, gdy wychodzisz w trakcie koncertu, wprost na pijane bydle, które nie chce przepuścić cię w kolejce do ubikacji.
- COFFIN
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
mam wrazenie, że piszesz o o sobie - internetowy wojownik LOL;nicram pisze:Myśle, że internetowy wojownik Ihaś może sobie pisać co rzewnie mu się podoba, bo wie, że prawdopodobieństwo takiego spotkania dąży do zera...:-) Tym niemniej chciałbym zaznaczyć, że naprawdę bardzo lubię internetowego wojownika Ihasia i nic do niego nie mam! Buuuuuahahahahaha! :-)
Twoja próba bycia zabawnym napawa mnie śmiechem; zwłaszcza jak sobie jeszcze do tego przypomnę twoje zdjęcie w fartuchu ;D
- lucass
- weteran forumowych bitew
Elegancki ten nowy numer. Debiut nie porwał mnie specjalnie ale ten kawałeczek zapowiada dobrą płytę z metalem.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Czy coś przegapiłem?Ihasan pisze:...zwłaszcza jak sobie jeszcze do tego przypomnę twoje zdjęcie w fartuchu ;D
- nicram
Przypominaj sobie to zdjęcie sprzed dobrych 10 lat do woli. Nie mam z tym problemu. Pokaż jakieś swoje. Z nikim nie walczę, więc wojownikiem jestem marnym. Ja się nie dopierdalam do Twojego zjebanego gustu znawco metalu. Ja nie próbuję być zabawny, nie próbuję być nawet poważny wielki wojowniku o prawdę Voidhanger. :-D Ihaś, biegniesz już się wypłakać na ramieniu Konfituratora? :-)Ihasan pisze:mam wrazenie, że piszesz o o sobie - internetowy wojownik LOL;nicram pisze:Myśle, że internetowy wojownik Ihaś może sobie pisać co rzewnie mu się podoba, bo wie, że prawdopodobieństwo takiego spotkania dąży do zera...:-) Tym niemniej chciałbym zaznaczyć, że naprawdę bardzo lubię internetowego wojownika Ihasia i nic do niego nie mam! Buuuuuahahahahaha! :-)
Twoja próba bycia zabawnym napawa mnie śmiechem; zwłaszcza jak sobie jeszcze do tego przypomnę twoje zdjęcie w fartuchu ;D
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
No bo mój gust w porównaniu z twoim jest wręcz wysublimowany;
tym czasem poszczekaj sobie, a ja się jeszcze z ciebie posmieję :)
tym czasem poszczekaj sobie, a ja się jeszcze z ciebie posmieję :)
- nicram
Jeżeli nie zauważyłeś, to raczej z Ciebie się tutaj śmieją po tych niby groźbach o spotkaniu...:-D a właściwie to chyba Twoich marzeniach o spotkaniu mnie. Przyznaję jestem tak zajebisty, że Cię rozumiem, ale sorry wolę dziewczyny. :-)
- Lykantrop
Dobra, pogodzę Was. Ja tu jestem najbardziej zajebisty i mojego gustu nie pokona nawet pseudoelitaryzm Trocaka. Kto teraz podskoczy?