MOROWE - "Piekło.Labirynty.Diabły" [2010]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: MOROWE - "Piekło.Labirynty.Diabły" [2010]
Raz póki co słuchałem i w ogóle mi się nie spodobały te utwory. Nie take Morowie chciałem.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- weteran forumowych bitew
Rejwan pisze:zajebiste! chyba nawet lepsze od marzanny ;)Planeswalker pisze:Dziwne, dziwne.
chyba Ci się coś pomyliło :)
Grrrówno!
- Kingu
Split jest przeudany! Jak najbardziej trafiony dobór zespołów i utworów. Bardzo ambitnie zagrały te dwie dziwki-bliźniaki. Poziom produkcyjny to majstersztyk. Jeden z lepiej wyprodukowanych materiałów jakie słyszałem w ostatnich latach. Żywica tak spływa po ścianach, że można podstawić kielich.
Morowe się rozwija, a NOD powrót do lepszej formy sprzed ostatniego albumu.
Chcę koncert obydwu kapel w odpowiednich warunkach akustycznych.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
faktycznie, split bardzo udany. ciekawi mnie nowy album Morowe i mam nadzieję znowu zobaczyć Non Opus Dei na żywo
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
mi coś NOD nie podszedł na tej epce, muszę jeszcze na spokojnie posłuchać jak znajdę chwilę i chęci ;)
MOROWE w pyte! z niecierpliwością czekam na dwójkę;
MOROWE w pyte! z niecierpliwością czekam na dwójkę;
- Rejwan
+666Kingu pisze:Split jest przeudany! Jak najbardziej trafiony dobór zespołów i utworów. Bardzo ambitnie zagrały te dwie dziwki-bliźniaki. Poziom produkcyjny to majstersztyk. Jeden z lepiej wyprodukowanych materiałów jakie słyszałem w ostatnich latach. Żywica tak spływa po ścianach, że można podstawić kielich.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zgadza się. Takie idee splitów to ja rozumiem. Obie kapele zaprezentowały naprawdę wysoki poziom. Bardzo podoba mi się surowość i brzmienie nowego NOD. Oby pociągnęli dalej ten koncept. Morowe również pokazali swoje wyluzowane, narkotyczne oblicze. Świetna płytka.Kingu pisze:Split jest przeudany! Jak najbardziej trafiony dobór zespołów i utworów. Bardzo ambitnie zagrały te dwie dziwki-bliźniaki. Poziom produkcyjny to majstersztyk. Jeden z lepiej wyprodukowanych materiałów jakie słyszałem w ostatnich latach. Żywica tak spływa po ścianach, że można podstawić kielich.
all the monsters will break your heart
- Clochard
głupie teksty, tytuły - przesyt tej konwencji. Nod brzemienie spierdolone, Morowe daje rade.
-
- postuje jak opętany!
O to, to.Clochard pisze:przesyt tej konwencji
-
A to nie jest tak, że ta konwencja to styl tych kapel? Przy okazji, przesyt ową "konwencją" w przypadku Morowe gdzie mamy jedną płytę i jeden split to też ciekawostka.
Grrrówno!
- Clochard
Edziowy się nie mądrzy. Chodzi o Furię, Morowe itd, gdzie takie głupoty mają miejsce. Zamiast swastyk i lasów.
-
Ale nadal nie kumam czemu to ma być "konwencja"? Ci goście tak mają, ot i wsio. Tak jakby się czepiać, że Cannibal Corpse cały czas o tym samym ;)Clochard pisze:Edziowy się nie mądrzy. Chodzi o Furię, Morowe itd, gdzie takie głupoty mają miejsce. Zamiast swastyk i lasów.
Grrrówno!
- Clochard
moze i tak, ale nie podchodzi mi, ten luz byl fajny poczatkowo. teraz sie znudzil ;-)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Macieju skąd w Tobie tyle goryczy? :-)Clochard pisze:głupie teksty, tytuły - przesyt tej konwencji. Nod brzemienie spierdolone, Morowe daje rade.
all the monsters will break your heart
-
Bardzo fajnie! Pewnie chcieli nazwał płytę "Satanist" ale im Nergal koncept podpieprzył ;)W połowie stycznia 2014 ukaże się długo oczekiwany drugi album MOROWE o znamiennym tytule „S”. Obecnie zostały zakończone nagrania płyty,trwa natomiast proces post produkcyjny za który odpowiada Nihil. Płyta ukaże się jako cd oraz limitowany vinyl.
Grrrówno!
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Na gg dostałem wieść od infobota, że to skrót od 'Saletra' !!!
-
- zaczyna szaleć
musiałem to napisać mimo że daleko mi od spuszczania się nad kapelami które cenie i lubie - krótko i na temat, nowa płyta rozjebie w drobny mak wszystko co było zasiane na tym marnym łez padole !!! TO JEST KONIEC -PRODUKCYJNY I ARTYSTYCZNY MAJSTERSZTYK .
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
czyli wg skali masjterfiula 2/5 ;)BART pisze:musiałem to napisać mimo że daleko mi od spuszczania się nad kapelami które cenie i lubie - krótko i na temat, nowa płyta rozjebie w drobny mak wszystko co było zasiane na tym marnym łez padole !!! TO JEST KONIEC -PRODUKCYJNY I ARTYSTYCZNY MAJSTERSZTYK .
Mają u mnie duży kredyt zaufania. Poczekam, posłucham. Panicza Manieczki o pomoc poproszę...
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
- zaczyna szaleć
conajmniej 1,5/5 :)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
:)BART pisze:musiałem to napisać mimo że daleko mi od spuszczania się nad kapelami które cenie i lubie - krótko i na temat, nowa płyta rozjebie w drobny mak wszystko co było zasiane na tym marnym łez padole !!! TO JEST KONIEC -PRODUKCYJNY I ARTYSTYCZNY MAJSTERSZTYK .