BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: BLAZE OF PERDITION
Wypominanie że ktoś coś kiedyś powiedział? Serio? Gdyby wszystkim tutaj zebrać ich głupie wypowiedzi, to gdyby ich spotkała taka tragedia, to - zgodnie z ich logika - korki od szampana by strzelały. Potem się dziwicie, ze tyle osob stad ucieklo. Zwykly rynsztok i chlew. Frajerstwo anonimowe, a gdyby mieli sie podpisac wlasnym imieniem i nazwiskiem, to od razu by stulili pyski.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Jebac idiotow. Naprawde, najlepiej to olac. RIP Mors.
this is a land of wolves now
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Mało kto tu jest anonimowy. Szatany krzyczały i wjebały sie na mukę, prosta historia. Kto lubil to płacze, kto nie lubił ten kpi. W moim odczuciu jedynym ratunkiem dla nich jest modlitwa, bo tak zagorzale wierzący byli. Z resztą wystarczy popatrzeć na ich zdjęcia :)Deathless King pisze:Wypominanie że ktoś coś kiedyś powiedział? Serio? Gdyby wszystkim tutaj zebrać ich głupie wypowiedzi, to gdyby ich spotkała taka tragedia, to - zgodnie z ich logika - korki od szampana by strzelały. Potem się dziwicie, ze tyle osob stad ucieklo. Zwykly rynsztok i chlew. Frajerstwo anonimowe, a gdyby mieli sie podpisac wlasnym imieniem i nazwiskiem, to od razu by stulili pyski.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Riven
- Kontakt:
nie widze problemu z tym ze ktos ma to w dupie, ale czy jest sens w pisaniu o tym? naprawde? kurwa, ogarnijcie sie ludzie.
this is a land of wolves now
Nie da się inaczej?So_It_Is_Done pisze:Kto lubil to płacze, kto nie lubił ten kpi.
-
oni nie mają tego w dupie, oni się autentycznie cieszą, to jest dnoRiven pisze:nie widze problemu z tym ze ktos ma to w dupie, ale czy jest sens w pisaniu o tym? naprawde? kurwa, ogarnijcie sie ludzie.
Grrrówno!
- Riven
- Kontakt:
-
- świeżak
niektórzy mają srogo pojebane pod czaszką. INFERNAL DEATH chyli czoło przed chłopakami z BOP. a JAK KTOŚ MA Z TYM PROBLEM TO ZAPRASZAM NA SOLÓWĘ W REALNYM ŚWIECIE A NIE PRZY KLAWIATURZE
Chciałbym jeszcze przypomnieć, że to był wypadek. Chłopaki cięli do oporu, kierowca prawdopodobnie przysnął i tak się skończyło, jak się skończyło. Takie rzeczy zdarzają się codziennie. Przyznajcie się ilu z Was jechało, olewając kwestię odpoczynku i zdrowego rozsądku? Pierdolenie o jakiejś karze, czy "ręce sprawiedliwości", pachnie zabobonem.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Olewanie takich elementarnych kwestii pachnie idiotyzmem. Nikt nie wie, czy faktycznie tak było, ale jeśli tak, to trudno się nie uśmiechnąć pod nosem z ich głupoty.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- lucass
Ale tego żadna pizda siędzaca jedynie przy monitorze nie ma prawa ogarnąć.535 pisze:Chciałbym jeszcze przypomnieć, że to był wypadek. Chłopaki cięli do oporu, kierowca prawdopodobnie przysnął i tak się skończyło, jak się skończyło. Takie rzeczy zdarzają się codziennie. Przyznajcie się ilu z Was jechało, olewając kwestię odpoczynku i zdrowego rozsądku? Pierdolenie o jakiejś karze, czy "ręce sprawiedliwości", pachnie zabobonem.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Riven
- Kontakt:
-
Nie znam Cię koleś, ale jeśli zetkniesz się kiedyś bezpośrednio z czymś takim, jak wypadek drogowy (np. jako bliski poszkodowanego) to może pojmiesz, jakie kretynizmy piszesz.So_It_Is_Done pisze: ale jeśli tak, to trudno się nie uśmiechnąć pod nosem z ich głupoty.
Grrrówno!
Założę się, że każdy kierowca na tym forum, przekroczył choć raz limit rozsądnego czasu jazdy. Nie bądźmy dziećmi. Tym razem się nie udało, ale oczywiście nie wymagam, by każdy to rozumiał. Spokojnego dnia życzę.
-
- zaczyna szaleć
Teraz tutaj dopiero zajrzałem i osłupiałem czytając tą informacje. Szkoda go zginął cholernie inteligentny i błyskotliwy facet oby reszta szybko wróciła do zdrowia.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ja pierdolę, takie info z rana...
jeśli ktoś może i chce pomóc nawet drobną kwotą to niech to zrobi.
jeśli ktoś może i chce pomóc nawet drobną kwotą to niech to zrobi.
Ostatnio zmieniony 04-11-2013, 09:35 przez Sova, łącznie zmieniany 1 raz.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
I po co szpanujesz, ze poszło 500 zł? Kogo to obchodzi? Jakos inni, którzy pomogli mieli w sobie na tyle klasy by nie podawać kwot, a tyś musiał oczywiście się pochwalić.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
spierdalaj wiesniaku. jaki to szpan? nie bede zachecal innych do wpłaty jak sam tego nie zrobię.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Czystej wody szpan. Takie sprawy załatwia się przez pm, myślisz, że kogoś tutaj interesuje kto ile przelał kasy? Jedynie ty dałeś takie info; inni wpłacali i nie mówili na forum publicznym ile. To smutne, że w obliczu tak wielkiej tragedii, która mocno dotknęła nas wszystkich, są tutaj kreatury, który nawet tak szokujące wydarzenia muszą wykorzystywać do szpanowania i lansu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Riven
- Kontakt: